Állítólag három B-2 Spirit érkezett Izlandra!
Nem értem ezt a Maxwell és orosz fizikus dolgot. Nem egyértelmű enélkül is, hogy ha elfordítod a tükröt, akkor nem tükrözi vissza a zseblámpa fényét?Nem tudom, hogy volt-e már, de ez egy nagyon jó kis olvasmány:
Valószínűleg egérrel húztad bele a képet a hozzászólás ablakba. Ha így posztolsz képet, akkor nem mindig és mindenkinek jelenik meg. Jobb egérgomb a képen, képhivatkozás másolása, kép beszúrása gomb a hozzászólás ablakban, link beszúrása. Vagy csak simán másold be a kép linkjét a hozzászólásba. Ezek általában jól működnek.
mindig a kep beszuras gombot szoktam hasznalni...akor vmi mas gond lehetValószínűleg egérrel húztad bele a képet a hozzászólás ablakba. Ha így posztolsz képet, akkor nem mindig és mindenkinek jelenik meg. Jobb egérgomb a képen, képhivatkozás másolása, kép beszúrása gomb a hozzászólás ablakban, link beszúrása. Vagy csak simán másold be a kép linkjét a hozzászólásba. Ezek általában jól működnek.
>>lezuhant miután kényszerleszállást hajtott végreIdáig az egyik leghülyébb nyelvezetű cikk:
![]()
Idáig az egyik leghülyébb nyelvezetű cikk:
![]()
Nem inkább szesz?B–2 Spirit (Szellem)

@jogalappal utána járt és azt találta, hogy Kovacs Ferenc (a cikk szerzője), nemcsak hülye, de google fordítózni is alapszinten tud.Idáig az egyik leghülyébb nyelvezetű cikk:
![]()

Meg mi az a hülyeség, hogy 2015-ig nem volt róla videó?Idáig az egyik leghülyébb nyelvezetű cikk:
![]()
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..