• Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

M

molnibalage

Guest
Nem tudom mit vagytok úgy kiakadva, ez a franchise sose volt a realizmusáról híres, hanem pont arról hogy ilyen a valóságtól elszállt moziszerű jelentek történnek meg full random. Célközönségnek lassú egy komolyabb katonai lövölde, ez pont megfelel arra hogy pörögjenek meg katonásdit játszanak. Én nem játszok majd vele de teljesen megértem hogy miért van rá igény.
Ezzel tisztában vagyok.
De ez kb. a játékipar trash szintje számomra.
 
  • Tetszik
Reactions: Mark1993

Ooorky

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
9 779
44 961
113
Nem tudom mit vagytok úgy kiakadva, ez a franchise sose volt a realizmusáról híres, hanem pont arról hogy ilyen a valóságtól elszállt moziszerű jelentek történnek meg full random. Célközönségnek lassú egy komolyabb katonai lövölde, ez pont megfelel arra hogy pörögjenek meg katonásdit játszanak. Én nem játszok majd vele de teljesen megértem hogy miért van rá igény.
 
K

kamm

Guest
Nekem az egész egy reskinned BF4 remake-nek tűnik (ami meg lényegében egy felbuffolt BF3 botrányosan szar netkóddal és új grafikus motorral), amit most felhypeolva boldog-boldogtalanra rá akarnak (és valszeg tudnak is) sózni. Emlékszem anno még voltam akkora hülye, hogy BF3 után BF4-et előrendeltem és momentán hónapokig sokszor használhatatlan volt az egész a bugos netcode meg a mégbugosabb engine miatt. Konkrétan belementél az IFV-vel a vízbe és a játék kilőtt a sztratoszférába mert nem tudta értelmezni az IFV-víz kapcsolatot. Gyanítom idén ugyanez lesz, csak a BF5 után és a gyenge COD mellett a népek elnézőbbek lesznek.
Amúgy a pálya 2:14-től kb 1:1 másolata a BF4 Dawnbreaker nevű pályájának, csak beleszórtak pár Kamovot, aztán jóvan.
1:39-től meg Operation Whiteout illetve Final Stand DLC utánérzetem van
3 perctől meg az F-35 ennek a nagyobb költségvetésű változatát adja elő

Nálam továbbra is a BF3 viszi a prímet a Battlefieldek közül (haver szerint viszont a BFBC2), a BF4 is valamennyire kiforrott idővel, a commander mód pl kifejezetten jó lett, de a botrányosan szar kezdés után engem elvesztett, plusz a gameplay sem nyert meg, a BF3 messzemenően jobb abban. Egyelőre eléggé pesszimista vagyok a 2042-t illetően, megint az lesz, hogy szénné hypeolják és jön a pofon mikor kiadják a játékot és nulladik napi patch-el kezdődhet az egész. Míg a BF3 akkoriban egy tényleg formabontó újdonságokkal jelentkező játék volt, a BF4 inkább egy "húzzunk le ugyanarról az alapról még egy bőrt" kategóriájúra sikerült. A 2042 esetében pedig nem érzem azt a formabontó újdonságot, mint amit adott a 3. Meg vessétek össze a fenti trailert ezzel, ami momentán egy 10 éves játék 9 évvel ezelőtti DLC-jének a trailere, sztem a mai napig helytállna.
De a sok hülye a hype meg a "BF nosztalgia" miatt biztosan venni fogja, mint a cukrot
En meg a regi Duke-QUake-UT vonalat jatszottam vegig a 90-es evektol, nem voltam sosem BF rajongo. Parat jatszottam, de a BF4 az egyik legmocskosabb bugfest volt, amit 40+ evnyi jatek alatt lattam. Egy igazi hulladek, komolyan, a pofatlansag netovabbja, hogy ilyet ki mert engedni az EA, tele showstopping buggal.
FYI mielott ezt megirtam, kivancsisagbol elinditottam - es 2021-ben ugyanazok a bugok ott vannak benne, tovabbra is javitatlanul pl a shanghai palyan a VIP randomra ures ujratoltes utan avagy a carrieren a vizalatti uszas ugyanugy nem mukodik alapbol es hasonlok.
Igazi hulladek minoseg, en elvbol egyetlen centet nem adok mar az EA-nak hosszu evek ota.
 
  • Tetszik
Reactions: Veér Ispán

nyugger

Well-Known Member
2012. szeptember 30.
6 663
27 831
113
Na ez már tetszetősebbre sikerült, BF3-4 vegyítésének érzése van, de azért még várjuk ki a végét. Ahogy nézem a BF4 Levolution elnevezésű user triggerelhető pályaváltozásai itt automatizálva lettek és kaptak egy elefánt csordának elegendő szteroid kúrát. A siklóruhát meg a BF szériák klasszikus ejtőernyőjének helyére lehet majd szerintem bepakolni és mindenki azzal fog repkedni függetlenül hogy repülőből vagy a másodikról ugrik ki :D Maga a gameplay érzésre egészen jó (igaz gondolom dolgoztak is ezért az EA-nál), talán beválogatnak az alfa vagy a béta tesztelők közé (BF1 és BF5 esetében így volt, de a krumpli laptopommal esélyem se volt futtatni) aztán meglátjuk mennyire lesz bugos. Azért csak nem felejtem a BF4 istentelen netcode bugjait meg a mindent átható rubber banding-et
 

Anti

Well-Known Member
2018. december 29.
4 791
12 123
113
@dudi irtad hogy a BR nem erdekel, most kijott a Payload mode a Warzone-ban. Egesz jora sikerult - nem BR.
 
  • Tetszik
Reactions: dudi
K

kamm

Guest
Huh, megvettem a BF2042-ot, mert le volt arazva $40-re - hat, jo nagy rakasz sz@r ez a jatek... BTW miert kell egy osz haju oreglannyal (!) jatszanom kezdesnek? Jo, nem vagyok egy FPS tipus, nem jatszom vagy 10 eve mar, de akkor is...
Ki talalta ki ezt a gender-correct elmebetegseget?
 

Ooorky

Well-Known Member
2016. szeptember 1.
9 779
44 961
113
Huh, megvettem a BF2042-ot, mert le volt arazva $40-re - hat, jo nagy rakasz sz@r ez a jatek... BTW miert kell egy osz haju oreglannyal (!) jatszanom kezdesnek? Jo, nem vagyok egy FPS tipus, nem jatszom vagy 10 eve mar, de akkor is...
Ki talalta ki ezt a gender-correct elmebetegseget?

Látod, abból a pénzből kijön 3 hónap gamepass ultimate, még fullos áron is...

1LzF9X0.png


Amúgy az előző Bf-ben ha jól emlékszem egy fél karú nővel kellett pörögni, úgyhogy egy ideje már tolják.
 

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
4 763
14 701
113
Bejglitől belassult reflexekkel igazán kellemes, nyugodt tempójú kikapcsolódás a War of Rights, most leárazva és 3-400 fős szerverekkel.

A legbetegebb FPS ötlet, egyet lősz, fél percig töltesz, de inkább szuronyt szegezz!! :D

 

Kurfürst

Well-Known Member
2017. szeptember 14.
4 763
14 701
113

A War of Rights sokkal jobban néz ki ennél, és kőkemény irányítás, csapatmunka és taktika van benne. Az hogy sokáig tart tölteni alapvetően befolyásolja hogy a tisztek mikor rendelnek el szuronyrohamot, átcsoportosítást stb. Tényleg csodaszépen működik a korabeli taktikák szerint, nagyon jól megcsinálták, és közben azt is megérti az ember, mit miért csináltak úgy, ahogy. Iszonyatosan sokat számít, ki mennyire tudja egyben tartani és hatékonyan irányítani az embereket.
 

jurgenbauer

Well-Known Member
2015. február 1.
24 561
80 920
113
A War of Rights sokkal jobban néz ki ennél, és kőkemény irányítás, csapatmunka és taktika van benne. Az hogy sokáig tart tölteni alapvetően befolyásolja hogy a tisztek mikor rendelnek el szuronyrohamot, átcsoportosítást stb. Tényleg csodaszépen működik a korabeli taktikák szerint, nagyon jól megcsinálták, és közben azt is megérti az ember, mit miért csináltak úgy, ahogy. Iszonyatosan sokat számít, ki mennyire tudja egyben tartani és hatékonyan irányítani az embereket.
Oké, ez Bannerlord alapú valami lesz. Ez se rossz. Az FPSekből egy ideje elegem lett.
 

Serathis

Well-Known Member
2018. április 30.
1 125
2 460
113
Bejglitől belassult reflexekkel igazán kellemes, nyugodt tempójú kikapcsolódás a War of Rights, most leárazva és 3-400 fős szerverekkel.

A legbetegebb FPS ötlet, egyet lősz, fél percig töltesz, de inkább szuronyt szegezz!! :D

War of Rights egy nagyon korrekt, de elég niche játék. Asszem most 300 fős szervereket tesztelik. A dobosokat nemrég rakták be, lovasság elméletileg jön (de nem tudom hogy lovon e) és elég sok klán tolja a játékot.

Más. Ha esetleg akartok SWAT 5-öt akkor RoN. Egyenlőre elég early access, az AI pl hol a se hall, se lát és a 360 no scope flickwrist végálláson van, de ha reszelnek rajta sokat, nagyon jó lehet.