még nem láttam az ukrán telegram csatornákon, ha lesz, beteszemVan videó a mai kamov lelövésről?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
még nem láttam az ukrán telegram csatornákon, ha lesz, beteszemVan videó a mai kamov lelövésről?
Szerintem is hülye példa.......Mivel mint azt te is tudod Oroszország nem tagja a NATO-nak....
Már azzal beárazta Oroszország Szlovákiát, amikor az EU tagjaként,megszavazta a szankciókat, de ennek ellenére a Roszatom viszi repülőn Pozsonyba a nukleáris fűtőelemeket, ez az S-300 átadás sokat már nem oszt nem szoroz szerintem a Szlovák-Orosz kapcsolatokban...
ez nem ő.Ilyen ez az internet ! Nem lehet elbújni ! LOL
„Ukrajna az ukránokért. Dicsőség a nemzetnek! Halál az ellenségre! Késre a magyarokat!”
Aláírom hasonlít, de szerintem nem ugyanaz a nő. Hangsúlyozom SZERINTEM!
Megy a sakk ott ezerrel az öbölben, szerencsére ott is vannak régi törések a helyi érdekek mentén, így Amerika meg is ragadta a kínálkozó alkalmat hogy irigységet szüljön. Nem sokáig lesz SZA ínyére hogy Amerika kinevezett egy új best friend forevert helyettük.
US officially designates Qatar as a major non-NATO ally
First announced at meeting between Qatari emir and Joe Biden in January, move upgrades partnership between two nations.www.aljazeera.com
Hol mikor merre?Van videó a mai kamov lelövésről?
De föl lehet tölteni régi képet és mellé írni, hogy ez új, aki hülye az meg elhiszi bármilyen noname kamuoldalnak.Ilyen ez az internet ! Nem lehet elbújni ! LOL
- mondta. A belügyminiszter kitart amellett, hogy "biztonsági ellenőrzésre van szükség" a menedéket keresőknél."Nagyon kis számú ember képes teljes pusztítást végezni"
múltkor az SBU elkapott egy oroszbarát csávót, aki egy minibázisállomásról küldözgette az sms-ket az ukrán katonáknak, hasonló szöveggel."Késre a magyarokat!” - fenyegető üzeneteket kaptak a kárpátaljai magyarok
Tömegesen kaptak provokatív jellegű SMS-eket március 21-én Kárpátalján – írja a Karpatalja.ma.
Az üzenetet ukrán nyelven küldték. Szövegében az állt:
Az üzenetekre reagált Babják Zoltán, Beregszász polgármestere is. Facebook-posztjában arra kérte a lakosokat, hogy hagyják figyelmen kívül az üzenetet.
A rendőrség munkatársai nyomoznak az ügyben.
Provokatív magyarellenes sms-eket kaptak a kárpátaljai lakosok
A rendőrség munkatársai nyomoznak az ügyben.karpatalja.ma
A gonosz Oroszok a helyett , hogy agyon lőtték volna a sárga karszallagosokat csak simán lábon lőtték ! Minő borzalom és kegyetlenség !herszoni véres tüntetők a lövések után
Lehet magyar provokáció is.50-50 % hogy ukrán ,vagy orosz, provokáció. Nem hinném hogy nagyon kell vele foglalkozni. Egyébként se derül ki.
Miért? Ez nem egy jelentéktelen szavazás volt, hanem bizony ez Oroszország gazdasági elszigeteléséről szólt, sokkal jobban fog fájni Oroszországnak, mint az S-300 átadása Ukrajnának ...Azért egy szavazás meg egy szerződés szegés nem hasonló tett.
Putyin serege a civileket lövi Herszonban. Ez mi? Ez a demilitarizálás? Ez a denacifikálás? Ez Putyin háborújának igazi arca, a védhetetlen barbár agresszió.
Van forrásod arra hogy tuti orosz volt? Ha nem akkor ne ferdíts, meg feltételezgess...múltkor az SBU elkapott egy oroszbarát csávót, aki egy minibázisállomásról küldözgette az sms-ket az ukrán katonáknak, hasonló szöveggel.
hasonló készülék volt nála:
Page Not Found - Aliexpress.com
www.aliexpress.com
akárki is küldi, tuti hasonló technikával rendelkezik, és biztos, hogy nem ukrán. inkább orosz diverzáns lehet.
És még nem is hallottunk olyan ukrán/azovos/jobbszektorosról akik fenyegetik a Kárpátaljaiakat mi ? Csuda egy gondolkodás módod van !múltkor az SBU elkapott egy oroszbarát csávót, aki egy minibázisállomásról küldözgette az sms-ket az ukrán katonáknak, hasonló szöveggel.
hasonló készülék volt nála:
Page Not Found - Aliexpress.com
www.aliexpress.com
akárki is küldi, tuti hasonló technikával rendelkezik, és biztos, hogy nem ukrán. inkább orosz diverzáns lehet.
fentebb betettem két videót, azokon lehet látni. meg az orosz katonákat isMegmutatnád a videón melyik civilre lőtt rá "Putyin serege"? Úgy egyébként, ha jól látom "Putyin seregéből" sem látunk sokat a videón ...