Mostmár a Tor böngészőn árt se jön semmi. Itt maradrunk a sötét hazugságok vermében.próbáltam, de hat oldalas kérdőív van hozzá, és még a kérdéseket sem értem. Viszont TOR browsert már csináltam. A híreket azon is blokkolják.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Mostmár a Tor böngészőn árt se jön semmi. Itt maradrunk a sötét hazugságok vermében.próbáltam, de hat oldalas kérdőív van hozzá, és még a kérdéseket sem értem. Viszont TOR browsert már csináltam. A híreket azon is blokkolják.
Én a precíziós lőszeréről és bombákrol beszéltem, nem a buta bombákról....A kettő árban nagyon nem ugyanaz a kategória....óóóóóó dehogynem))Olyan opció,hogy az orosznak ne legyen löszere,legyen szó bármilyen fegyvernemröl nonszensz.Az ötven felettiek.akik kapcsolatba kerültek valamikor az ideiglenesen hazánkban tartozkodó ruszokkal mesélhetnének,hogy milyen alapkiképzési éles lögyakorlatokat tartottak.És ez csak kiképzés és szintentartás volt,nem háboru.
Pont annyi preciziós bomba lesz a tarsolyukban amennyire szükségük van.Pénz nem számit,ha nincs akkor rajzolnak,leirnak egy sok számjegyü számot egy papirra.Én a precíziós lőszeréről és bombákrol beszéltem, nem a buta bombákról....A kettő árban nagyon nem ugyanaz a kategória....
Ahogy az amcsik szoktákPont annyi preciziós bomba lesz a tarsolyukban amennyire szükségük van.Pénz nem számit,ha nincs akkor rajzolnak,leirnak egy sok számjegyü számot egy papirra.
Dehogyisnem számít légy szíves maradjunk már a realitás talaján, az orosz haderő mögött nem az amerikai gazdaság és védelmi költségvetés áll hanem egy kvázi Olaszország méretű GDP. Ilyen realitás mellett kellene nézni a dolgokat szerintem....Pont annyi preciziós bomba lesz a tarsolyukban amennyire szükségük van.Pénz nem számit,ha nincs akkor rajzolnak,leirnak egy sok számjegyü számot egy papirra.
Az a gond hogy az emberek nem akarják tudomásul venni mi az a háború.Ezt elítéled (én igen) de az oroszok ugyan azt csinálják most!
Sőt a kelet Ukrajnai részén milliós orosz "kisebbség" él és most azokat a városokat lövik.
Egyszerűen nem értem azokat akik erre hivatkoznak.
Bíróságra kéne vinni az ügyet.Te ne kavarodj össze. Nem a nemzetközi jog megsértése miatt (amiatt ugye eleve nem is mehetne ...) mentek a szankciók meg a vagyon zárolások. Ilyen állításra azért még a nyugati felelősök sem vetemedtek ...
Az viszont érdekes kérdés, hogy ki dönti el, hogy akkor most ilyen lefoglalósdi legyen meg éppen ki ellen. Ez nem ütközik véletlenül ilyen-olyan jogokba?
Egy újabb "Vitéz" brigád....
Ilyenkor azért elgondolkodom hogy emberek ezek?? Úgy höbörög mint egy kanos gorilla, tényleg ezeknek akarunk mi EU tagságot adni?? Ezek vadállatok, ha lehetőségük lesz rá a magyarokat is simán gondolkodás nélkül belezik ki....
Hagyd a hülyeséget, ezt csak az oroszok ellen csinálják, az amerikai háborúknál mikor kezdtek neki szankciózni meg vagyonzárolni? Pedig ők a világ másik végére mentek egy olyan ország ellen, ami nem a szomszédjuk és úgy fosztották ki, hogy visszabombázták a középkorba és kb egymillió halottat hagytak maguk után háborus bűnök tízezreit elkövetve. Ott hol volt a nagy nyugati civilvédelem meg háború elleni összefogás? Nem is lenne baj, ha a háborúk ellen ennyire összetartóan harcolna a világ, csak kurvára nem erről van szó, hanem a kőkemény kettős mércéről, gazdasági érdekekről meg képmutatásról.Bíróságra kéne vinni az ügyet.
Azt gondolja valaki, hogy mindenféle következmény nélküleg lehet támadni egy országot?
Mit hittetek?
Hogy majd eltűri a világ?
Előre figyelmeztették Putyint, ne tegye, mert (eredménytől függetlenül, hisz akár nyerhetett is volna), mert drágán megfizet.
A bukta után,ég azzal jöttök, hogy nem szép, meg igazságtalan az agresszor elle
ni szankció...
mIndaddig, amíg Oroszország nem tartja be a nzetlpzo jogot, addig felesleges bárkin számonkérnii a gazdasági szankciókat.
Putyin átlépett egy vörös vonalat. Aki civilek ezreit gyilkoltatja le, az ne lepődjön meg, ha a legkeményebb gazdasági szankciókkal büntetik.
Nem hiszem, hogy vehetőek bűnei.
Akkor s, ha az ukránok sem szentek.
Psiphon browser, japán régióra állítva nekem működikMostmár a Tor böngészőn árt se jön semmi. Itt maradrunk a sötét hazugságok vermében.
Sajnálatos, hogy szájbarágósra kell venni a figurát, de egyszerűen úgy tűnik, hogy igen.Ezt elítéled (én igen) de az oroszok ugyan azt csinálják most!
Sőt a kelet Ukrajnai részén milliós orosz "kisebbség" él és most azokat a városokat lövik.
Egyszerűen nem értem azokat akik erre hivatkoznak.
Csak szólok, hogy ha sokáig húzzák, rövidre fogják zárni az oroszok. Emlékeztek mi volt 15ben? Amikor az ukránok katlanba kerültek és tulkép felörlődtek, imádkoztak, hogy a szakik megálljanak, és megálltak ...A cél a háború (idáig pipa) minél tovább folytatódjon. Minél nagyobb a hullahegy - annál jobban csilingel a kassza. Business as usual ...
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..