Igen, brit SaxonValami brit tragacs
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Igen, brit SaxonValami brit tragacs
Ezt a komolyabb kohászati üzemet találtuk csak, már 3-án írtak róla, a térképek északabbra tették őket https://bit.ly/3tCOui6A szakértő beszélt az Orosz Föderáció csapatai és az ukrán militánsok közötti konfrontációról Mariupolban.
"Az orosz katonai minisztérium szerint a DNR csapatok csoportja továbbra is a Mariupol körüli gyűrűt szorította, és átvette az irányítást a Lenin-gyár felett. Ez a kohászati üzem a legnagyobb ipari vállalkozás a város szélén."Эксперт рассказал о противостоянии войск РФ и украинских боевиков в Мариуполе
Войска России и народных республик Донбасса 4 марта приступили к зачистке Мариуполя. Им противостоят хорошо вооруженные и экипированные боевики полка «Азов», которые фактически держат в заложниках сотни тысяч жителей города. По мнению военного эксперта Владислава Шурыгина, войскам России и...iz.ru
Nem láttam, hogy valaki beírta volna: az RT tényleg blokkolva lett telegramon is (az EUban)Gyanítom, hogy a Telegramot is blokkolni fogják majd.
Eto Lama....egyem a kis szívét
Nekem simán felhozza...ott van, hogy megtekintés a YT-onNem jelenik meg! Rosszul linkelsz!
Én 17-et hallottam fél nap alattCsúcson a liberális álhírgyártás: már három merényletet élt túl Zelenszkij
Háromszor akarták megölni Zelenszkijt a múlt héten! Sikítja a sok agyatlan barom liberális kanális, tényként előadva. Szeretnének valami hőst faragni ebből a figurából, aki pár éve még meztelenül...www.vadhajtasok.hu
Ja,csak azt szabad,hogy folyamatossan hazugnak irjon.Ezt a hangnemet mellőzzük. Én is van, amikor bepöccenek egy-egy értetlenkedőre, számolok háromig, és kitörlöm, amit addig írtam. Az ukrán és orosz és USA, és NATO (Kinek hogy tetszik.) háború miatt ne ugorjunk már egymásnak. Ne érjen már mindig utol bennünket a "magyar átok".
A NER káros a Hazának és a Nemzetnek.Ez a nem titkolt véleményem.Leültettem volna @Negan -al beszélgetni a NER-öl....
Operacion ganga.A győri egyetem 121 indiai menekültet fogadott be
Percről percre: Oroszország háborúja Ukrajnában – az Index pénteki hírösszefoglalójaindex.hu
Ez érdekes, én nem tudok róla, hogy Indiában háború lenne, így ezt az indiai menekült történetet nem tudom értelmezni. Nekem ez inkább migrációs célú befogádásnak tűnik. Azzal nem lenne problémám, hogy ideiglenesen maradjanak itt, amíg az indiai kormány haza nem cipeli őket a különgépen, amit egy hete is küldtek. De itt tartós befogásról van szó, ami több okból is aggályos.
1) A valódi menekültek elől veszik el a helyet, akiknek nincs otthonuk biztonságos országban, ellentétben velük.
2) A piac elkezdte beárazni a forintot, ezzel együtt a magyar gazdaság teljesítőképességét az eljövendő válság tükrében. Nem sok jóval kecsegtetnek a számok. Nem vagyok benne biztos, hogy olyan indiaiakat akarok etetni, akik lehet, hogy jobb anyagi lehetőségekkel rendelkeznek a saját hazájukban, mint én itt.
3) Ha rendszerszintűvé válik a dolog, akkor a soros-szervezetek ki tudják használni ezt a lehetőséget a migránsok betelepítésére.
Nemrég erre hívták fel a figyelmemet:
V kontaktet meg a telegramot nem?Facebook után a Twittert is blokkolják Oroszországban:
Russia blocks access to Facebook and Twitter
Move to block Facebook and Twitter comes as the Russian government passed a bill the criminalizes ‘fake’ reports against the warwww.theguardian.com
Regi brit valami, meg nem mondom hirtelen, meg 14-ben kaptak ajcsiba a britektol, sok gond volt veluk.Ukránoktól zsákmányolt jármü. Van aki felismeri mi ez ?
Milyen alapon tiltanál ki bármilyen cikket? Idegi?Nem én rakok be vadhajtásos cikkeket például... Mert azok kitiltásával kéne kezdeni.
Könnyen lehet. Az EU földgáz igényének 40% a jön Oroszországból, azt nem lehet kiváltani 5 éven belül.A cikkben is írták: "nem kötelező érvényű ajánlás" ... Az, hogy ki lövi lábon magát az a belügye. Attól nem kell félni, hogy pl. németben gond lesz. Amennyiben úgy hozza a sors, akkor kinyitják az ÉÁ 1 -et, de szerintem, ha nagyon fáj, akkor a 2 -őt is majd. Lesz az a pénz. A többiek meg? Mindenki maga szerencséjének kovácsa ...