Megint a tényszerűségért!Járok rendszeresen Ukrajnába (az invázió óta nem voltam) nem csak Kárpátaljára hanem az előző munkahelyem miatt voltam jó pár alkalommal Zaporizzsjában és környékén is.
És nem egyszer engem is lehúztak jó párszor az ukrán rendőrök, de az átlag ukrán emberek akikkel kapcsolatba kerültem mind nagyon normálisak voltak ugyanúgy szerették a családjukat, ugyanúgy csak békében és boldogan akartak élni mint bárki más.A magyar gyűlöletet nem az átlag ukrán emberek szítják hanem az ukrán nacionalista politikai erők,és most ezek az ukrán átlagemberek kockáztatják az életüket a szeretteikért a hazájukért, én ezekkel az átlag ukrán emberekkel szimpatizálok ebben a háborúban nem az ukrán állammal.
Ahogy nem tartom bűnösnek ezért a testvérháborúért az orosz népet az orosz átlagembereket hanem egyedül Putyint és azokat akik támogatták támogatták és megvalósítottak ezt az inváziót.
Az átlag ukrán emberrel nekem sincs semmi bajom, sőt aktívan segítem őket most is! A helyzet az hogy ez a csótány Zelenszkij azzal nyerte meg a választást Poroschenkóval szemben, hogy békülékenyebb hangnemet, kiegyezést ígért az oroszokkal, így lett és főleg ezért megválasztva!
Aztán jött az hogy durvábban beleszállt az oroszokba, mint bármelyik Ukrán elnök előtte!
Putyin meg bármennyire is fura, most hogy megindította a háborút, népszerűbb mint valaha, szóval az orosz átlag polgárok nagy többsége támogatja.