[BIZTPOL] Magyarország

Nem tudom, mit számít az EU-tagság ebben az esetben. Amennyire megy a szlavaukraini/ruszofób ajvékolás az EU-ban, szerintem inkább ront a helyzetünkön - bármit is lépünk, majd az EU még jól seggbe is rúg miatta, hogy mit képzelünk.

Idézve az örök érvényű klasszikust:
Minek nekünk ellenség, ilyen "barátokkal" és "szövetségesekkel" körülvéve!

.

Most írjam le ismét, hogy igen, pár hónapos, Soros kreálmány kormánypárt van ott is, mint vsz lesz Szlovéniában.
Szerintem, ha a legrosszabb következne be ( nem jön át onnan gáz), első lépésként betilthatnánk a bulgáriából jövő vagy oda menő ősszes áru ill. személy áthaladását Magyarországon. Menjenek, amerre tudnak. Mi is felülvizsgálhatjuk a szerződéseinket. Ha meg csapolják a vezetéket, akkor mi meg őket. Átjöhetnek rajtunk, de brutál tranzitdíj a bolgár cuccokra, emberekre, autókra stb. A szerbekkel most lehetne egyezkedni. Ők is azon kapják a gázt (török áramlat vagy mi), nem ? Szerződésszegés részünkről ? A szabad áramlás ugye...Persze. Mint az övék is. Nyilván ettől még nem lenne gázunk.

A nagy szövetség (eu) itt bukik. A nagy nyugati értékrend. Itt kikristályosodik, kinek mi is az érdeke valójában. Egyébként meg a nagy nyugati értékrend, amire szavaztunk anno, az a 20-30 évvel ezelőtti. Nem a mai.

Az Európai Bizottság szerdán felhatalmazta Johannes Hahn költségvetésért és az igazgatásért felelős uniós biztost, hogy írásbeli értesítést küldjön Magyarországnak a jogállamisághoz kötődő mechanizmus elindításáról - közölte Margarítisz Szkínász, az európai életmód előmozdításáért felelős uniós biztos szerdán.
Forrás: https://kuruc.info/r/2/242870/

A nagy szövetség (eu) itt bukik. A nagy nyugati értékrend. Itt kikristályosodik, kinek mi is az érdeke valójában. Egyébként meg a nagy nyugati értékrend, amire szavaztunk anno, az a 20-30 évvel ezelőtti. Nem a mai.
Pontosan így van. Az volt nekem is a szimpatikus. Én az EU-ra, NATO-ra is igennel szavaztam. Ma egyiket sem tenném!