A zöld határon. Ok jelenleg ismeretlen, de hasonló eset több volt már. Depresszió, privát gondok, a hatârszolgâlat monotonijája stb.Mely határátkelőnél?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A zöld határon. Ok jelenleg ismeretlen, de hasonló eset több volt már. Depresszió, privát gondok, a hatârszolgâlat monotonijája stb.Mely határátkelőnél?
Ez nem a Herripotter?hát ez bazzeg.... EPIC!!!
hát ez bazzeg.... EPIC!!!
Nekem meg alsóhangon 10 millió euro és azonnali rokkantnyugdíj járt volna, azért az esetért mikor szolgálatként épp a készenléti robb. ag. raktárt zártam és amikor gyanútlanul megfordultam Vadai Ági állt mögöttem, igénytelen zsíros hajjal és zsírtól fénylő püffedt arccal B+!!! Elmondanám, hogy az olyan volt mintha 20 centiről néztem volna bele egy atomvillanásba. Maradandó látáskárosodás és a visszatérő rémálmok persze...Ez nem a Herripotter?
"...A bíró szerint az is a fiatal katonanő mellett szólt, hogy rosszak voltak a látási viszonyok, és a katonák a gyakorlat alatt csak piros színű fejlámpát használtak..."hát ez bazzeg.... EPIC!!!
Szerencséje volt. Én azonnal csőre töltöttem volna. Mijafaszt keres egy ilyen hipercivil a készenléti robb. ag. raktárnál?Nekem meg alsóhangon 10 millió euro és azonnali rokkantnyugdíj járt volna, azért az esetért mikor szolgálatként épp a készenléti robb. ag. raktárt zártam és amikor gyanútlanul megfordultam Vadai Ági állt mögöttem, igénytelen zsíros hajjal és zsírtól fénylő püffedt arccal B+!!! Elmondanám, hogy az olyan volt mintha 20 centiről néztem volna bele egy atomvillanásba. Maradandó látáskárosodás és a visszatérő rémálmok persze...
Ezek fogják bedarálni majd a keletet ismerős momentum lesz mikor továbbra is a végső győzelemről beszélnek miközben Benson elnök bunkere körül lesznek harcok és az utolsó pelenka is elfogyott.hát ez bazzeg.... EPIC!!!
Ez èrdekes....
A nèmet környezetvédelmi miniszter tervezi egy törvényjavaslat benyujtâsát: Gyârtók a jövöben kötelesek lesznek megadni a termèkük èlettartamát és erre az idöre garanciât kell vâllalniuk. Amennyiben a termèk a megadott élettartalom alatt meghibásodik, azt kötelesek megjavitani.
Zöldektöl jön, de nem hülyeség, szerintem.
Oda menekülnek majd, ha kitör a lázadás az energia árak miatt?A svéd hadsereg péntek óta katonákat és fegyvereket szállít a Balti-tengeren fekvő Gotland szigetére, írja a Bild, a lap szerint ugyanis a svéd kormány, ha kis esélyt is, de lát arra, hogy Oroszország felől támadás érje a legnagyobb balti szigetet.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/238653/
IgenÉn amúgy lehet, hogy öreg vagyok már, meg rossz a szemem, de nem igazán tudom eldönteni, hogy ez a katona most nő, vagy "nő"?
Párizs szerint elavultak a tagállamok államadósságát korlátozó uniós szabályok
Forrás: https://kuruc.info/r/4/238679/
Sokat segítettél!
Macron minden perce, belertve az EU elnöksèget szerintem a vâlasztásról szól, mert nem volt túlsâgosan sikeres az elmúlt években.Ez a Micron gyerek nagyon belendült mostanában. Mondjuk sz*r lehet egy olyan városban lakni, amit egy szalámiról neveztek el... Na mindegy.
Igazából érdekes, hogy az utóbbi időben Macron szépen megpróbál bemászni Merkel helyére, miközben a németeknél valahogy nem látom, hogy törekednének erre. Most is nagy hirtelen, ha fejből kéne mondani valamit, ami úgy általában véve meghatározó lehet az EU-ra nézve, alig jutna eszembe olyan, ami a németek felől jön.Közben a Micron meg folyamatosan ott lebeg a hírekben.És ez nem hiszem, hogy csak a soros elnökség meg választások miatt van. Mondjuk se Macront, se az új germán vezetést nem komálom, szóval ugyanmindegy melyik viszi sírba a kontinenst....