Filmek és sorozatok

Ezek szórakoztató filmek és sorozatok, ha mélyenszántást akarsz akkor nézd meg az Egy csodálatos elmét. Amúgy ha tetszett a világépítés az első háromban akkor nem értem mi a bajod pl a második három filmmel vagy a Mandaloriennel. Ne várd azt tőlük, hogy újra felépítenek egy világot, mert nem lehet kétszer kiatlálni az SW világát. Amit lehet az az, hogy kitalálod azon belül a korszakokat és pontosan ezt csinálja a második triológia azzal, hogy bemutatja a klónok háborúját és a birodalom kialakulása előtti évtizedet, mint ahogy a Mandalorien is ugyanígy kitalálja a birodalom bukása utáni közvetlen időszakot.

Mandalorian 90%-ban dögunalmas western egy full kretén nosztalgia bait-tel (mini yoda).

Nekem az első trilógia a Baljós árnyak - Sith bosszúja. Sehol sem írtam, hogy bajom lenne a 2. hárommal :-)

Mandalorian 90%-ban dögunalmas western egy full kretén nosztalgia bait-tel (mini yoda).

Nekem az első trilógia a Baljós árnyak - Sith bosszúja. Sehol sem írtam, hogy bajom lenne a 2. hárommal :)
Na igen, minek mi az első három... Amúgy nekem csak a 7-8-9 nem tetszik meg a Solo, ezek konkrétan szarok a Solo meg nem is SW csak egy nagyon ótvar valami.

Na igen, minek mi az első három... Amúgy nekem csak a 7-8-9 nem tetszik meg a Solo, ezek konkrétan szarok a Solo meg nem is SW csak egy nagyon ótvar valami.

Mondjuk a Solo-nak van egy aspektusa amiből szerintem jó filmet lehetett volna összehozni, maguk a birodalmi katonák, akiknek pl. valamilyen eldugott szeparatista gyártelepet kellene megtisztítaniuk, és hullanak, mint a legyek, míg végül megérkeznek a rohamosztagosok és letarolnak mindent. A főhős meg halott bajtársai sírja mellett elmereng mire volt ez az egész mészárlás jó.
Semmi jedi, semmi erő, semmi epikus galaxison átivelő történés, csak egy háború a világegyetem segglyukában.

• Tetszik
Reactions: cirqle

Horror vígjáték. Csak bénán tudok facebookról idézni.
Amúgy itt a teljes film ha nincs netflixed:

• Tetszik
Reactions: LMzek 2.0 and zeal
Ezennel ime Keira Knighley egyik kevéssé ismert filmje, pedig sok nagy név mellett az ismét és sokadszor feltámadó Mickey Rourke az egyik partnere és Ridley Scott öccse/tesója, Tony Scott "írta" filmre a Közellenség, Top Gun, Tűzben edzett férfi, és Az utolsó cserkész "alig ismert" filmjei után, meg tudod nézni: ITT .

Előzetes (sajnos csak angolul találtam, a film magyar szinkronos):

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

...az eredeti Domino Harvey.

.

Úgy látszik retek klubbon teljes tudathasadás lett úrrá:

Szombaton orosz licensz alapján (mert az eredetit megvette a TV2) Séf meg a többiek (ez borzalmas, az eredetit Igen Séf! címmel keressétek virágboltban).

Vasárnap Zselés világhírű A nép szolgája című ukrán sorozata. Ezt elvből nem nézem meg, pedig lehet jó.

• Hűha
Reactions: enzo
Horror vígjáték. Csak bénán tudok facebookról idézni.
Amúgy itt a teljes film ha nincs netflixed:

A Bébiszitter kifejezetten jó kis mozi.

A második része sem rossz.

Ami még szintén jó, az az Aki bújt...

Eredeti nyelven, felirattal még jobb.

• Tetszik
Reactions: fip7
Ezennel ime Keira Knighley egyik kevéssé ismert filmje, pedig sok nagy név mellett az ismét és sokadszor feltámadó Mickey Rourke az egyik partnere és Ridley Scott öccse/tesója, Tony Scott "írta" filmre a Közellenség, Top Gun, Tűzben edzett férfi, és Az utolsó cserkész "alig ismert" filmjei után, meg tudod nézni: ITT .

Én nekem annó tetszett ez a film, de már nem tudnám felidézni. De arra emlékszem, hogy bejött.

Nekem is tetszett.

Rá lehet "kattani" az ITT-re, és kb, szűk 2 óra alatt "megvan" az élvezhetően alternatívra vett amcsi akció-film ... ;)

1x biztos nézhető, nekem kb. minden 3.-4. évben...

.

1979, ismerkedés A Birodalom visszavég forgatókönyvével :)

277159871_2835087100125222_1524636594573457281_n.png

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.