[BIZTPOL] Nyugat-Európa és Észak-Európa (Európai Unió)

Ma Bécsett a Sparban a zöldséges és gyümölcsös részlegben a hely fele egyszerűen üres volt. Àllitólag nem kaptak utánpótlást. :(
A Pennyből a joghurt hiányzik, ősszel higiéniai termékekből volt hiány (Müller), ja, meg ffp2es maszk vagy nincs, vagy 2szer annyiért, mint decemberben (a 4. boltban találtam).

Na de mitőőől?
David Maria Sassoli

"In December 2021 Sassoli was taken into hospital again, this time in Italy because of a "serious complication due to a dysfunction of the immune system"."
..
Többek között milyen cikkek megosztásáért tiltottak ki engem egy topikból? És @PPE olvtársat?

Na ezért adattam a magamnak Sinopharmot, és ha nem lesz elérhető tavasszal, *ok a negyedik oltásra...

Ma Bécsett a Sparban a zöldséges és gyümölcsös részlegben a hely fele egyszerűen üres volt. Àllitólag nem kaptak utánpótlást. :(

A Pennyből a joghurt hiányzik, ősszel higiéniai termékekből volt hiány (Müller), ja, meg ffp2es maszk vagy nincs, vagy 2szer annyiért, mint decemberben (a 4. boltban találtam).

Tegnapelőtt a BP nyugatinál lévő lidlben is ki volt ragasztva valamelyik polcra, hogy beszállító nem tudja elhozni a cuccot mert neki sincs annyi.
Németországban ( Baden Würtenberg) meg nincs közvilágítás. Refivel kell közlekedni éjjel, mert sz@rt sem látsz.
Közlekedési lámpák is le vannak kapcsolva. Jó móka, mikor az egyetlen fényforrás egy utcában a patika pénztárgépének a monitorja...
( Covid gyors teszt viszont 2,50 euro.)

Mitől, mitől?! Hát a klímaváltozástól! Sportolók szíve is attól kezdte felmondani a szolgálatot. Minden más konteó.

Németországban ( Baden Würtenberg) meg nincs közvilágítás. Refivel kell közlekedni éjjel, mert sz@rt sem látsz.
Közlekedési lámpák is le vannak kapcsolva. Jó móka, mikor az egyetlen fényforrás egy utcában a patika pénztárgépének a monitorja...
Nem gondoltam, hogy ilyen is lesz arrafelé. Tiszta Cseauseszku 1980-as évei. Még a fűtés és meleg víz porciózása kell és megérkeztek a szocializmusba :rolleyes: .

ezért járok a törökökhöz. Ott minden van - zöldség, gyümölcs, hús, amit akarsz. A puccosabb török-negyedben minden rendben van, annak idején még budipapír is volt - igaz, csak ismeretség alapján osztogatták
Attól függ, melyik részen. Mannheim például agyon van világítva, bár itt is zárás van este 10 után...

Sitz - ül
Platz - fekszik
Bei Fuß - lábhoz
Aus - Ereszd
Eins. Zwei, Polizei!
100 meghívott a Downing Street-i lezáráso alatti kerti piázásokra
Az a baj, hogy minket nem hívtak! :hadonaszos:
Visszamenőlegesen is diszkvalifikálnak mindenkit a királyi családból, aki 17 éves nőt dugott? :)
Akkor megszűnik a királyság.