550, akit nevesítettek (mert megemlékeztek róla, eltemették) a többi még celofánban várja a szemlét.Tolni kell a propagandát, mert a BBC is lehozta az 550 halott oroszt (+kb ugyanennyi ldnr/önkéntes/csecsen lehet).
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
550, akit nevesítettek (mert megemlékeztek róla, eltemették) a többi még celofánban várja a szemlét.Tolni kell a propagandát, mert a BBC is lehozta az 550 halott oroszt (+kb ugyanennyi ldnr/önkéntes/csecsen lehet).
https://vk.com/video-123538639_4562...Cwd-TUNlfFtsRWxMpA0Tk7kiQSe8EpKRALdEpEpYrtGeI
"Több ezres tüntetés Herszonban" A gaz megszálló orosz erők ellen....
Azóta már működik a vasút a Beloruszok szerint.Már első nap óta tudjuk, hogy belarusz haderő is részt vesz az akcióban, nem tudom miért kell naponta meglepődni.
Az egyetlen kérdés a mikor és hol.
Btw. tegnap a belarusz vasút megszakította a határátléptető kapcsolatot az ukránokkal.
Ezt is sikerült hatalmas győzelemként tálalnia az ukrán és libsi médiának, miszerint ez a belarusz vasutasok lázadása a háború ellen, ezzel vágják el az orosz utánpótlás útját...
Azzal, hogy nem kérnek az ukránoktól engedélyt a megszállt részekre való behaladásra...
Nem Ogre nem ködösítek azért kérdeztem tőled, hogy neked mennyi számít soknak, mert nekem már a az alábbi videón látható halott orosz katonák száma is soknak számít, akik Putyin kapuzárási pánikja miatt áldozták fel az életüket.....Csak ködösítesz ! LOL
Topicokat jártam, bűnöst is találtam....Keresem a híreket, de nem találom,
Offtopikot és kötözködést bedarálom,
Banhammerem élét nem sajnálom,
A normális fórumozást erősen ajánlom.
Ez is sokat mondó videó.Na egy TMM3-as, lábashidat is felírhat az egyik fél a győzelmi listára.
Hm, hm, ukranoknal van logisztika? Ahhoz hogy a masikat elmozgasd neked is mozognod kell, ugyanugy cipelned a celnak megfelelo fegyvert, loszert, a kajat,valtast, sebesultet, hullat, hova is eppen?Nem erre gondolnak szerintem, hanem arra, hogy az orosz logisztika nem képes időben lereagálni a helyzetet....
Ez még tobb (az alapforrás nyilván a General SVR):Azért ez nagyon sok !
Bizony az Armscor/DENEL, Milkor és társaik komoly cuccokat csináltak...Igaza van. A Dél-Afrikaiak is az Apartheidnek köszönhették, hogy szépen elzártan fejlődhettek.
A fegyveriparuk kifejezetten jó (volt), szerintem.
Mar most jott annyi az Eu-ba mint anno szir kb. A 10 millios becslesem ami osszesen lesz lehet hogy keves a vegere.ENSZ Menekültügyi Hivatal: 10 millió ember kényszerült elhagyni az országot Ukrajnában
Több mint 3,5 millió ember menekült el Ukrajnából az orosz invázió kezdete óta
UN refugee agency: 10 million people displaced in Ukraine, or have left country
The United Nations said on Sunday that 10 million people have either been displaced from their home in Ukraine, or have left the country.www.foxnews.com
Ez még tobb (az alapforrás nyilván a General SVK):
Mi ezeknek a szerencsétleneknek a "bűne"?
Azért raktam be mert szóba kerültek az Iprin-Bucha vonalon meghalt orosz katonák...B+ hány bőrt húznak még le erről a 2 hetes videóról?
És nem is kötötték ki őket.A gonosz Oroszok a helyett , hogy agyon lőtték volna a sárga karszallagosokat csak simán lábon lőtték ! Minő borzalom és kegyetlenség !
Gondolom a védőknek mindig könnyebb dolga van logisztika tekintetében mint a támadóknak, különösen akkor amikor ő dönti el, hogy mikor és hol támad....Hm, hm, ukranoknal van logisztika? Ahhoz hogy a masikat elmozgasd neked is mozognod kell, ugyanugy cipelned a celnak megfelelo fegyvert, loszert, a kajat,valtast, sebesultet, hullat, hova is eppen?