De most Tocskát visznek vonaton össze pingálva.Minden nap indítanak precíziós robotrepülőket mint a Kalibr, Oniks, H-555, H-101, R-500
Miért, ha tavaly kivonták?
Miért, ha azt mondják nincs nekik?
Ha van elég Iszkander, minek a Tocska a szemétből?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
De most Tocskát visznek vonaton össze pingálva.Minden nap indítanak precíziós robotrepülőket mint a Kalibr, Oniks, H-555, H-101, R-500
Kíváncsi vagyok mikor fog elgurulni a gyógyszer, mert egyre több ilyen felvétel kerül elő, talán nem véletlen az Orosz levéltári anyagok lassú szisztematikus megjelenése az ukránok régi dicső tetteiről.Erről az ukránok általi kivégzésről volt hír?
Vagy csak átsiklottam felette? Pedig igyekszem követni a topicot.
Ez egy másik eset áprilisban, ahol ukrán katonák orosz hadifoglyokat végeztek ki.
![]()
"Április 3-án egy új rémisztő fotót osztottak meg ukránok a közösségi médiában. Az ukrán média szerint a „sebesült” orosz katonák láthatók, akiket bajtársaik hagytak hátra. Ezt az AFU újabb győzelmeként mutatták be.
Jól látható azonban, hogy a katonák nem megsebesültek, hanem meghaltak. Fegyvereik is ott hevernek a holttestek mellett a földön.
Az ukrán nacionalistáknak nem kellett sok idő, hogy felfedjék az igazságot. A közösségi médiában megosztott további fotók a helyszínről megerősítették, hogy orosz katonák egy másik csoportját is kivégezte az AFU."
![]()
Ukrainian Soldiers Carried Out Execution Of Russian POWs (Photos)
On April 3, the Ukrainian media exploded with alleged Ukrainian victories in the Kiev region, which was left by Russian...southfront.org
De közben találtam más eseteket is:
Érthető lépés volt szerintem, már korosodott a rendszer, aztán most, hogy eldurvult a helyzet már sok alkatrészre nem számíthatnak vagy ha venni próbálnának, akkor a többiek egyből fújnák a oroszbarát jelzőt.Nem tom volt-e. A szlovákok titokban átadtak egy Sz-300 rendszert az ukránoknak. Cserébe talán a németektől kapnak egy Patriotot.
![]()
Slovacia a trimis în secret rachete antiaeriene S-300 în Ucraina
Slovacia a trimis deja în Ucraina sistemul de apărare antiaeriană S-300. Mișcarea a fost secretă și a durat două zile. Ministerul slovac al Apărării aspotmedia.ro
Tán nem követed az eseményeket? Hivatalosan a Törökországi találkozó után vonultak ki engedményként, hátha az ukránok hajlandóbbak lennének a tárgyalásokban. Meg mivel verték volna ki őket meg hogyan? Napokig azt se tudták az ukránok, hogy kivonultak onnan. Ezeket az erőket meg most átcsoportosítják a Donbass-ba az ukrán főerők ellen, ha még nem esett volna le.Május 9-re győzelem? Ugyan már! Milyen győzelem ? Kijevből kiverték őket.! Előadjak majd hogy ez volt cél oszt ünnepelnek! Kivonulás Ukrajnából és örülnek hogy ennyivel megúszták .És akkor még nem is láttuk a jenki kamikaze dront ami majd mutassa a világnak a mindennapi kemény orosz veszteséget a youtubon.
Te miért veszed bizonyított tényként, hogy az oroszok lőtték ki. A röppályája alapján ukrán területről lőtték ki.Azt mondják nincs. Ezért csak ukrán lőhet arrafelé Tocskát.
Itt úgy tűnik csak előszedték a szemétből. Még festették rá betűket is, az ostobák.
Ezért buktak le megint.
Látom még mindig nem akarsz vissza olvasni! Azok fehérorosz Tocskák voltak. Ők is használják az orosz megkülönbözető festést!De most Tocskát visznek vonaton össze pingálva.
Miért, ha tavaly kivonták?
Miért, ha azt mondják nincs nekik?
Ha van elég Iszkander, minek a Tocska a szemétből?
És ez állja a 30mm-est vagy az RPG?Ausztrália 20 Bushmaster PMV páncélozott járművet szállít a fegyveres erőktartalékából Ukrajnába, köztük kettőt egészségügyi változatban. Az első négy járművet az ausztrál Boeing C-17A katonai szállító repülőgépek szállítják ma Lengyelországba az ausztrál Amberley légibázisról. Fotó (c) AAP
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ez a küldenek ez azt jelenti, hogy ingyen és bérmentve csupa szívjóságból, vagy úgy kell érteni, hogy a törökök újabb Bayraktart adnak el Ukrajnának?A törökök küldenek még Bayraktart Ukrajnába:
![]()
New Bayraktar UAVs Spotted In Ukraine
www.oryxspioenkop.com
Egyáltalán nem biztos, hogy ruszki volt a Tocska. Szerintem.Te miért veszed bizonyított tényként, hogy az oroszok lőtték ki. A röppályája alapján ukrán területről lőtték ki.

Ezt kifejtenéd? Nem hallottam róla. Hol lehet ilyen anyagokat olvasni?Kíváncsi vagyok mikor fog elgurulni a gyógyszer, mert egyre több ilyen felvétel kerül elő, talán nem véletlen az Orosz levéltári anyagok lassú szisztematikus megjelenése az ukránok régi dicső tetteiről.
Hogy ki állja a cehet, az jó kérdés.Ez a küldenek ez azt jelenti, hogy ingyen és bérmentve csupa szívjóságból, vagy úgy kell érteni, hogy a törökök újabb Bayraktart adnak el Ukrajnának?
Kíváncsi leszek rájuk a Puma drónnal együtt alkalmazva ebben a szegmensben az abszolút csúcstechinkát kapják az ukrik.....Akkor mindenki megnyugodhat Oroszországban mert ugye Afganisztánból is pánikszerűen menekültek ki az amcsik !
Ezt kifejtenéd? Nem hallottam róla. Hol lehet ilyen anyagokat olvasni?
Ez nem bizonyíték a használatra, csak arra, hogy működik a vasúti szállítás valahol, valamelyik országban .Itt az újabb bizonyíték, hogy az orosz haderő használja a Tochka-U rakéta rendszereket az Ukrajnai orosz invázió során....
Az Orosz Fegyveres Erők Tochka-U rakétarendszer járművei vasúton....
Utána...Az Azov a megsemmisített orosz BMP-hez felzárkózó/tartozó gyalogságot is megsemmisítette...Azov Mariupolban
Szerintem jól látod, de annyi eszük lehetett volna, hogy 1-2 méterrel beljebb rakják.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..