[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

ok, értem.. tudom...
De ennél 2 fokkal is lehetett volna hatásosabb a "speciális katonai művelet".
De egy biztos nem látjuk a teljes képet.
én egy hónapot várok, 03.22.. utána világmegváltó következtetésekkel állok elő. :)
275624317_509212823895634_6565031623681736651_n.jpg

@Green Leader te vagy ma a hirugyeletes?Mert ha igen és ezt még nem közöltétek le ma akkor ezt ajánlom a figyelmedbe , nem nagyon láttam még ilyen felvételt az Ukrán-orosz háborúból...
Mert valószínűleg ez az első. Hiányoltam a nagy meneteket, a szánalmas "kilőttem a nyugatról kapott segílykerakettával egy kamazt" videókból meg az jött le, hogy csak a csipkelődés megy, frontális támadásban iszkiri és bekempeljük a városokat.

Ettől függetlenül az orosz hülyeségek valósak...

Ismét befolyásolsz, és sületlenségeket jelentesz ki tényként.
Úgy hogy tudod a valóságot.
Nem orosz, hanem milicista, Te magad linkelted ma hogy mozgásban vannak az LDNR csapatok.
Folytassuk ahol tegnap abbahagytuk, vagy maradsz a tényszerű tájékoztatásnál?
Vagy kérlek jelöld meg melyik orosz egység gépét láthatjuk, forrással.
Csak mert DNR jelzéses.
Előre is köszönöm.
A miliknek jobb fegyvereik vannak. Eddig az egyetlen T-90es kép a háborúból egy dombbaszó tank volt. Piros csíkkal.

• Hűha
Reactions: Kim Philby
Ismét befolyásolsz, és sületlenségeket jelentesz ki tényként.
Úgy hogy tudod a valóságot.
Nem orosz, hanem milicista, Te magad linkelted ma hogy mozgásban vannak az LDNR csapatok.
Folytassuk ahol tegnap abbahagytuk, vagy maradsz a tényszerű tájékoztatásnál?
Vagy kérlek jelöld meg melyik orosz egység gépét láthatjuk, forrással.
Csak mert DNR jelzéses.
Előre is köszönöm.
Ha megnézed a mondat végén az írásjelet akkor rájössz, hogy az nem kijelentés volt hanem kérdés, ennek fényében mit is jelentettem én ki?

És miért a régebbi népszámlálásra hivatkozol az újabb helyett? Egyébként sem a régebbi, sem az újabb népszámlálás nem jogosítja fel Putyint egy invázióra.

Különben sem lehet az ukrajnai embereket ilyen egyértelműen csoportokba osztani, nagy részük ukrán-orosz akit nem lehet ketté szakítani, de még az oroszok nagy része is Ukrajnához lojális.

Mondom, ez a propaganda vezetett ahhoz az illúzióhoz, hogy ez a támadás egy gyors virágszirmokkal borított diadalmenet lesz, de az élet nem igazolta ezt a hamis elképzelést.
Mert az újabbat az ukrik nem tették közzé. De te közzé teheted.

Az orosz deszantosok egy különleges katonai művelet során haladnak előre Ukrajnában.

De akkor mit állítunk hogy az orosz legmodernebb MBT-je a T80?
Tragikus állapotot tükrözne.
Azt hiszem 130 mindenféle T-90ese van az orosz hadseregnek. 160ra van még szerződés. Ebből idénre 30. Azt írta a zújság, 20 db legújabb 90est vittek a határra a háború előtt. Ebből egyről volt fénykép.

És milyen minőségű, méretű felszálló pálya igénye van?
Úgy értem, hogy akár egy autópályáról is fel tud szálllni, ha ennyi a pk állás?
Ennyi:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Nem kapott a hadsereg T-90est. Verték az asztalt, hogy nekik nem kell T-72es, de csak B3ast kaptak T-90es helyett. És ez legalább 5 éve volt.

E szerint minimum 750 és 1000 között van a T90 klf variánsok száma amik szolgálatban vannak.
És ez a cikk nem feltétlenül a legfrissebb.

E szerint minimum 750 és 1000 között van a T90 klf variánsok száma amik szolgálatban vannak.
És ez a cikk nem feltétlenül a legfrissebb.
Tessék??

A tüzérség munkája egy felderítő drón kamerájából.

A DPR NM orosz és szakadár tüzérsége csapást mér az ukrán hadsereg állásaira.

A videót Mariupol környékén és külvárosában forgatták.