Hogy mi???A nemzeti érzületeken kívül, pontosan miért is lenne jó nekünk (most) egy ilyen ágrólszakadt új "megye", mint Kárpátalja?
Hogy mi???A nemzeti érzületeken kívül, pontosan miért is lenne jó nekünk (most) egy ilyen ágrólszakadt új "megye", mint Kárpátalja?
A románok biztos, hogy minden módon akadályoznák a terület megszerzését. Még akkor is ha ők közben Bukovinát megkapnák. Sőt a fórumjaikon rendszeresen felmerül, hogy Kárpátalja déli része őet illeti, mert az Észak-Máramaros. Nem beszélve a Szlovákokról, akik már birtokolták a területet.Mindennek két oldala van a magyar szolgálatok is profik gyorsan levennék, hogy a románok kavarnak a háttérben és ebben az esetben a magyar szolgálatok is elkezdenek kavarni a háttérben, illetve Romániában, amúgy lenne riadalom a román politikában, mivel attól tartanának, hogy ez precedens teremtene Erdély visszacsatolására.......
.
Ha nekünk lehetőségünk lenne Kárpátalja megszerzésére akkor Románia még ha akarna sem tudna velünk és Kárpátalja magyarországi visszaszerzésével foglalkozni,mert akkor márA románok biztos, hogy minden módon akadályoznák a terület megszerzését. Még akkor is ha ők közben Bukovinát megkapnák. Sőt a fórumjaikon rendszeresen felmerül, hogy Kárpátalja déli része őet illeti, mert az Észak-Máramaros. Nem beszélve a Szlovákokról, akik már birtokolták a területet.
Nem mellékesen mindkét állam megszeppenne, hogy beindul egy területvisszaszerzés Mo. részéről. Valamennyi szomszédunk egyből elkezdené félteni a lopott szajrét. Az sem kizárt, hogy közösen akadályoznák meg Kárpátalja megszerzését.
Kivolt ez a Trinaoni gazemberség rendesen találva, az biztos.
Látom sikerült akaratlanul taktikai atomot robbantanom.Hogy mi???
Ez a te hülyeséged. Ha csak öt százaléknyi erősen jobbos szavazót veszít a Fidesz, már nem nyer választást soha többet.De ismételten hangsúlyozom ennek szerintem jelenleg (már mint Kárpátalja visszaszerzésének) nincs semmilyen racionalitása,esélye.
What?Ha csak öt százaléknyi erősen jobbos szavazót veszít a Fidesz, már nem nyer választást soha többet.
Ezt biztos, hogy az én hozzászólásomra akartad írni?Ez a te hülyeséged. Ha csak öt százaléknyi erősen jobbos szavazót veszít a Fidesz, már nem nyer választást soha többet.
Igen. Gondold át egy kicsit!Ezt biztos, hogy az én hozzászólásomra akartad írni?
Na akkor fejtsd ki nekem légy szíves, hogy szerinted miért van még jelenleg egy hangyányi esély is Kárpátalja visszaszerzésének....Igen. Gondold át egy kicsit!
Ukrajna katonai összeomlása az oroszokkal szemben nem lehetőséget, hanem szükséget teremt. Ha lesz orosz támadás. Magyar belpolitikában a Fidesz túlélése lesz a tét, külpolitikában az oroszok távol tartása a Kárpátokon belülről.Na akkor fejtsd ki nekem légy szíves, hogy szerinted miért van még jelenleg egy hangyányi esély is Kárpátalja visszaszerzésének....
thenewkremlinstooge.wordpress.com
De szerintem az oroszok nem fognak támadni, mert Putyin nem hülye......Ukrajna katonai összeomlása az oroszokkal szemben nem lehetőséget, hanem szükséget teremt. Ha lesz orosz támadás. Magyar belpolitikában a Fidesz túlélése lesz a tét, külpolitikában az oroszok távol tartása a Kárpátokon belülről.
Az ország nem vákuumban létezik. És szerintem nincs az 5%-nyi választópolgár, aki egy orosz-ukrán pittyputty esetén felmutatott seggünkönmaradás miatt elszavaz a fidesztől.Ukrajna katonai összeomlása az oroszokkal szemben nem lehetőséget, hanem szükséget teremt. Ha lesz orosz támadás. Magyar belpolitikában a Fidesz túlélése lesz a tét, külpolitikában az oroszok távol tartása a Kárpátokon belülről.
Nem mondom, hogy engedjük el a témát, épp ellenkezőleg. De látni kell, hogy egy ilyen kampány komoly felkészülést igényel, nagy kapacitásokat kell hozzá kiépíteni, sok szervezetet kell összeszoktatni, életképessé tenni.Nem is beszélve a török-görög buliról...
Látom megint elszabadult a fantaszták képzelőereje itt a topikban, de azért vannak páran akik nem a légvárakat álmodják... és két lábbal a földön állnak.
Mert Ukrajna bukott állam és szét fog esni. Ungvár, Munkács meg közelebb van Budapesthez, mint a Kárpátokon túli Kijevhez.Na akkor fejtsd ki nekem légy szíves, hogy szerinted miért van még jelenleg egy hangyányi esély is Kárpátalja visszaszerzésének....
Mit veszthet? Ha nem támad akkor a NATO nyomul tovább keletnek. Egyelőre itt tartanak a diplomáciai erőfeszítések, mivel a NATO-nak nincs mit vesztenie, azt csak a hülye ukránok tudnak. Szóval a NATO nem fog meghátrálni, az ukránok utolsó csepp véréig is küzdeni fog zéró saját kockázattal. És persze veszíthetnek még az oroszok, mert szép lassan fejlesztik az ukrán hadsereget, hogy előbb-utóbb megjelenjenek ott a konkrét NATO bázisok is. Csak a NATO-nak vannak jó lapjai, az oroszok két rossz közül választhatnak. Egy agresszív katonai szövetség vagyunk és ezt szépen behúztuk.De szerintem az oroszok nem fognak támadni, mert Putyin nem hülye......
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..