Akkor nem marad sok uralkodó a családban akikre büszkék lehetnekVisszamenőlegesen is diszkvalifikálnak mindenkit a királyi családból, aki 17 éves nőt dugott?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Akkor nem marad sok uralkodó a családban akikre büszkék lehetnekVisszamenőlegesen is diszkvalifikálnak mindenkit a királyi családból, aki 17 éves nőt dugott?
Svéd válság: háromszorosára nőtt az áram ára
Mandiner
mandiner.hu
A Pennyből a joghurt hiányzik, ősszel higiéniai termékekből volt hiány (Müller), ja, meg ffp2es maszk vagy nincs, vagy 2szer annyiért, mint decemberben (a 4. boltban találtam).Ma Bécsett a Sparban a zöldséges és gyümölcsös részlegben a hely fele egyszerűen üres volt. Àllitólag nem kaptak utánpótlást.
Tegnapelőtt a BP nyugatinál lévő lidlben is ki volt ragasztva valamelyik polcra, hogy beszállító nem tudja elhozni a cuccot mert neki sincs annyi.Ma Bécsett a Sparban a zöldséges és gyümölcsös részlegben a hely fele egyszerűen üres volt. Àllitólag nem kaptak utánpótlást.
Na de mitőőől?
David Maria Sassoli
"In December 2021 Sassoli was taken into hospital again, this time in Italy because of a "serious complication due to a dysfunction of the immune system"."[ℂ]
UPDATE INTERESSANT FUNKTIONSSTÖRUNG DES IMMUNSYSTEM, DA TIPPEN WIR MAL AUF IMPFNEBENWIRKUNGEN FÜR MEHR NEWS @ANONS17 @Qanalwwg1wga @CNconspiracynewsroom ♂️ @CN_Anons17_QQanalt.me
..David Sassoli - Wikipedia
en.wikipedia.org
Többek között milyen cikkek megosztásáért tiltottak ki engem egy topikból? És @PPE olvtársat?
mRNS Oltás szövődmények miatt elhunyt az Európai Parlament elnöke - David Sassoli - Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért
A politikus a Covid oltások beadatáása után az elmúlt hónapokban több ízben is kórházba került ugyanis az mRNS oltásokat követően az immunrendszere egyszerűen felmondta a szolgálatot, ősszel tüdőgyulladás miatt kezelték, decemberben pedig azért került ismét kórházba, mert az oltással...orvosokatisztanlatasert.hu
Ma Bécsett a Sparban a zöldséges és gyümölcsös részlegben a hely fele egyszerűen üres volt. Àllitólag nem kaptak utánpótlást.
A Pennyből a joghurt hiányzik, ősszel higiéniai termékekből volt hiány (Müller), ja, meg ffp2es maszk vagy nincs, vagy 2szer annyiért, mint decemberben (a 4. boltban találtam).
Németországban ( Baden Würtenberg) meg nincs közvilágítás. Refivel kell közlekedni éjjel, mert sz@rt sem látsz.Tegnapelőtt a BP nyugatinál lévő lidlben is ki volt ragasztva valamelyik polcra, hogy beszállító nem tudja elhozni a cuccot mert neki sincs annyi.
Én az elsőre is!Na ezért adattam a magamnak Sinopharmot, és ha nem lesz elérhető tavasszal, *ok a negyedik oltásra...
Mitől, mitől?! Hát a klímaváltozástól! Sportolók szíve is attól kezdte felmondani a szolgálatot. Minden más konteó.mRNS Oltás szövődmények miatt elhunyt az Európai Parlament elnöke - David Sassoli - Orvosok és Egészségügyi Dolgozók a Tisztánlátásért
A politikus a Covid oltások beadatáása után az elmúlt hónapokban több ízben is kórházba került ugyanis az mRNS oltásokat követően az immunrendszere egyszerűen felmondta a szolgálatot, ősszel tüdőgyulladás miatt kezelték, decemberben pedig azért került ismét kórházba, mert az oltással...orvosokatisztanlatasert.hu
Nem gondoltam, hogy ilyen is lesz arrafelé. Tiszta Cseauseszku 1980-as évei. Még a fűtés és meleg víz porciózása kell és megérkeztek a szocializmusba .Németországban ( Baden Würtenberg) meg nincs közvilágítás. Refivel kell közlekedni éjjel, mert sz@rt sem látsz.
Közlekedési lámpák is le vannak kapcsolva. Jó móka, mikor az egyetlen fényforrás egy utcában a patika pénztárgépének a monitorja...
( Covid gyors teszt viszont 2,50 euro.)
ezért járok a törökökhöz. Ott minden van - zöldség, gyümölcs, hús, amit akarsz. A puccosabb török-negyedben minden rendben van, annak idején még budipapír is volt - igaz, csak ismeretség alapján osztogattákMa Bécsett a Sparban a zöldséges és gyümölcsös részlegben a hely fele egyszerűen üres volt. Àllitólag nem kaptak utánpótlást.
Attól függ, melyik részen. Mannheim például agyon van világítva, bár itt is zárás van este 10 után...Németországban ( Baden Würtenberg) meg nincs közvilágítás. Refivel kell közlekedni éjjel, mert sz@rt sem látsz.
Közlekedési lámpák is le vannak kapcsolva. Jó móka, mikor az egyetlen fényforrás egy utcában a patika pénztárgépének a monitorja...
( Covid gyors teszt viszont 2,50 euro.)
Én is sinofarmot vettem fel 2 hónapja a 2dikat.fajzer nem kell.Na ezért adattam a magamnak Sinopharmot, és ha nem lesz elérhető tavasszal, *ok a negyedik oltásra...
Lehet tudni az okát?Szombaton, 11.15-kor az osztrák-magyar határon öngyilkossâgot követett el egy hatàröri feladatot ellátó osztrák hadkötelezett katona. Fejbe lötte magât.
Inkább, hogy segítettek-e neki...Lehet tudni az okát?
Mely határátkelőnél?Szombaton, 11.15-kor az osztrák-magyar határon öngyilkossâgot követett el egy hatàröri feladatot ellátó osztrák hadkötelezett katona. Fejbe lötte magât.
Eins. Zwei, Polizei!Sitz - ül
Platz - fekszik
Bei Fuß - lábhoz
Aus - Ereszd
Az a baj, hogy minket nem hívtak!100 meghívott a Downing Street-i lezáráso alatti kerti piázásokra
100 invited to Downing Street garden lockdown drinks
The Met Police have contacted the government over a gathering said to have been attended by the PM.www.bbc.co.uk
Akkor megszűnik a királyság.Visszamenőlegesen is diszkvalifikálnak mindenkit a királyi családból, aki 17 éves nőt dugott?