Hogy lehet hogy gyorsított eljárásban most komolyan azon morfondírozik a nyugat, hogy MINDEN eddig precedenst meghágva EU csatlakozást indítanak egy konkrétan háborúban lévő, szétlőtt, bukott országnak?
Mert van rá akarat. Nyilván önös érdekből van ellenakarat is, de én bármit el tudok képzelni, meg annak az ellenkezőjét is, az a tévképzetem elmúlt, hogy a NYUGAT tartja magát az adott szavához, vagy akár csak a saját törvényeihez, papírra leírt ígéreteihez. Ami a legerősebb véleményvezér akarata, az fog történni, ennyi, ezt látom a valóságban.
Gondolom nem csak az volt a probléma, hogy Zelenszkij hülyeséget beszélt, hanem hogy tapsikolt hozzá a sok biodíszlet nyugati államfő...
S hát igen, mint említettem volt, történelmi tény hogy meg lettek támadva utána, és azóta is a propival amit toltok ellent mond a valóság, az ukránok nyögik jobban a következményét, nem az oroszok. Akik ezt is hallhattuk, olvashattuk már tőletek, megfagytak, éhenhaltak, elfogyott a lőszerük, nincs üzemanyag, menekülnek az alacsony morál miatt, Putyint meg elkergeti az otthoni lázadás, a háború miatti ellenállás. Meg bevételük sincs, és a gazdaság meg a Rubel is összeomlott. Az ukránok meg már nem csak létszámfölényben, de már harckocsik számában is felülmúlják az oroszokat, és ráadásul amit kapnak M-84-et, az jobb mint az orosz T-72.
Majd szólj ha Moszkvánál vannak az ukránok, köszi!