neeem, Őt a középső képen transzportálják éppen az ellenséges vonalak mögéA föölső képen te vagy?

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
neeem, Őt a középső képen transzportálják éppen az ellenséges vonalak mögéA föölső képen te vagy?
Persze csak nem mindegy, hogy megfelelő előkészítés után vállalsz városi harcot, vagy nem mert amikor már harmadjára is ugyanúgy szétlovik relatíve könnyű technikával rendelkező alakulatokat ugyanabban a városban akkor ott valami nagyon nem működik...Azt csinálják amit írok.
Jeges közöny fogadja az oroszokat Ukrajnában.érdemes a civilek reakcióit alaposabban megvizsgálni a ruszki katonák jelenlétére
különös tekintettel a katonával veszekedő nénire, az ukrán jelszavakat skandáló férfiúkra, a tankok elé beálló bácsira
vagy a mai nemtommilyeni polgármesterre aki láthatóan majd összeszarta magát miközben felszólította a lakosságot hogy működjenek együtt a ruszkikkal
ezeket az embereket láthatóan terrorizálták az elmúlt években és rettegnek
és nem az oroszoktól
ha elmúlik a veszély hogy visszajönnek a nagyonukránok nem nagyon látom az esélyét hogy ott nyugatos politikus szavazatot kap
ha pedig a tegnapelőtti vagy mikori hír hogy régiós választások lesznek, régiós vezetésekkel, kiev pedig csak egy laza kapocs köztük, különösen esélytelen
kb a dnyeper vonaláig
és ha a jelenlegi irányok maradnak, dél és észak között, akkor az az irány (odessza-kijev) egyben az új keletukrajna határa is lesz
mert kb onnan nyugatra tényleg náci érzelmű - nem, nem nyugatbarát. náci - a lakosság, azokra igaz amit írsz
na ezeket tolják majd ránk a ruszkik, integráljuk őket, nagykövetasszonyostul balatonos tábornokostul mindenestül, ha már annyira szeretnénk őket magunkhoz ölelni
Az, hogy van mögötte egy kidolgozott kommunikációs stratégia, ez 100%. A politikai térben ők az egyik legfontosabb "szakértők". Ha ezek az orgánumok voltak jelen, akkor érthető a stílusa és mondandója. Én inkább az orgánumokat nem értem, vagy inkább értem. Ha való igaz, nem néztem utána, akkor fél Magyarország profilképe ukrán színekbe öltözött. Nekik szólt ez a "tüzes" beszéd, valójában ebből egy ellenzéki megszólalást "gyártottak". Az ukrán háború bekerült a választási küzdelem terébe, és mindkét fél felhasználja ezt a kampányban. És természetesen van ennek egy nemzetközi vetülete is. Egyébként én próbáltam kommunikációs szempontok alapján néhány észrevételt elmondani, de ebben nem volt benne egy politikai vetület. Nem ezt kérdezte Filter. Ennyi.444.hu és a NYT volt jelen, ha jól emlékszem, Telex -en olvastam. Na most az van, hogy Ő egy diplomata. Újságíróknak nyilatkozik. Ami tudhatóan széles közönség előtt jelenik meg. Ez kb. megengedhetetlen.
Azt a részét is megértem, ha "idegállapotba vót". Ugyanakkor ilyenkor nem nyilatkozunk - majd akkor, ha összeszedte magát kicsit. Itt azért ne felejtsük el, országát illetve annak véleményét is képviseli.
Érdekes elgondolás a külföldi profi kommunikációs szakember gárda dolog. Lehet van is benne valami. Ugyanakkor ukrán érdeket nézve kontraproduktív. A nyugati oldalt is csak annyiban "befolyásolta" amennyi a nyugati agenda -ban eleve benne volt (azaz kb. semennyire). Most ilyen szomszédos országok tekintetében - különösen Oroszország felé pedig kifejezetten káros is volt.
A Népszava, HVG, 168 óra Telex cikkeit akkor miért nem? Ez neked a szólásszabadság?Nem én rakok be vadhajtásos cikkeket például... Mert azok kitiltásával kéne kezdeni.
Simon Parkes szerint az orosz elnök, Vlagyimir Putyin az "Északiak" néven említett hüllő földönkívüli csoport utasításával hajtja végre az ukrajnai műveleteket.a 9. másodperctől egy lezuhant orosz birodalmi TIE Fighter))
Nézd meg a Google Maps-en. Ott nem tudnak olyant csinálni. Egy duzzasztó gát van Kijev fölött, ha azt elzárják akkor sem tudnak olyan vízszintet elérni amivel el tudnák árasztani azokat a területeket.
De mi a terv?
Putyin kinevez valami bojárt Kijev élére aki majd...mit csinál? Több százezer katonával folyamatosan megszállva tartja az egész országot és erőszakkal kormányoz? Ha meg választást rendeznek, akkor azon 90+ százalékot fog kapni valami nyugatos ukrán politikus, pláne ha meg is ölik a mostani miniszterelnököt.
Nem én rakok be vadhajtásos cikkeket például... Mert azok kitiltásával kéne kezdeni.
Ez volt már, kb. 3 napja. Emlékszem rá. Akkor számolgattam rajta a Gradokat.Utánpótlás, Krím
És mi van abban az esetben ha tényleg így érzik,elég sok videót láttam, ahol egyetlen vad nackó ukrán sem volt jelen csak a helyiek és az orosz haderő még is tüntettek és az orosz konvojok elé állva küldték el az oroszokat az any....ba...érdemes a civilek reakcióit alaposabban megvizsgálni a ruszki katonák jelenlétére
különös tekintettel a katonával veszekedő nénire, az ukrán jelszavakat skandáló férfiúkra, a tankok elé beálló bácsira
vagy a mai nemtommilyeni polgármesterre aki láthatóan majd összeszarta magát miközben felszólította a lakosságot hogy működjenek együtt a ruszkikkal
ezeket az embereket láthatóan terrorizálták az elmúlt években és rettegnek
és nem az oroszoktól
ha elmúlik a veszély hogy visszajönnek a nagyonukránok nem nagyon látom az esélyét hogy ott nyugatos politikus szavazatot kap
ha pedig a tegnapelőtti vagy mikori hír hogy régiós választások lesznek, régiós vezetésekkel, kiev pedig csak egy laza kapocs köztük, különösen esélytelen
kb a dnyeper vonaláig
és ha a jelenlegi irányok maradnak, dél és észak között, akkor az az irány (odessza-kijev) egyben az új keletukrajna határa is lesz
mert kb onnan nyugatra tényleg náci érzelmű - nem, nem nyugatbarát. náci - a lakosság, azokra igaz amit írsz
na ezeket tolják majd ránk a ruszkik, integráljuk őket, nagykövetasszonyostul balatonos tábornokostul mindenestül, ha már annyira szeretnénk őket magunkhoz ölelni
asszem
Na mi az? Az USA kezd kihátrálni Ukrajna mögül?
![]()
Az amerikai külügy töröltetett egy bejegyzést az atomerőmű megtámadásáról
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index pénteki hírösszefoglalójaindex.hu
Mondjuk ezek után nem is csodálom!
![]()
Zelenszkij a NATO-nak: Önök miatt fognak meghalni emberek Ukrajnában
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index pénteki hírösszefoglalójaindex.hu
ha félnének az orosztól nem állnának ki eléjük és a puskacsöveik elé hőzöngeniÉs mi van abban az esetben ha tényleg így érzik
Ezeket a szerencsétlen Buk-t Szíriától Ukrajnáig mindig tömegesen írták a Bayraktarok....A Bayraktarok így dolgoztak eddig.
31 fényképpel, videóval igaziolt találat.
1 Unknown AFV: (1, destroyed by Bayraktar TB2)
1 Unknown communications station: (1, destroyed by Bayraktar TB2
3 152mm 2A65 Msta-B howitzer: (1, destroyed by Bayraktar TB2) (2, destroyed by Bayraktar TB2) (3, damaged by Bayraktar TB2 and captured)
1 9A310M1 TELAR (for Buk-M1-2): (1, destroyed by Bayraktar TB2)
1 9A39M1 TEL (for Buk-M1-2): (1, destroyed by Bayraktar TB2)
1 9A310M2 TELAR (for Buk-M2): (1, destroyed by Bayraktar TB2)
1 9A39M2 TEL (for Buk-M2): (1, destroyed by Bayraktar TB2)
1 Tor-M2: (1, destroyed by Bayraktar TB2)
2 Fuel train: (1, destroyed by Bayraktar TB2) (2, destroyed by Bayraktar TB2)
2 Ural-4320: (1 and 2, destroyed by Bayraktar TB2)
5 KamAZ 6x6: (1, destroyed by Bayraktar TB2) (2, destroyed by Bayraktar TB2) (3 and 4, destroyed by Bayraktar TB2) (5, destroyed by Bayraktar TB2
4 KamAZ-6350 8x8 artillery tractor: (1, destroyed by Bayraktar TB2) (2, destroyed by Bayraktar TB2) (3, damaged by Bayraktar TB2 and captured) (4, damaged by Bayraktar TB2 and captured)
8 Unknown truck: (5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 and 12, destroyed by Bayraktar TB2)
Ez oluSok az igénytelen ember.![]()
Miért kellene ukrán barát kormányunk legyen?Ami azt illeti, lehet, hogy fölénk is.![]()
Most sem értem, hogy mi köze ennek ahhoz, hogy az ellenséget nem lehet csak manőverekkel legyőzni, meg is kell ütközni velük és ha egy városban védekezik akkor egy várost kell elfoglalni.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..