[BIZTPOL] Magyarország

Azért van itt árnövekedés...
KSH alapján 2009-ben 110 forint, tavaly 255Ft volt az átlagára egy kilónak.
Tescoban vegyen lengyel takarmányburgonyát, aki akar. Piacra járok.
Eközben németországban 5% felett az infláció. Nocsak...pedig az a liberális igéret földje.

Nem vitatkozom, felesleges! Majd jövőre mondanak véleményt a választópolgárok!
Tényekkel nem is szokás. És jövőre eljő mzp és a Kánaán?! Első hónapban lekomunikálnák, h üres a kassza a fidesz miatt, sajna adót kell emelni. Rá pár hétre a kezüket tördelve bejelentenék, h sajna nyugdíjakat befagyasztják, és az összeomlást elkerülendő "legális" migránsokat telepítenek be az üres kéglikbe. De no para, mert majd az állam fizeti. Utána sajna csak el kell ezt-azt adni, meg minek a haderő is. Végül jöhet a totál kutyapóz (eu ügyészség, stb), ahogy a felnőtt filmekben. Még mielőtt felhördülnél; olvass el pár oldalt a "kormányprogramnak" nevezett pamfletjükből.

Szerintem Dobrevék nem akarják a véletlenre bízni, még a választás napján kihirdetik, hogy győztek, a fidesz megbukott, a pesti utca velük van, elfoglalják a középületeket és a fontosabb intézményeket stb. Valami ilyesmit lengetett be a CEU rektora is....
...és akkor utcára megy 500 ezer hazafi. :cool:

Itt €6 a 4kilós zacsi, az a leg gazdasagosabb, mi ezt esszuk, ez normális minoség.
Meg kell jegyeznem, hogy az otthoni nettó bérembol többet tudnék venni mint itt, az ittenibol,olyan szarul áll a helyzet.

Mármint otthon akkora a diktatúra, meg a fizetések elértéltelenedése.

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Dühítő
Reactions: LMzek 2.0 and enzo
Ebben Mezőnek igaza van, de szerintem ebben semmi újdonság nincs. Az ilyen Hálózatos paraziták egész egyszerűen nem igazan tudnak létezni valamilyen hatalmi pozícióban lévő ideológiai-erőcentcum nélkül, képtelenek önálló pozícióra.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Tényekkel nem is szokás. És jövőre eljő mzp és a Kánaán?! Első hónapban lekomunikálnák, h üres a kassza a fidesz miatt, sajna adót kell emelni. Rá pár hétre a kezüket tördelve bejelentenék, h sajna nyugdíjakat befagyasztják

Az átmeneti időszakra lesz nyilván giga uniós mentőcsomag nekik, aztán majd eladnak mindent előbb, amit lehet, további hiteleket vesznek fel.

Ilyenkor nincs ujburgonya. Az ujborgonya ara alapbol magasabb mint a simae. Szoval ez vagy francia import valami, vagy elmeletileg lehetseges hogy hazai ujborgonya de szerintem az idei evben es amugy sem. Regebben 15-20 eve volt aki evente ketszer vetett direkt ujkrumplinak, de azok a gazdak, cegek mar nincsenek meg vagy profilt valtottak.

Ne harahudj, de nem értem, hogy mit akarsz mondani. Én egyetértettem @Littlejohn kollégával, ha esetleg félreértettél volna. :)
Azt, hogy tényleg nem értik meg, hogy az, hogy a safe spaceben ők kigondolnak valamit és fejben végrehajtják, az nem ua azzal, hogy végre tudják hajtani anélkül, hogy az utca embere rövidre ne zárná azzal, hogy fellógatja őket demokratikusan valamelyik lámpaoszlopra. Olyanok, mint a Kárpátok Géniusza, aztán mi lett annak is a vége!?

Szóval, ha ők alkotmánypuccsoznak, akkor ha esetleg meglincselnék őket a remek ötletért, vagy a rendőrség teszi majd a dolgát, akkor nagy csodálkozás nem lesz remélem Brüsszelben sem.

Teljesen elmebetegek.