[HUN] KF41 Lynx / Hiúz

Mert még hivatalos bejelentés nem történt meg. És egyelőre a 218 az ami teljesen biztos. A további alvázak száma a skyranger szerződésben lesz véglegesítve. A 256-os szám amit Palkó elkottanyott viszont eléggé komolyanvehető.
Igen a szócikkben benne is hagytam a 218-at és után odaírtam, hogy egy parlamenti jegyzőkönyv szerint 256 az új mennyiség.
Szóval az igazság a kettő között van - szerintem a 256-nál konkrétan. :) De azért ott hagytam a hivatalosan bejelentett 218-at is.

A Modern cuccok közül minden k. drága.
Nem rég néztem hogy több mint 7 millió dolcsi egy Ceaser löveg - pedig egy szaros tarack "ráhegesztve" egy max 200ezer dolláros teherautóra. Konkrétan legyártani ötödébe kerülhet...
Spike 150-200ezer dollár/darab - azzal milyen gyakran fogtok ti lövöldözni?
Max szimulátoron! Gondolom a Lynxbe is beleprogramoznak majd egy rakétaindítás szimulátort...a lőteresek meg majd pukkantanak egy petárdát a céltárgynál a hatás kedvérét... :)
Minden rohadt drága...

Tényleg nem vagyunk a seggükben, RM INDUSTRY DAY @krisss
Hazai beszállítói hálózatot ígértek, ezt ígérik mindenkinek, a cseheknél szlovákoknál már megvan eleve jópár folyamatos beszállítójuk nálunk ezt meg kell teremteni.

Hazai beszállítói hálózatot ígértek, ezt ígérik mindenkinek, a cseheknél szlovákoknál már megvan eleve jópár folyamatos beszállítójuk nálunk ezt meg kell teremteni.
Bárcsak sikerrel járnának. Az autóiparban, bár pár autógyár itt van, alacsony a hazai beszállítói hányad.