A csecsenek itt vannak velünk – mindegyik udvarias, boldog, hogy Oroszországért harcolnak.
Basszus, mintha 1990. előtti idők lennének. Ilyen kommunikációt....
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
A csecsenek itt vannak velünk – mindegyik udvarias, boldog, hogy Oroszországért harcolnak.
Gyerekek!!!
Elmentek otthonról?
A FED zárolja az orosz tartalékot?
Támadnak a Baltikumnál, atom a lengyeleknél?
Miről beszéltek, egyesével is mind hülyeség!
Megmondod, miért érdekelné őket az értéktelen Balti terület?Ez nem így van. Chicken game. Úgysem merik elszórni 3 pici balti állam miatt. Oroszország pedig nem tűrheti, hogy Szentpétervárt, a 2. legnépesebb városát 100 km-ről fenyegesse a NATO a Baltikumba folyamatosan beömlő NATO fegyverekkel és katonákkal.
No fene, Naigonov elvtárs visszatért? Mondom én, hogy itt a fehét tigris is valaholNesze neked Kijev Szelleme:
В Минобороны рассказали о героизме российских танкистов в ходе спецоперации
В Министерстве обороны России рассказали о героизме наших военнослужащих, который они проявляют в ходе специальной военной операции на Украине.<br>"Солдаты и офицеры проявляют мужество, отвагу и героизм. Экипаж одного из российских танков под командованием старшего сержанта Нимченко, находясь на...vpk.name
Nincs olyan, hogy csattan néhány taktikai nuki. Ezt felejtsük már el. Onnantól totális háború van.De nem lesz belőle atomháború. Egyébként szerintem Oroszo. indíthat egy olyannal, hogy atomcsapás Lengyelországra Kalinyingrádból és közben Baltikum behúzása. De ez sem atomháború, csak csattan néhány taktikai nuki.
Én is ezt gondolom.Egyébként látta ma valaki Zelenzkijt? Nem az hogy hiányzik, csak ma még nem láttam tőle semmi okosságot, még a végén azt feltételezném hogy nincs a helyén.
A hadi állapotot meg már rég ki kellet volna hirdetni, nem kell ebbe sokat belelátni szerintem, de a hálózat feje jól levágható ezáltal, mert mennek a börtönbe a nagyokosok akik háború közben a sajátjai ellen beszélnek, lázítanak. Azt megértem ha nem ért valaki egyet a háborúval, de hogy belső lázítással az ellenségnek dolgozzon....
Na meg kellesz a tartalékos állomány mert nyugat Ukrajna ellen, meg a megszállás és a takarítás idejére ez a 200 ezer katona édes kevés lesz, még akkor is ha tegyük fel van jó pár millió ukrán/orosz aki együtt működik majd az oroszokkal. Nem lesz kis ukrajna, akkor semmi értelme nem volt az egésznek, szisztematikusan ki fogják a véleményem szerint pucolni az országot, akkor meg annyira sietni se kell, jöjjön csak ki a fényre az összes ellenálló. Na meg aki nyugatra megy azzal se lesz már gondjuk. Mert éppenséggel lehetett volna egy nyugati támadási irány, na de minek ? Hogy bent ragadjon a sok éhes szájú nagyon ukrán?
De persze az oroszok elképzeléséiben én már nem igazodok el.
Ezeket a szar oldalakat nem lehet megnyitni
Nekem simán megnyílik.Ezeket a szar oldalakat nem lehet megnyitni
Az Egyesült Államok szerint Oroszország blokkolja a független hírügynökségeket
Az Egyesült Államok azzal vádolta Oroszországot, hogy „teljes háborút indított a média szabadsága és az igazság ellen” azzal, hogy blokkolja a független hírügynökségeket, és megakadályozza, hogy az oroszok hírt kapjanak az ukrajnai invázióról.
"Oroszország kormánya a Twitter, a Facebook és az Instagram platformjait is visszaszorítja, amelyekre Oroszország polgárainak tízmilliói támaszkodnak, hogy független információkhoz és véleményekhez férhessenek hozzá" - áll a külügyminisztérium közleményében.
Enerhodar lakosai blokkolják a hozzáférést a kulcsfontosságú atomerőműhöz
Andrew Simmons, az Al Jazeera Lvivből érkezett jelentése szerint a délkeleti Enerhodar város lakosai elzárták Európa legnagyobb atomerőművéhez vezető utat az orosz erőkkel szembeni látszólagos ütközés miatt.
Az egyik lakos azt mondta az Al Jazeerának: „A [zaporizsja] atomerőmű biztonságos védelem alatt áll, minden ember ukrán zászló alatt áll. Senki nem fogja feladni a várost, embereink teljesen elszántak.”
Al dzsazira.
Pedig Csajkovszkij fekete volt, mi lenne ha fehérnek született volna!"Nem az orosz klasszikusok felelősek Ukrajna lerohanásáért." - Most, még ...