W
Wilson
Guest
Gondolom akkor a tisztelet miatt lövik minden nap cirkálórakétákkal és az orosz légierővel minden orosz városok anyját, és esett el már annyi orosz katona pl a Bucha-Irpin vonalon mert nem szeretnék elfoglalni Kijevet ha tehetnék.....Nekem meg fixa ideám, hogy a ruszkik nem akarnak Kijevben semmi komolyat. Hadonásznak az ukrik szeme előtt Kijevben, miközben tökön rúgják őket délen és keleten. Szerintem simán csak lekötnek egy csomó ukrán erőt és figyelmet.
Kijev minden orosz városok anyja. Nemcsak azért nem akarják elfoglalni, mert sok lenne mindkét oldalon az áldozat, de kulturálisan is problémás lenne lerombolniuk.
Viszont ijesztgetésre alkalmas.
Ha Zselét akarták volna elfogni, nem egy a várostól 25 km-re lévő reptéren szállnak le a helik, hogy utána több tíz kilométert utazzanak a 3,5 milliós város másik végében lévő elnöki palotáig.
Függetlenül attól, a szállító gépek milyen járműveket hozhattak volna.
A Zelenszkijjel kapcsolatban, pedig tudomásul vettem ,hogy neked ez a véleményed, de te nagyon Zelenszkíjre koncentrálsz, holott írtam, hogy az is eredmény lett volna, ha Zelenszkij és a kormány elmenekül Kijevből és a bevonuló orosz légimozgékonyságú erők megtartják addig Kijevet míg a Fehéroroszországból érkező orosz haderő bevonul a városba....