Nekem az egész egy reskinned BF4 remake-nek tűnik (ami meg lényegében egy felbuffolt BF3 botrányosan szar netkóddal és új grafikus motorral), amit most felhypeolva boldog-boldogtalanra rá akarnak (és valszeg tudnak is) sózni. Emlékszem anno még voltam akkora hülye, hogy BF3 után BF4-et előrendeltem és momentán hónapokig sokszor használhatatlan volt az egész a bugos netcode meg a mégbugosabb engine miatt. Konkrétan belementél az IFV-vel a vízbe és a játék kilőtt a sztratoszférába mert nem tudta értelmezni az IFV-víz kapcsolatot. Gyanítom idén ugyanez lesz, csak a BF5 után és a gyenge COD mellett a népek elnézőbbek lesznek.
Amúgy a pálya 2:14-től kb 1:1 másolata a BF4 Dawnbreaker nevű pályájának, csak beleszórtak pár Kamovot, aztán jóvan.
1:39-től meg Operation Whiteout illetve Final Stand DLC utánérzetem van
3 perctől meg az F-35 ennek a nagyobb költségvetésű változatát adja elő
Nálam továbbra is a BF3 viszi a prímet a Battlefieldek közül (haver szerint viszont a BFBC2), a BF4 is valamennyire kiforrott idővel, a commander mód pl kifejezetten jó lett, de a botrányosan szar kezdés után engem elvesztett, plusz a gameplay sem nyert meg, a BF3 messzemenően jobb abban. Egyelőre eléggé pesszimista vagyok a 2042-t illetően, megint az lesz, hogy szénné hypeolják és jön a pofon mikor kiadják a játékot és nulladik napi patch-el kezdődhet az egész. Míg a BF3 akkoriban egy tényleg formabontó újdonságokkal jelentkező játék volt, a BF4 inkább egy "húzzunk le ugyanarról az alapról még egy bőrt" kategóriájúra sikerült. A 2042 esetében pedig nem érzem azt a formabontó újdonságot, mint amit adott a 3. Meg vessétek össze a fenti trailert ezzel, ami momentán egy 10 éves játék 9 évvel ezelőtti DLC-jének a trailere, sztem a mai napig helytállna.
De a sok hülye a hype meg a "BF nosztalgia" miatt biztosan venni fogja, mint a cukrot