Операция Z: Военкоры Русской Весны
‼️США наш Служебный автомобиль посольства США в Москве... Символ спецоперации Z на крыше. Кадры из Сети. t.me/RVvoenkor

Felvételek a világhálóról.
t.me/RVvoenkor

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nem véletlenül...Harkovban ott ám az Azov dicső csapat!
Akik nyilván nem Harkovi gyökerekkel rendelkeznek túlnyomó többségben!Mariupolhoz képest minimális létszámban, Harkovot nem az Azov, hanem az ukrán hadsereg alakulatai és a területvédelem alakulatai védik.
A területvédelmi alakulatokat minden esetben a helyi civilekből alakítják meg.Akik nyilván nem Harkovi gyökerekkel rendelkeznek túlnyomó többségben!
Tehát még mindig odakinnt fagyoskodnak.Konkrétan egy hetes példa, hogy étolajat és rizst innen vittek, mert a németeknél hiánycikk. Persze van szállítmány azért oda is, olyankor mindenki egyet vehet, de így is leürül a polc. Amúgy 1L étolaj ~5 Euro.
Nem kibírhatatlan, de azért szokatlan.
Bocs, hogy neked reagalok. Nem biztos, hogy ez a legjobb reakcio. Csak azr szwretnem irni, hogy en, szerinten sokakbal jobban ismeren a korulottunk levo, egykori KEU,-i orszagokat, mert mernokkent terveztem Ukrajnan kivul Csehorszagban, Szlovakiaban, Szerbiaban, MO-rol nem beszelve... Ugyhogy sokat talalkoztan nemcsak az ottani magyarokkal, hanem azokkal a tobbseget alkotokkal is, akikrol az adott orszag a nevet kapta..... Tudom, a politika meg akar osztani mindenkit mindenkivel, de nekem a politikan kivuli kisemberek, partnerek szintjen nagyon jo szemelyes tapasztalataim voltak. Pld Ukrajnaban (Ny-ukrajna, vagy max. Kijev) akkor is elmenten rendszeresen, amikor Donbasszban dorogtek a fegyverek. Errol is sokat beszeltem az ottaniakkal... Szerintem oszinten....Nem, nincs "hurrá hangulat" de mivel kb. a kezdetektől közvetlenül hadban állnak, a helyzetüket erősen az ukránoknak tulajdonítják.
Egyébként vannak itt nálunk zaporozsjei orosz ajkú menekültek, ők sem lelkesednek túlzottan egyik oldalért sem, de a jelenlegi helyzetet annak tulajdonítják, hogy Kijev a NATO-ba akar belépni. Ők meg csak békében akartak volna élni otthon a Dnyeper mellett. (Sőt ami igazi tragédia, hogy vannak köztük, akik zaporozsjei orosz ajkú orosz állampolgárok (főleg idősebb családtagok), és őket nem lehet menekültként regisztrálni az Eu-ban... A család együtt lakott a zaporozsjei házukban, most mégis a nagyszülőknek vissza kell menni. Ennyit az európaiságról.)
Bocs, hogy megkérdezem, és ha nem akarsz nem válaszolsz, de te anyaországi magyar vagy? Nem baj, ha nem, csak simán kíváncsi vagyok...Bocs, hogy neked reagalok. Nem biztos, hogy ez a legjobb reakcio. Csak azr szwretnem irni, hogy en, szerinten sokakbal jobban ismeren a korulottunk levo, egykori KEU,-i orszagokat, mert mernokkent terveztem Ukrajnan kivul Csehorszagban, Szlovakiaban, Szerbiaban, MO-rol nem beszelve... Ugyhogy sokat talalkoztan nemcsak az ottani magyarokkal, hanem azokkal a tobbseget alkotokkal is, akikrol az adott orszag a nevet kapta..... Tudom, a politika meg akar osztani mindenkit mindenkivel, de nekem a politikan kivuli kisemberek, partnerek szintjen nagyon jo szemelyes tapasztalataim voltak. Pld Ukrajnaban (Ny-ukrajna, vagy max. Kijev) akkor is elmenten rendszeresen, amikor Donbasszban dorogtek a fegyverek. Errol is sokat beszeltem az ottaniakkal... Szerintem oszinten....
Persze. Biztosan van Harkovi Azov szimpatizáns is tuti, de én biztos vagyok benne hogy vittek oda megbízható ukránokat is szép számmal az orosz többségű városba...A területvédelmi alakulatokat minden esetben a helyi civilekből alakítják meg.
Talan beszelhetnenk Nandorfehervar 1456-os ostromarol is, de a Pesti Sracok 56-ban is tortek borsot a szovjetek orra ala. 1848-ban Rozsa Sandor szabadcsapata sem volt semmi, bar a kegyetlenkedeseik miatt fel is oszlattak... De a II. VH. francia civil ellenallasa is ert el sikereket a nemetek ellen a normandiai partraszallas utan...Nem, nem féltek jobban. Az oroszok ellentétben a nyilasokkal nem lőtték a civileket a dunába, nem kínozták halálra stb. Azt később kezdték a volt nyilasokból alakuló ÁVÓsok. Igaz orosz rábólintással.
Ne haragudj, de utoljára talán a Budai Nagy Antal féle felkelés volt, ahol ténylegesen civilek bármilyen részsikert elértek a hadsereg ellen.
Szovjet hadsereg!!! Nem Orosz!!!Nem akarták persze hogy nem, de jobban féltek az oroszoktól mint a németektől, ne felejtsd el mire az orosz hadsereg Budapesthez ért már megelőzte a híre....
Az orosz fasizmus alapja.Az orosz hadseregnek a "különleges hadművelet" második szakaszában teljes ellenőrzése alá kell vonnia a Donyec-medencét és Dél-Ukrajnát - jelentette ki Rusztam Minnyekajev vezérőrnagy, az orosz központi katonai körzet megbízott parancsnokhelyettese szerdán, a Szverdlovszk megyei hadiipari szövetség éves ülésén.
"A különleges művelet második szakaszának kezdete óta, amely most kezdődött, szó szerint két nappal ezelőtt, az orosz hadsereg egyik feladata, hogy megvalósítsa a teljes ellenőrzést a Donyec-medence és Dél-Ukrajna felett" - mondta Minnyekajev a jekatyerinburgi tanácskozáson.
A tábornok, aki az első hivatalos személy orosz részről, aki nyilvánosan megnevezte az invázió második fázisának céljait, elmondta, hogy a Donyec-medence feletti ellenőrzés szárazföldi folyosót nyit a Krím felé, és érinti az ukrán hadsereg létfontosságú létesítményeit, valamint az ukrán agrár- és kohászati export jó részét megvalósító Fekete-tengeri kikötőket. A Dél-Ukrajna feletti ellenőrzés kijáratot biztosítana az orosz fegyveres erők számára a moldovai Dnyeszter-mentéhez, ahol szerinte "az oroszajkú lakosság elnyomására utaló jelek mutatkoznak".
"Úgy tűnik, most az egész világ ellen harcolunk, csakúgy mint a nagy honvédő háborúban, amikor egész Európa, az egész világ ellenünk volt. És ez most is így van, ők soha nem szerették Oroszországot" - hangoztatta a tábornok.
Forrás: https://kuruc.info/r/4/242661/
Holnap már hősies ukràn rajtacsapàs lesz.Epikus felvételek az orosz különleges erők éjszakai vadászatáról az ukrán fegyveres erők ellen - katonai és páncélozott járművek megsemmisültek![]()
Операция Z: Военкоры Русской Весны
‼️Эпичные кадры ночной охоты русского спецназа на ВСУ - уничтожены военные и бронетехника Спецназовцы следили за базой отряда ВСУ и нанесли удар: от точного выстрела из гранатомета взорвалась БМП, уничтожена техника и военные. Предыдущие серии ночной охоты: №1, №2, №3 t.me/RVvoenkort.me
A különleges erők katonái egy AFU-osztag bázisát követték nyomon, és lecsaptak: egy pontos gránátvető lövés felrobbantott egy BMP-t, megsemmisítve a felszerelést és a katonai személyzetet.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..