Kína hadiipara és haderőfejlesztési programja

Úgy tűnik fegyvergyártásban még van hova fejlődniük:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Vicces
Reactions: Lord Gazember
Úgy tűnik fegyvergyártásban még van hova fejlődniük:
A pakik most vesznek jf-17 block 3 iraq is jelezte hogy vesz és algéria is .
A szaudiak és a többi arabok több száz drónt vettek eddig és további megrendeléseik vannak .
A pakik 4 type 054 mellé most 2 type 052D vesznek, thaiföld pedig harckocsikat és egy 20 ezer tonnás type 071 vásárolt ami építés alatt van a type 075 helyén .Algéria már vett a kínai javelin rakétából is és drónokat is .
Az oroszoknak idáig a szu-30-asokkal volt a export csúcs ,de már panasz volt az elavult avionika miatt mivel hiába volt exportsiker a szu-30 modernizációs csomag sosem volt tervben , Az orosz hazai 30-as gépek 2 év múlva kezdik a modernizálást a szu-30mki gépek meg már 25 évesek lesznek .Az AESA radaros uj j-16 meg nincs 10 éves és lassan annyi van belőle mint a szu-30mki gépből .
A jenkik meg az f-35-sel letarolják a nemzetközi piacot .

Ez a hir nagyon tetszik, vártam már egy ilyet, mert tolvajtól lopni nem bűn. És most megtörtént, az USA szerez haditechnikai titkokat Kinától:
.

Ez a hir nagyon tetszik, vártam már egy ilyet, mert tolvajtól lopni nem bűn. És most megtörtént, az USA szerez haditechnikai titkokat Kinától:
.
Nem kicsit nézték be az illusztrációt, szerintük ez egy Zirkon :
3m22_zirc_1552552319.png

Inkább egy P-15 Termitnek nézem így elsőre :)))

.
Hát nem cserélnék vele, bármit is kapjon cserébe... Egész életében reszkethet a komplett családjával együtt.

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
.

Én ezt egy kicsit kétkedve fogadom, nehezen tudom elhinni, hogy egy kínai elárulná a saját hazáját/fajtáját.

Kíváncsi leszek, hogy ebből lesz-e valami:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Tetszik
Reactions: Szittya
.
Hatalmas, hát igen, ez egy ilyen mutatvány :D !

Ebből is látszik egyébként, hogy változik a világrend!