Szerintem jól látod, de annyi eszük lehetett volna, hogy 1-2 méterrel beljebb rakják.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Szerintem jól látod, de annyi eszük lehetett volna, hogy 1-2 méterrel beljebb rakják.
Látom még mindig nem akarsz vissza olvasni! Azok fehérorosz Tocskák voltak. Ők is használják az orosz megkülönbözető festést!
Nem tudtam, hogy hadban állna Belarusz Ukrajnával. Így azt sem hinném, hogy pingálva lennének a járműveik.Látom még mindig nem akarsz vissza olvasni! Azok fehérorosz Tocskák voltak. Ők is használják az orosz megkülönbözető festést!
Ahogy érzed, de ezeket a felvételeket Fehéroroszországban készítettek....Ez nem bizonyíték a használatra, csak arra, hogy működik a vasúti szállítás valahol, valamelyik országban .
Az oroszok szerint nem.....
"Вывозимые из Белоруссии по железной дороге машины ракетного комплекса "Точка-У" вооруженных сил России"
Az Orosz Fegyveres Erők Tochka-U rakétarendszer járművei vasúton kivonva Fehéroroszországból
bmpd
Вывозимые из Белоруссии по железной дороге машины ракетного комплекса "Точка-У" вооруженных сил Россииt.me
Barbárok!
Lassan véget érnek a harcok és ukrán győzelem lesz !Utána...Az Azov a megsemmisített orosz BMP-hez felzárkózó/tartozó gyalogságot is megsemmisítette...
Roni szerintem ebben a háborúban nem lesznek győztesek csak vesztesek.....Lassan véget érnek a harcok és ukrán győzelem lesz !
Ilyenkor (is) úgy haragszom a gyurcsány kormányra! Leszerelte a hadseregetIlyenkor mindig azon gondolkodom, hogy miért éri meg nekik? Fizetnek érte később, vagy kapnak ingyen nyugati technikát, vagy más kedvezményt esetleg?
Mert ugye tudjuk ingyen nincs semmi!
Igen. De ez önmagában kevés, ha nincs tradicionális erő mögötte. Csak ezzel nem lehet háborút nyerni. Kellemtlen, de nem sokkal több. És 100 db van belőle...Kíváncsi leszek rájuk a Puma drónnal együtt alkalmazva ebben a szegmensben az abszolút csúcstechinkát kapják az ukrik.....
szerintem orosz, mert egyetlen "í" hangot sem hallottamNem tudni mikori, nem tudni kilőtt...
Azt írják hozzászólásban, hogy orosz konkursz.
De hát annyira különbözik az orosz az ukrán nyelvtől, hogy az alapján elég nehéz megmondani, hogy milyen nyelvet hallunk.
ATGM Donbasz front:
vélhetően azt jelenti hogy mi fizetjükEz a küldenek ez azt jelenti, hogy ingyen és bérmentve csupa szívjóságból, vagy úgy kell érteni, hogy a törökök újabb Bayraktart adnak el Ukrajnának?
A Mig-jeink tudtommal még megvannak. Abból annó még 4 darab működőképest össze lehetett rakni.Ilyenkor (is) úgy haragszom a gyurcsány kormányra! Leszerelte a hadsereget
Pedig úgy elképzeltem hogy adnánk most ukrajnának 1200 PSZH-t, 500 BMP-1-est, 60 Gradot, 1000 T-55-öst, 24 Mig-29-est (cserébe természetesen ingyen 1200 Boxer, 500 Lynx, 60 MLRS, 1000 Leopard 2A7, 24 F-35-ös)
Ismétlés a tudás anyja.Már egyszer tisztáztuk, hogy Belarusz
Hetek óta "pár nap" ez a Mariupol.Utána...Az Azov a megsemmisített orosz BMP-hez felzárkózó/tartozó gyalogságot is megsemmisítette...
Pedig ott az idő nem az oroszoknak dolgozik. Le kéne tudni mihamarabb Mariupolt nekik.Valszleg az a videó csak egy propaganda szerű videó. De lehet, hogy nem.. nemtudom..
Tegnap volt hír, hogy állítólag az azovstal-t azért nem bombázzák a földig, mert állítólag sok a civil túsz. Ezért "szépen, óvatosan" megy a harc.
Azt néztem én is, hogy a "csomagolt raksik" vannak a teherautókon és logikus, hogy a 8 optikai felderítő nem konvojban közlekedik, azt nem tudom, hogy van-e köztük egyáltalán Kredo-ból egy is vagy mind indító járgány.Kizárnám a videó miatt a konvojban a ponyva teherautók rakétákat szállítanak.....
Már nem 100 db, bemásoltam ma az amerikai honvédelmi minisztérium hivatalos közleményét már több száz darab küldenek belőle, a kérdés már csak az, hogy ebből mekkora a 300/600-s aránya....Igen. De ez önmagában kevés, ha nincs tradicionális erő mögötte. Csak ezzel nem lehet háborút nyerni. Kellemtlen, de nem sokkal több. És 100 db van belőle...
Majdnem jó, de sok kérdést diplomatikusan megkerült.Lehet itt van köztünk de , hogy olvassa a HTKA fórumot az tuti !
Egy nagyon komoly elemzés egy hozzáértőtől !
Resperger István: Putyin a győzelem napjának évfordulójára foglalná el a kívánt területet, utána lehet szó béketárgyalásról
Bár sokszor halljuk, hogy Oroszország szeretne Nyugat felé menni, de képességei ehhez nem lesznek – mondta Resperger István ezredes az InfoRádió Aréna című műsorában. Az NKE egyetemi tanára arról is beszélt, hogy milyen feltételekkel tárgyalna a békéről Vlagyimir Putyin, hogyan nézne ki a...infostart.hu
Ki fogja és hogyan kezelni a fegyvereket...? A szellemek?A NATO-államok készek arra, hogy még évekig fegyverekkel lássák el Ukrajnát az Oroszország elleni harcban - ezt Jens Stoltenberg főtitkár tette egyértelművé a BBC 4 brit rádióállomásnak adott interjújában. A NATO főtitkára hozzátette: "a szövetségesek készen állnak arra, hogy több, modernebb és nehezebb fegyvereket is szállítsanak". A NATO támogatja Ukrajna jogos önvédelmét az orosz agresszió ellen, és az ukrán nép az elmúlt egy hónapban bátorságot és elhatározottságot mutatott arra, hogy kivívja szabadságát és a saját maga választott jövőjét – fogalmazott akkor a főtitkár.
A NATO kész évekig fegyvert szállítani Ukrajnának
Az újabb fegyverszállítmányokról szóló döntés élesen szembemegy azzal, amit a magyar kormány itthon állít a NATO-ról.hu.euronews.com