Embraer is kivonul az orosz piacrol, es az AvtoGaz leallitja a termelest pentektol.
allitolag.
allitolag.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
szerintem tobb van, ha ugy nezzuk, akkor tobb oroszt oltek meg aranyaiban, mint amennyit Krimnel vesztettek, mar csak az egy het alatt, a hivatalos orosz bejelentes alapjan legalább ez a helyzet.Igaz amit írsz.....
Ennek ellenére az orosz arra graszál amerre akar....
Gyakorlatilag az uki győzelmi jelentések elvesznek az elvesztett területek tengerében.
amugy direkt ez volt a celja az ukranoknak, hogy a varosokban vegyek fel a harcot, ne nyilt tankcsatakban.Igaz amit írsz.....
Ennek ellenére az orosz arra graszál amerre akar....
Gyakorlatilag az uki győzelmi jelentések elvesznek az elvesztett területek tengerében.
az, hogy magyar civilezed a honfitarsaidat, azt jelenti, hogy nem is honfitarsaid...Katonai alakulatot készülnek megállítani, teljesen mind1 mi van náluk, arcoskodni mentek.
Mondd már el nekem mi lett volna 44-45-ben ha a magyar civilek így kiállnak az érkező ukránok elé?
inkabb 1000 a civil aldozat. azert az orosz nem egy NATO fele szusiszakacs, inkabb kifozdeszakacs.Tényleg?
5-600 civil áldozat vs eddig 300 körüli. Tééényleg nulla.
csak a szakiknal van ilyen munkaskezeslabas, vagy mar az ukrik is kezdtek atvenni?![]()
Volnovanka ukránok kontra DNR
![]()
![]()
Kék szalagból ítélve ukrán elhunytak.
![]()
![]()
Miért akarod a finneket bekergetni a nato ba?Az még ráér. A Baltikum nem ér rá, mert egyre jobban bebetonozza ott magát a NATO és Oroszo. nem hagyhatja, hogy ez a helyzet állandósuljon, mert a Baltikum Oo. 2. legnépesebb városát fenyegeti mindössze 100 km-ről.
csak a szakiknal van ilyen munkaskezeslabas, vagy mar az ukrik is kezdtek atvenni![]()
Volnovanka ukránok kontra DNR
![]()
![]()
Kék szalagból ítélve ukrán elhunytak.
![]()
![]()
par eve volt rola foto, talan 2015-os hozzászólások kozott meg most is ott van.Szerb is harcol a szakik oldalán? Ki ő?
Szerintem a piros karszalag szaki -ugye ott egyértelmű a bmp-ről; ergo gondolom a kék akkor ukrán.csak a szakiknal van ilyen munkaskezeslabas, vagy mar az ukrik is kezdtek atvenni?
talan azt hiszi, hogy most lenne eselye a liebling oroszainak Kareliaban?Miért akarod a finneket bekergetni a nato ba?
a, az ukranok karszalagja most sarga. meg a tank is regi ATO-savos.Szerintem a piros karszalag szaki -ugye ott egyértelmű a bmp-ről; ergo gondolom a kék akkor ukrán.
inkabb 1000 a civil aldozat. azert az orosz nem egy NATO fele szusiszakacs, inkabb kifozdeszakacs.
Raktam fel videót arról, hogy az ukrán területvédelmi erők elfogják három orosz logisztikai járművet simán kilőtték a járművek kerekeit, mire azok megálltak vissza sem lőtték, úgy látták semmi értelme...Egy orosz konvojt kaptak el. Jól látszik, hogy gumi akadályok voltak kirakva.
![]()
![]()
Szerintem ez más helyen készült:
De ezt se értem, hogy hova lettek az oroszok... ha ilyen helyzet van, hogy lőnek rád, akkor nem azzal húzol el, ami van? Még a felnin guruló jármú is gyorsabb, mint kiszállni a lövöldözésben és elmenni. -Már ha volt persze lövöldözés. És vajon mit keresett a mellékutcában a katona, miért van kiégve ott is a jármű. Sajnos ilyen, pár képes anyagokból sok minden nem derül ki.
![]()
![]()
Egy vadonatúj #SouthPark indul a Comedy Centralon! pic.twitter.com/Q39z35amj3
— South Park (@SouthPark) 2022. március 3
ez elég régi adat, mivel a március 3-i 752, ez már az ezerhez van közelebb...
- Az ENSZ szerint 227 civil meghalt és 525-en megsebesültek Ukrajnában. Több mint egymillió ember menekült el – teszi hozzá.Al Al dzsazira
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..