[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

ogretankHU

Well-Known Member
2019. december 21.
7 613
26 010
113
Ideje lenne a Nato-nak összeállítani a tervet hogy légi csapásokkal szétkapják a fehéroroszokat ha bemennek.
Te ilyen helyi hülye vagy ? Nem tájékozódsz csak vagdalkozol a hülyeséggel ? Az megvan , hogy Oroszország és Fehéroroszország katonai szövetségesek ? CSTO tagok ? Tudod mi az ? Pont olyan mint a NATO ! 2 "atom" szövetség nem fog háborúzni mert az egyenes út az atom sivatagig ! Még jó , hogy akik erről döntenek azok jóval bölcsebbek ! Az Orosz meg nem fog NATO tagot támadni !
 

ornagy

Well-Known Member
2014. október 24.
2 898
11 335
113
Talán @Chandler99 kérdezte meg délelőtt , hogy mi van Kadirov mészárosaival...ehhez kapcsolódik, hogy hiába emberkedtek abban a videóban Kadirovék az ukránok nem rettentek meg ettől, épp ellenkezőleg ugye tegnap direkt a csecsenekre utazva az ukránok likvidálták Kadirov egyik parancsnokát Hostomel mellett, ebben a videóban pedig direkt üzennek a csecseneknek amikor az AK-ba tarazva direkt bekenik disznozsirral a töltényeket.....:)


Ebben a videóban az ukrán katonák pedig azt üzenik az ukránoknak....

"Minden ukrajnai embernek azt akarom mondani, hogy ne féljenek a csecsenektől (Ramzan Kadirov, Oroszország csecsenföldi régiójának vezetője és Putyin szövetségese), ők dzsungelkutyák, ők semmit sem jelentenek. Csak szakálluk van. Hát majd leborotváljuk őket"



Wilson!!!! Legalabb te olvass kerlek. Par poszttal feletted ott van, hogy ez ugyanolyan kamu volt, mint a kigyo sziget hosei, Kiev szelleme, a 2 lelott IL-76. El es virul a generalis. Miert halt volna meg azon a repteren, ha akkor meg el sem indultak a csecsenek ukrajnaba...

pls...
 

RomperStomper

Well-Known Member
2016. december 4.
1 046
5 501
113
Egy újabb ember, aki ott ült az orosz vezérkari megbeszélésen.
Légyszíves, amit megtehetsz mond már el a célokról.
Mert már nagyon kíváncsi vagyok mi volt a tervekben.
Elismerte a két szakadár területet, ráadásul a teljes megyékre, amiket még vissza sem tudtak foglalni, az ukránok bejelentették sosem ismerik el, ezek után mit csinál Putyin, visszavonja az elismerést és a szerződéseket? Vagy megállnak ahol most vannak a szakik és befagyasztják megint a dolgot? Amekkora arcuk lett az ukránoknak a sok fegyverrel amit nyugatról kapnak nekimennének a szaki területeknek elég hamar. Ukrajna még a Krímet sem ismeri be, hogy elvesztette...Putyin nácítlanításról és lefegyverzésről beszélt+semleges Ukrajnáról, ebből az ukránok max abba mehetnek bele, hogy egyenlőre nem csatlakoznak a Natohoz, bár amennyire a szavukban hinni lehet...Itt bármilyen visszalépés csak Putyinnak lenne arcvesztés nem is kicsi!
 

omae

Well-Known Member
2015. július 13.
1 690
2 303
113
Te ilyen helyi hülye vagy ? Nem tájékozódsz csak vagdalkozol a hülyeséggel ? Az megvan , hogy Oroszország és Fehéroroszország katonai szövetségesek ? CSTO tagok ? Tudod mi az ? Pont olyan mint a NATO ! 2 "atom" szövetség nem fog háborúzni mert az egyenes út az atom sivatagig ! Még jó , hogy akik erről döntenek azok jóval bölcsebbek ! Az Orosz meg nem fog NATO tagot támadni !
Azért remélem megteszik, lefestik az ország meg egység jelzéseket és kis kék emberkéket festenek fel rájuk, aztán légi csapás után fölteszik a kezük hogy hát itt haljak meg ha tudom hogy kik voltak Vova.:D
Felesleg a történtek után körbetáncolni a dolgot világháború lesz ha nem most hát öt éven belül.