[BIZTPOL] Magyarország

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Centquri prime

Well-Known Member
2021. december 22.
4 915
24 604
113
A nemzetközi Anonymus egy külföldi szervezet. Amiért most belenyúltak a kormány propagandagépezetébe, annak oka a kormány Ukrajnával kapcsolatos politikája!
Ha Márki-Zay elhatárolódna a hacker
támadástól, max annyit érne el, hogy magára haragítaná őket, miközben pont neki is éppen szívességet tesznek!
Egyébként a magyar kormány sem szokott elhatárolódni a most támadott oldalak hazugságaitól, ezért nem értem, miért baj, ha segítenek nekik a helyreigazításban!
Persze remélem, hazugságok nem hangzanak el, és hogy nem sérül az OBJEKTÍV hírközlés!
Szóval ha az IRA felrobbantja Márky-Zay irodáját mert miért ne, akkor Orbán se kell hogy elhatárolódjon?
 

Giskard

Well-Known Member
2021. szeptember 25.
4 177
13 650
113
Kezd a helyzet élesedni. Mint NEM Orbán hívő, de vér-jobboldali, azt kell mondanom, ha ez folytatódik és Budapesti Magyar Tavaszt csinálnak Nyugatról, akkor itt polgárháború lesz és ott leszünk! NEM VAGYUNK Líbia, Szíria, stb. milyen tavasz 1000:1 hez az arany megesszük őket
 

Koleszkaja

Well-Known Member
2020. szeptember 5.
1 921
7 626
113
A nemzetközi Anonymus egy külföldi szervezet. Amiért most belenyúltak a kormány propagandagépezetébe, annak oka a kormány Ukrajnával kapcsolatos politikája!
Ha Márki-Zay elhatárolódna a hacker
támadástól, max annyit érne el, hogy magára haragítaná őket, miközben pont neki is éppen szívességet tesznek!
Egyébként a magyar kormány sem szokott elhatárolódni a most támadott oldalak hazugságaitól, ezért nem értem, miért baj, ha segítenek nekik a helyreigazításban!
Persze remélem, hazugságok nem hangzanak el, és hogy nem sérül az OBJEKTÍV hírközlés!

Anonymus talán nem annak indult, de jó ideje egyértelműen az amerikai állami aktorok fedőszerve.

Srácok nem létezik olyan szervezet hogy anonymus ... Ezt a koncepciót a amerikai média kreálta a hozza nem értésükből fakadóan ...

Amikor médiaba anonymus hacker csoportról beszélnek akkor nem mindig ugyan azokra beszelnek , nem ugyan az a x ember csinálja ezeket az akciokat , hanem rengeteg random arc , szervezet nélkül ...
 

Terminator

Well-Known Member
Szerkesztőségi tag
2010. április 19.
38 132
73 663
113
Benkő Tibor honvédelmi miniszter a Spirit FM Exkluzív című műsorának vendége volt

"A műsorban szó volt a NATO csúcstalálkozóról, arról, hogy a NATO keleti szárnyának megerősítése részeként a hazánkban már januárban létrehozott magyar vezetésű zászlóalj-harccsoporthoz más tagállamok katonái is csatlakozhatnak. Ezzel kapcsolatban megerősítette, hogy a keleti országrészben továbbra is csak magyar katonák látnak el szolgálatot, míg a külföldi katonák a Dunántúlon kezdték meg a közös felkészülést a Magyar Honvédség erőivel.

A tárcavezető a beszélgetés során megerősítette, hogy Magyarországnak ki kell maradnia a háborúból, ezért sem katonákat, sem fegyvereket nem küldünk Ukrajnába, valamint a fegyverszállítmányokat sem engedjük át Ukrajna felé hazánk területén."
 

luperator

Well-Known Member
2012. szeptember 16.
1 061
1 653
113
Manapság az Anonymust inkább valami médiában szereplő CIA akciónak nevezném, nem többnek.
Persze, mert a hétköznapi jólolvasott elhiszi, hogy az internet keresztes lovagjai megbüntetnek mindenkit, aki a szabadság és a demokrácia ellen vét. Szánalmas.
Ha lenne Budapesten bármi, na pont ezért lehetne megcsinálni. Mert a jólolvasott átlag semmivel se több a csordába terelt birkánál. Nem olvas, nem értelmez, csak azt fújja amit a szájába adnak. Jó két éve a szellemi nívó aztán még lentebb süllyedt.
Az egész azért mesteri, mert ennyi megvezethető emberrel nem lehet mit kezdeni, felfalják az ostobaságukkal az egyre apadó valóban kritikusabb réteget, aztán mehetnek a levesbe ha már nincs szükség rájuk.
 

tindalos

Well-Known Member
2011. október 8.
1 615
5 369
113
Kezd a helyzet élesedni. Mint NEM Orbán hívő, de vér-jobboldali, azt kell mondanom, ha ez folytatódik és Budapesti Magyar Tavaszt csinálnak Nyugatról, akkor itt polgárháború lesz és ott leszünk! NEM VAGYUNK Líbia, Szíria, stb.
És kik fognak harcolni a bal oldalon? A kígyó vállú, ecsetfejű,tornából felmentett fiúcskák? Ugyanmár!
 

kacsacsor

Well-Known Member
2015. március 15.
16 195
20 184
113
Ez így most már Biztpol. Mégpedig nemzetbiztonsági ügy. Mivel MZP-t reklámozzák, MZP-t fel kell szólítani, hogy határolódjon el a hacker-támadástól. Ha nem teszi meg, le kell tartóztatni. A hacker-támadás bűncselekmény!

"Hétfőn reggel jó pár kormányközeli újságot meghekkeltek. Az akciót valószínűleg az Anonymous nemzetközi hekkercsoport hajtotta végre, akik vasárnap jelezték, hogy valamire készülnek, mert az ukrajnai orosz invázió ellenére „a magyar kormány és Orbán Viktor miniszterelnök továbbra is a Kreml trójai falovaként viselkedik Európában”.

Hétfőn reggel többek között

  • a Nemzeti Sport,
  • a Metropol,
  • a Figyelő,
  • a Szabad föld,
  • a 888.hu,
  • a Mandiner
  • és több megyei lap címlapján is váratlan kép fogadta az olvasókat."

https://telex.hu/belfold/2022/03/28/meghekkeltek-kormanykozeli-nemzeti-sport

1648449779-temp-lghiKk_cikktorzs-komplex-kicsi.jpg
A Anonymus lehet akármilyen, de aki ezt a képet összerakta az garantáltan itt élő magyar volt.
 
  • Tetszik
Reactions: kaktusz

trma

Active Member
2022. február 24.
40
130
33
És kik fognak harcolni a bal oldalon? A kígyó vállú, ecsetfejű,tornából felmentett fiúcskák? Ugyanmár!
Ma mérő lászló is csatlakozott azokhoz, akiket rendkívül zavar, hogy ki akarunk maradni a háborúból.
Igazi elitosztagot lehetne már összerakni belőlük. Ha valaki átadja őket az ukrán határőröknek, hogy "megjöttek az önkéntesek", akkor elsírják magukat és leteszik a fegyvert (mármint az ukránok). Inkább mennek a Gulágra jeget aszalni.
 

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
6 977
14 035
113
A Anonymus lehet akármilyen, de aki ezt a képet összerakta az garantáltan itt élő magyar volt.

(FŐ-)Esélyes nálam az amcsi nagykövetséges home-office csapat. Két tuti megrendelő biztosan van: "Kabul Rózsája"-Szabó Timike és Elme-Zajosunk is érdekelt egy hajrában...

(Választási-)Célegyenesbe fordultunk!


Érdekesség képpen:
Aszem' bő 10-éve voltak valami nagy kommunikációs/Cyber/hasonló bövítésre utaló jelek náluk: durva elektromos teljesítmény emelés(valószínűleg szerver-terem, klímával), kívülről is láthatóan emeleti/tetőtéri bövítés(számítógépes munkaállomások ?), rengeteg új antenna(+parabolák műholdakhoz), és valószínűleg a nagyhatalmaknál kb. szokásos/természetes nagykövetségi SIGINT/ELINT(-"poszívó") antennák.

.
 
  • Tetszik
Reactions: jurgenbauer

LMzek 2.0

Well-Known Member
2020. április 4.
6 977
14 035
113
Ha ismétlem magam elnézést(nem emléxem, hogy korábban már beírtam-e, vagy csak akartam):
Én "gyorsan" hívnék a "régi" El-Nem-Kötelezett(Országok) csapatból(pl: India, Brazília, Szingapúr ...), 1-2 tucat választási megfigyelő, hogy valóban független szakértők is legyenek!!!
"Petya" és az igazságügy-miniszterünk egy huszáros hajrával összehozhatná!!!

Ez esetben kommunikációs szempontból lazán lehetne majd "tromfolni" a várható EBESZ-részrehajlást!!!



.
 
  • Tetszik
Reactions: kétkedő