Nigériában használják őket:De nyilván limitált a tudásom a kínai haditechnikát illetően, szóval ha van még példa, ne kímélj![]()
Arra tippelnék, hogy raktárból.A Norinco type-89 a Nigériaknál azok "új gépek" vagy a kínai raktárkészletekből exportálták oda?
11 perctől. Ugyebár gázdugattyús ez is, viszont itt két kamrája van.
Mármint van egy első és egy hátsó része?Ez jobb. 13 perctől
Igen. Két kamrája van. Van egy első és egy második. Az elsőben hírtelen kitágul a gáz, picit talán le is hül és ezután áramlik át a másodikba. Gyakorlatilag a másodikban van a dugattyú.Mármint van egy első és egy hátsó része?
Ez marhaság. Miért nem vezetnek vissza kevesebb gázt, ha kisebb nyomás kell nekik? Ha meg nem tudnak olyan dugattyút gyártani ami bírja a hőt akkor ne gyártsanak gépkarabélyt.Igen. Két kamrája van. Van egy első és egy második. Az elsőben hírtelen kitágul a gáz, picit talán le is hül és ezután áramlik át a másodikba. Gyakorlatilag a másodikban van a dugattyú.
Őszintén nem is figyeltem ilyesmire. Más gépkarabélynál is van ilyen megoldás?
Ha jol látom,ott egy gázszabályzó van,és azt ilyen hülyén ábrázolja a grafika.Igen. Két kamrája van. Van egy első és egy második. Az elsőben hírtelen kitágul a gáz, picit talán le is hül és ezután áramlik át a másodikba. Gyakorlatilag a másodikban van a dugattyú.
Őszintén nem is figyeltem ilyesmire. Más gépkarabélynál is van ilyen megoldás?
Fogalmam sincs. Lehet túlgondolták. De továbbra is azon agyalok, hogy láttam-e egyáltalán máshol valami hasonlót?Ez marhaság. Miért nem vezetnek vissza kevesebb gázt, ha kisebb nyomás kell nekik? Ha meg nem tudnak olyan dugattyút gyártani ami bírja a hőt akkor ne gyártsanak gépkarabélyt.
Ez a gázszabályzó után van.Ha jol látom,ott egy gázszabályzó van,és azt ilyen hülyén ábrázolja a grafika.
Nem, nem láttál.Fogalmam sincs. Lehet túlgondolták. De továbbra is azon agyalok, hogy láttam-e egyáltalán máshol valami hasonlót?
Ez nem gömbölyű.Eleve van ott egy gázszabályzó,ha jol látom.Semmi értelme egy nyomáscsökkentő tágulókamrának,ami csak rontja a megbizhatóságotEz a gázszabályzó után van.
Kb 13 perc után kezd foglalkozni a gázdugattyús rendszerrel. De a széles körben elterjedt egykamrás gázdugattyúktól eltérően, itt a fő kamara előtt még van egy amolyan "táguló" kamra.
Igen, van ott egy gázszabályzó, de ez utána jön már. A rajz meg az animáció nagyon jól megmutatja. Még az is benne van a pakliban, hogy volt olyan változat, ahol két helyen volt megfúrva a cső.Ez nem gömbölyű.Eleve van ott egy gázszabályzó,ha jol látom.Semmi értelme egy nyomáscsökkentő tágulókamrának,ami csak rontja a megbizhatóságot
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..