4 perctől: "Idióták vezetik a nyugati országokat."
Mi itt legtöbben már legkésőbb 2013 óta tudtuk - ld. Nagy Sakktábla topik! Sőt, én a Brexit (például!) szükségességéről még 2011-ben (kettő-ezer-tizen-egy -ben) beszéltem a kollegáimnak
- igen, amikor még a brexit mint név sem létezett... sőt, azt is levezettem nekik, miért szükséges, és amikor megtörtént, már-már azt éreztem én találtam ki
közben a többiek még ott tartottak, hogy úgysem fogják megszavazni... szóval már 2019-ben? 
Sziriaban is kaptak a zold meg fekete lefejezosok rengeteg pct raketat meg miegymast. Mi lett a vege? Teljesen romokban az orszag, KO, infra, lakasok, gazdasag. Csak a konfliktust nyujtjak el vele es a pusztitast novelik. Sziriat senki sem fugja ujjaepiteni, senki, hacsak maguk a szirek egyszer nem. Csak a szireknek nincs es nem is lesz ra penze a kovetkezo evszazadban."Csak"annyi különbség hogy az ukránok szinte korlátlan mennyiségben kapnak például páncéltörő rakétákat nyugatról!Hasonlóan mint ahogy Kína-Szovjetúnió minden "jóval"ellátta a vietkongokat!Szír felelkelőknek AK-n,rpg-én,robbanószeren kívül túl sok mindenük nem volt!Az eddigi orosz veszteségek nagy részét az eddig leszállított páncéltörő rakétákkal okozták(nlaw,javelin).Meg nekik is van rengeteg a szovjet időkből is rpg7,rpg29 stb!
Eszt, vagy lett hatarra mehetnek, nincs rajtuk jelzes. Piskov fent van valahol Leningrad korul, kicsivel alatta. (balra?)Mozgolódás Pszkovnál:
Valaki hozta a hírt, hogy az usa is hozatja oroszból az olajat. Itt főként KKE és pár hülye szopatására megy a játék.Valamit nem értek. Keményen szankciózza a Nyugat Oországot. Reggel nézem - személyes okból - a shipradart, 2 német, 1 holland konténerhajó épp kiköt Szentpétervárott, stb.... Most akkor szabad a kereskedelem? Vagy csak az egyenlők egyenlőbbek?
Annyit közel se mint az ukránok!Főleg nem javelint,nlawot!Stingerből is lehet már ezres darabszámban is náluk!Nem véletlenül nagyok az orosz veszteségek.Mellette folyamatosan repülnek az ukrán határ közelében az RQ 4 global hawk drónok.RC135 rivet joint felderítők szinte biztos kapnak az ukránok felderítési adatokat!Ha továbbra is kapják a támogatást és harcolni akarnak ez még évekig elhúzódhat!Ha egyik fél se enged eltarthat ez sok évig akár Vietnam,Afganisztán!Ezzel a háborúval mindkét fél már vesztett véleményem szerint akármi lesz a vége!Sziriaban is kaptak a zold meg fekete lefejezosok rengeteg pct raketat meg miegymast. Mi lett a vege? Teljesen romokban az orszag, KO, infra, lakasok, gazdasag. Csak a konfliktust nyujtjak el vele es a pusztitast novelik. Sziriat senki sem fugja ujjaepiteni, senki, hacsak maguk a szirek egyszer nem. Csak a szireknek nincs es nem is lesz ra penze a kovetkezo evszazadban.
Az ukranoknak lesz? Mibol, eddig is lattuk, latjuk hogy nez ki az az orszag.
Elolvastam a szerző több írását is, nagyon érdekesek.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..