Szerintem az nem nyomjelező, hanem a tüzelő BM-21 infrában.Akkor ezt a drónt (is) próbálták tegnap csöves légvédelemmel lekapni az ukránok, tiszta világháborús filingje volt a videóknak a sok nyomjelzővel.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem az nem nyomjelező, hanem a tüzelő BM-21 infrában.Akkor ezt a drónt (is) próbálták tegnap csöves légvédelemmel lekapni az ukránok, tiszta világháborús filingje volt a videóknak a sok nyomjelzővel.
Szerintem is hülye példa.......Mivel mint azt te is tudod Oroszország nem tagja a NATO-nak....És soha többé senkitől nem fognak semmit venni vagy eladni (nemcsak haditechnikára gondolok)? Amennyiben a szavad semmit nem ér illetve megszeged a nemzetközi megállapodásaid, akkor könnyen beárazhatják majd később neked. Aztán amennyiben ebből rendszer lesz (nemcsak haditechnikára gondolok), akkor ugye Ők is könnyen kerülhetnek a dolog rosszabbik végére ... Most hülye példa, ha ne adj isten szükségük lenne egy NATO 5 -ös cikkelyre és megkapnák Ők is, hogy "bocs, most nincs kedvünk betartani a nemzetközi kötelezettségeinket feléd" ... Adott esetben azt is odadobva - "meg aztán te se tartod be azokat, akkor minek reklamálsz" ...
az, hogy telekom hálózatról nyomod, még nem jelenti azt, hogy Magyarországon is vagy az IP címed szerint. az én IP címem sincs a magyar IP tartományban... pedig a Dunántúlról nyomom, úgy, hogy az ország keleti részén van a kiszolgálóm.Magyarország, telekom...
Eddig ilyenek nem hangzottak el tőled. Minden tuti volt. Na mindegy. Szerintem ezt hívják csalódásnak, de maradjunk a jövőben valami hasonló vonalon a csecsenek kapcsán:miért csalódnék? oroszok meghalnak, nagy számban, ukránok is, ez nekem nem csalódás. az csalódás, hogy mindenki egy Youtube-feltöltés dátumának hisz, nem pedig másnak, mondjuk a nyílt és transzparens napi hadijelentéseknek. pedig volt idő, amikor a veszteségeket sokkal nyíltabban kezelték egyik vagy másik oldalon.
videóról: az, hogy feltöltenek magukról videót, az még nem perdöntő. vélelmezett. leginkább.
ha az oroszok nem segítik ki őket Debalcovónál, akkor már rég elporladtak volna. bohócok.Na az dnr és az lnr minden, csak nem bohóc.
százezerszer volt.A fórum kereső szerint még nem volt, lehet nem is ide illik a legjobban, de mivel főleg az ukrán szituról szól beteszem:
Legutóbb is így jártam, valahogy nem talál nekem soha YT-linket, ha rákeresek, bocsi,... és el ne aludj.százezerszer volt.
áasít.
Ilyen ez az internet ! Nem lehet elbújni ! LOL
Lehet, hogy OFF, de nem fordítva van rajta az az Ukrán felségjelzés?Ezt mondta, csak valószínüleg belföldi propaganda
Gennady Druzenko donbassi háborús veterán
Azóta mit foglaltak el?Heszon az első napokban megadta magát azzal a feltétellel, hogy a megszállók ugyan benn vannak, de a rendvédelem, államigazgatás, és a zászlók, jelképek maradnak. Ez után kezdtek mindenhova azovosokat meg hasonszőrüeket kinevezni városparancsnokoknak
Azóta mit foglaltak el?Heszon az első napokban megadta magát azzal a feltétellel, hogy a megszállók ugyan benn vannak, de a rendvédelem, államigazgatás, és a zászlók, jelképek maradnak. Ez után kezdtek mindenhova azovosokat meg hasonszőrüeket kinevezni városparancsnokoknak
Kelet-Magyarország nagyvárosai tele vannak jól szituált ukránokkal, ma több ukrán szó hallatszott a főtereken mint magyar!Tele van a város jól eleresztett ukránokkal. Itt kávézok a Ruszvurmban és több az ukrán szó a várnegyedben mint egy építkezésen. Mintha az ukrán felső-középosztály anblokk lelépett volna!
Azért egy szavazás meg egy szerződés szegés nem hasonló tett.Szerintem is hülye példa.......Mivel mint azt te is tudod Oroszország nem tagja a NATO-nak....
Már azzal beárazta Oroszország Szlovákiát, amikor az EU tagjaként,megszavazta a szankciókat, de ennek ellenére a Roszatom viszi repülőn Pozsonyba a nukleáris fűtőelemeket, ez az S-300 átadás sokat már nem oszt nem szoroz szerintem a Szlovák-Orosz kapcsolatokban...
Hát Érdet még nem.Azóta mit foglaltak el?
Érted már?
Mert át akarták állítani őket és akkor miért szedjék szét azt, ami jól jön nekik.Rejtély számomra, hogy miért nem már az első héten nem kezdték el a hadiipar lerombolását.