[HÍREK] Ukrajnai fegyveres konfliktus

• Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

Mariupol kikötő...

upload-TASS-52210321-pic-32ratio-900x600-900x600-59143.jpg

upload-TASS-52210322-pic-32ratio-900x600-900x600-88800.jpg

upload-RIAN-8170142-HR-pic-32ratio-900x600-900x600-9513.jpg

upload-RIAN-8169919-HR-pic-32ratio-900x600-900x600-28782.jpg

upload-TASS-52210316-pic-32ratio-900x600-900x600-9668.jpg

Ha ez valos es nem egy csak propaganda, akkor itt az ideje, hogy „szineszt“ valaki a sajat koreibol leleptesse a szinpadrol egy tarkolovessel.

Amit az ukránok csinálnak, az már teljesen elszakadt a valóságtól. Ezek a srácok tutira meghalnak, de legalább még össze is hugyozzák magukat előtte.
Zelenszkijnek meg a bábmestereinek fel kéne adnia ezt.

Rubizhne városa (LNR) végre az orosz fegyveres erők ellenőrzése alá került

Ramzan Kadirov tette a bejelentést. Közzétett egy videót, amelyen harcosai egy orosz zászlót és egy csecsen zászlót emelnek a település bejáratánál:

"Mostantól a Bandera ideológia minden követője 100-szor meggondolja, mielőtt egy lépést is tesz Rubezsnoje felé. Még ha meri is, ez a lépés sokba fog kerülni neki, mert a csecsen biztonsági erők szilárdan beékelődtek a városba, és már elkezdték éjjel-nappal őrizni a lakosokat."

https://vk.com/wall-40316705_43069256

Egyhuzamban végigolvastam az index mai háborús tudósítását. Nos, ennyi baromságot olvasni, azt a sok, süket semmirekellő bf.sz nyugati politikuscsicskát, a roppant nagy hülyeségeikkel. Én nem tudom ez az agitprop kinek szól itthon, de ahogy a belpol kapcsán, ez sem a magyaroknak, viszont akkor kinek?

Nyugaton annyira tömik az arcodba ezeket a kreténeket, hogy félek, marha gyorsan meg fogják kint is unni. Azt tudom, hogy az én vegyes baráti körömből akik ukránok felé hajlottak IS azonnal átkapcsolnak, ha tv-rádióban ukri hírek következnek. Már unják a sok hülyeséget. Az amerikaiakat meg pláne. Zt már nem is mondom. Egyszerűen túl van tolva, és idegesítő, hogy csak egyfajta nézőpont kerül bemutatásra. Mondjuk ez úgy 10-12 ember nyugaton, de ti hogy tapasztaljátok? Áhítattal figyelik a külföldön élő ismerőseitek a sikeragitpropot, vagy azért el-el gondolkodnak, hogy valami nem kóser, esetleg unják?

Upd: Átküldtem nekik a tizenévesekről a képet. Elképedtek ..

Egyhuzamban végigolvastam az index mai háborús tudósítását. Nos, ennyi baromságot olvasni, azt a sok, süket semmirekellő bf.sz nyugati politikuscsicskát, a roppant nagy hülyeségeikkel. Én nem tudom ez az agitprop kinek szól itthon, de ahogy a belpol kapcsán, ez sem a magyaroknak, viszont akkor kinek?

Nyugaton annyira tömik az arcodba ezeket a kreténeket, hogy félek, marha gyorsan meg fogják kint is unni. Azt tudom, hogy az én vegyes baráti körömből akik ukránok felé hajlottak IS azonnal átkapcsolnak, ha tv-rádióban ukri hírek következnek. Már unják a sok hülyeséget. Az amerikaiakat meg pláne. Zt már nem is mondom. Egyszerűen túl van tolva, és idegesítő, hogy csak egyfajta nézőpont kerül bemutatásra. Mondjuk ez úgy 10-12 ember nyugaton, de ti hogy tapasztaljátok? Áhítattal figyelik a külföldön élő ismerőseitek a sikeragitpropot, vagy azért el-el gondolkodnak, hogy valami nem kóser, esetleg unják?
Hasonló a tapasztalatom. Szerintem legkésőbb nyárra túltelitett lesz a közvélemény Ukrajnàval. Sokan, akik az iparban dolgoznak, meg vannak dôbbenve, hogy egyàltalàn épeszű ember orosz gàzbojkottra gondolhat.

Graham Phillips

Exclusive Interview - Aiden Aslin - British Man Fighting for Ukraine, Captured in Donbass, Mariupol​

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Egyre biztosabb, hogy igaz a hír a beszorult nyugati, Nato, izraeli vezetőkről, egységekről, mert nagyon kaparnak ezért az evakuálásért.
A többi körülvett ukrán város soha nem érdekelte az usa-t ennyire.
Amerikai Delta Force és Ranger, brit SAS és az izraeli 101.-es egység katonáról hallani.
Érdekes lesz amikor elfogják őket.

Radioaktív szuveníreket vittek magukkal az oroszok Csernobilból

A csernobili erőműért felelős állami ügynökség arra figyelmeztetett, hogy az orosz csapatok halálosan radioaktív tárgyakat vittek magukkal, miután március végén kivonultak az atomerőmű térségéből – számolt be a Vice.
A megszállók 133 sugárszennyezett eszközt loptak el, amelyek összesen 7 millió becquerel radioaktív aktivitással rendelkeznek. Ennek már a töredéke is halálos lehet, ha nem szakszerűen vagy megfelelően kezelik – olvasható a csernobili erőműért felelős állami ügynökség hivatalos Facebook-oldalán.
Az orosz csapatok két laboratóriumot is kifosztottak és megrongáltak, amelyet az ukránok a radioaktív anyagok hatásának vizsgálatára hoztak létre. Bejegyzésükben azt írják, a kivonuló katonák számítógépeket, irodai berendezéseket vittek el és laboratóriumi mérőeszközöket rongáltak meg.
Azért aki ezt írta se tudja mit jelent 133 eszköz aminek 7 millió becquerel az összaktivitása.

Elárulom ha ezeket nem eszik meg vagy nem dugják valamely testnyilasukba pár hónapra akkor semmi bajuk nem lesz tőle...

Na délután helyett estére, de csak elkészült nyugger kolléga jelentése
Ez a kém dolog valós?

• Vicces
Reactions: Kim Philby
Lesznek abban brit német és francia cégek is.
Hát az iraki újjáépítésben nem sok babér termett a számukra.

Gondolom itt se fog.

Szerintem inkább ég olyan földvásárlási vagy földbérleti törvényt fognak elfogadtatni hogy EU-s állampolgárok is vehessenek vagy hosszú távra berelhessenek földet Ukrajnában. Nem lepődnék meg ha a francia holland stb gazdáknak hirtelen sok 100 hektár földjük lenne... persze onnantól kezdve a feldolgozó ipar is ugyancsak holland német francia kézbe lenne.

És téNyleg Ukrajna lesz az EU élelmiszer raktára. De tartok tőle hogy ez rosszabb lesz mint amit nálunk a privatizáció nevében cselekedtek...