Nem tudom jó lesz-e de legalább diverz.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mehetnének a Tatooról 1x már végre a Corelliara, Talusra vagy a Rorira is! Mindig csak a sivatagos bolygók!Nem tudom jó lesz-e de legalább diverz.
Kéremszépen a mai nap legfontosabb eseménye!!!!
Mehetnének a Tatooról 1x már végre a Corelliara, Talusra vagy a Rorira is! Mindig csak a sivatagos bolygók!
Imádni fogod! Kár, hogy ennyi, csak 10 rész. Elvileg más eraban (1932) fogják folytatni ...Így az első két rész alapján nagyon korrekt, életszagú westernek tűnik, ajánlós akit kicsit is vonz a zsáner.
Imádni fogod! Kár, hogy ennyi, csak 10 rész. Elvileg más eraban (1932) fogják folytatni ...
Minimum 9.5 nálam a 10ből. A McGraw/Hill házaspár jutalomjátéka.
Sikerül valaha elszakadni ugyanattól a karakterektől és idővonaltól?Kéremszépen a mai nap legfontosabb eseménye!!!!
Sikerül valaha elszakadni ugyanattól a karakterektől és idővonaltól?
Őszintén? Meh... Az egész.
Mert nem értik meg, hogy a SW és a ST az nemcsak egy scifi, annak lelke van, úgy is kell kezelni.Szerintem ez is tipikusan olyan "élősködés", mint a Solo, Rouge One, Book of Boba Fett...
Olyan szinten befürödtek az új trilógiával, hogy a múltból próbálnak megélni, kifejni az utolsó cseppnyi nyereséget.
Attól függ, hogy honnan nézed.Sikerül valaha elszakadni ugyanattól a karakterektől és idővonaltól?
Őszintén? Meh... Az egész.
Én azért nézek filmeket alapvetően, hogy valami újat lássak. 40+ éve nézni ugyanazt a családot és mellett levő embereket úgy, hogy alapvetően a 9 filmből 6 legfeljebb középszerű, de három kifejetten fos és kb. paródia szintjén van...?Attól függ, hogy honnan nézed.
Nézd meg a Megan is Missinget. De ne olvass utána.Én azért nézek filmeket alapvetően, hogy valami újat lássak. 40+ éve nézni ugyanazt a családot és mellett levő embereket úgy, hogy alapvetően a 9 filmből 6 legfeljebb középszerű, de három kifejetten fos és kb. paródia szintjén van...?
A Disney alapvetően a 3 új filmmel és a Soloval tényleg kritikán aluli szart hozott létre, de pl szerintem a Zsivány egyes a legjobb SW film és a sorozatok közül is csaka Boba Fett az ami középszerű. Amúgy ha újat akarsz nézni akkor ott van a Mandalorian. Azt azért el kell fogadnod, hogy a Star Wars ebben az "időzónában" mozgott amióta megvan, tehát ennek a családnak a története. Az ettől eltérőek bizony nem Lucas vagy a Disney szüleményei, hanem tőlük független embereké.Én azért nézek filmeket alapvetően, hogy valami újat lássak. 40+ éve nézni ugyanazt a családot és mellett levő embereket úgy, hogy alapvetően a 9 filmből 6 legfeljebb középszerű, de három kifejetten fos és kb. paródia szintjén van...?
A Disney alapvetően a 3 új filmmel és a Soloval tényleg kritikán aluli szart hozott létre, de pl szerintem a Zsivány egyes a legjobb SW film és a sorozatok közül is csaka Boba Fett az ami középszerű. Amúgy ha újat akarsz nézni akkor ott van a Mandalorian. Azt azért el kell fogadnod, hogy a Star Wars ebben az "időzónában" mozgott amióta megvan, tehát ennek a családnak a története. Az ettől eltérőek bizony nem Lucas vagy a Disney szüleményei, hanem tőlük független embereké.
A Star Trek sem jön be, amiért folyton ugyanarról a hajóról szól?
A Disney alapvetően a 3 új filmmel és a Soloval tényleg kritikán aluli szart hozott létre, de pl szerintem a Zsivány egyes a legjobb SW film és a sorozatok közül is csaka Boba Fett az ami középszerű. Amúgy ha újat akarsz nézni akkor ott van a Mandalorian. Azt azért el kell fogadnod, hogy a Star Wars ebben az "időzónában" mozgott amióta megvan, tehát ennek a családnak a története. Az ettől eltérőek bizony nem Lucas vagy a Disney szüleményei, hanem tőlük független embereké.
A Star Trek sem jön be, amiért folyton ugyanarról a hajóról szól?
Elléptek ebbe az irányba High Republic történetekkel, majd elválik, abból mi lesz hosszabb távon.Tehát a RO féle technikai szint és bevállalás kéne, de valami totál mással
Vagy elfogadod, hogy az SW ez az idővonal vagy nem. emiatt lehet szidni, de ez van.Tehát a RO féle technikai szint és bevállalás kéne, de valami totál mással.
- Nem nézek Star Strek-et.
- Azért, mert valaki más is adott esetben szarul csinálja, az nem érv az igénytelenségre és megúszásra tartalom terén.
(Lásd Militavia vs tucatszar semmimondó csatorna a témában. Vagy egyenesen hülyeségeket terjesztő.)- A RO tényleg technikailag a legjobb volt...
.... de az is pontosan abban az idővonalban volt, ahol a többi, tudtad, hogy mi a történet vége.
Ezek szórakoztató filmek és sorozatok, ha mélyenszántást akarsz akkor nézd meg az Egy csodálatos elmét. Amúgy ha tetszett a világépítés az első háromban akkor nem értem mi a bajod pl a második három filmmel vagy a Mandaloriennel. Ne várd azt tőlük, hogy újra felépítenek egy világot, mert nem lehet kétszer kiatlálni az SW világát. Amit lehet az az, hogy kitalálod azon belül a korszakokat és pontosan ezt csinálja a második triológia azzal, hogy bemutatja a klónok háborúját és a birodalom kialakulása előtti évtizedet, mint ahogy a Mandalorien is ugyanígy kitalálja a birodalom bukása utáni közvetlen időszakot.Zsivány egyes mint film egész tűrhető, csak momentán kibelezi Leia karakterét... (meg igazából full kretén a karakterek jó része).
Mandalorian-ban az egyetlen jó rész amikor SPOILER a végén Luke megmenti őket, többi egy erős mehh, sokszor értelmetlen és bugyuta.
Számomra az előzménytrilógia világépítése tetszett a legjobban, még ha maguk a filmek nem is a legjobbak finoman fogalmazva.
Boba Fett elsőre nem tűnt rossznak, valszeg azért mert úgy néztem ahogy kijöttek a részek, 1 hét kihagyással, aztán az utolsó rész retardáltsága mindent felülmúlt, főleg mikor a kib*szott droidokat nem az űrhajójával lőtte atomjaira...