Izraeli szárazföldi erők (Israeli Ground Forces)

31282185_1574515219324746_2727726299396177920_n.jpg

Beszarás :D
Amúgy egy teve nem lett volna célszerűbb az mégis majdhogynem őshonos a Közel-Keleten.
nem. és az öszvér sem.
A a teve túl nagy, az öszvér nem bírná a vízhiányt. A láma jól nevelhető, emberközpontúbb, jobban bírja a klímát. És nem fog téged a híres öszvér-szamár ordítással elárulni.,
Bár a BW hegyivadászok öszvérrel nyomulnak, de úgy tudom kaptak épp ezért hangszál-operációt.

nem. és az öszvér sem.
A a teve túl nagy, az öszvér nem bírná a vízhiányt. A láma jól nevelhető, emberközpontúbb, jobban bírja a klímát. És nem fog téged a híres öszvér-szamár ordítással elárulni.,
Bár a BW hegyivadászok öszvérrel nyomulnak, de úgy tudom kaptak épp ezért hangszál-operációt.
Komoly :D Az izraeli élelmesség :D

nem. és az öszvér sem.
Gondolom herélt csődöröket használtak az izraeli hadseregben?Amúgy vigyázni kell velük mert a csődörök szeretnek köpködnj....