Én isEnnek a háborúnak nem lett volna szabad soha elkezdődnie, hányingerem van az egésztől.
Remélem Putyin tudja, hogy mit csinál, mert érzésem szerint célegyenesbe fordult a világ egy atomháborúhoz.
Köszi Mindenkinek, aki videót és egyéb infót hoz ide (nálam ebbe beletartozik az önálló vélemény és ötlet is), de már leginkább csak a vélemények/ötletek érdekelnek, a videókból csak módjával eszek.

Amúgy jah.Ha igaz egyáltalán. Azért egy orosz agitprop oldal híre még nem bizonyítja.
Ha viszont tényleg, már a, Kijev-Poltava-Harkov vonal nyitvatartása a cél, akkor ott, ha az út bármelyik része elveszik, akkor csak Dnipro felé mehetnek dél Ukrajnába, onnan meg egy logisztikai rémálom lenne valahogy átvinni a technikát.
Genfi egyezmény? Vagy az smafu?Boki, szíved joga, hogy az oroszokkal szimpatizálsz, de azért na... Mégiscsak az oroszok mentek be Ukrajnába és nem fordítva, szóval a reakció nem meglepő.
Na ezt várnám mindenkitől. Respect!Ezt senki sem tagadja.
Szerintem a semlegesség nézőpont megőrzésének titka, hogy elfogadjuk a nézőpontokat és próbáljuk megérteni azokat. Oroszoknak is van ukránoknak is van.
ui: a haditechnika az más dolog mint hogy “de hát hol vannak orosz TGP-s felvételek?” XD
Miért kéne?Megkéne mindent ukrán konvojt támadniuk. Hol az orosz drónok, hol az orosz légierő? Utakat/konvojakt már csak letudnának bombázni buta bombával is.
Eddig az egész kommunikációs stratégiájuk arra megy: aki ránk lő halott, aki nem, az hazamehet a családjához.
Én meg láttam egy felvételt arról, hogy egy mig 29 es egymaga leszedi a fél orosz légierőt...Az oroszok komoly logisztikai és kommunikációs problémákkal küzködnek, ezen kívül a moráljuk is alacsony... Számos felvételt láttam random álló orosz járművekről (páncélosok), amelyekből kifogyott az üzemanyag. Ezen kívül az élelmük is fogy (erről is láttam egy felvételt, hogy oroszok egy ukrán boltból fehér szatyrokban élelmiszert hoznak ki). Ahogy az előre várható volt az orosz fegyveres erőkkel szemben, a logisztikájuk és kommunikációjuk még mindig pocsék (és esélyesen az is marad egy ideig), nem fejlődött sokat Grúzia óta...
Ja értem... Azt India miert?Kina, India meg a masik ketto a GFP listajan az elso negy. aztan Japan es DKorea.
És nagyon köszönjük a munkád/munkátok. Sokszor úgy néz ki senki se hálás nektek, de valójában a többség igenAzért folyamatosan ritkítva van, csak lehetetlen 0-24-ben gyepálni a személyeskedő, és a már tényleg ordas propi dolgokat![]()