K
Kopi2000
Guest
Milyen 2. Fazisra gondolsz? Nem ertem?Akkor most ez már a 2. fázis?
Ma péntek van. Azt mondta valaki, hogy csütörtökön indul.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Milyen 2. Fazisra gondolsz? Nem ertem?Akkor most ez már a 2. fázis?
Ma péntek van. Azt mondta valaki, hogy csütörtökön indul.
Csak nekem tűnnek civilnek?Nem tudom itt ki halt meg, tökre nem derül ki - de mindegy is: melyik oldal vihog megint az emberhalálon?
Mellesleg, ez is be lett tervezve! Akadálymentesen haladnak a tervezők a CÉL felé!https://news-front.info/2022/04/29/...operativnaja-svodka-29-aprelja-obnovljaetsja/
Ukrajna ma leállította a nyugdíjak és egyéb járadékok kifizetését az orosz ellenőrzés alatt lévő Herszoni területen, ahol május 1-jétől a rubel hivatalos fizetőeszköznek számít majd a hrivnya mellett. Egyébként tegnap érte el a rubel értéke az euróhoz képest pontosan a dupláját (1 euró 75 rubel a március 8-i 150 helyett) a háború elején tapasztalható minimumnak...
Radar alatt mennek.......szerintem. Ott, nem veszélyes, ahol alattuk, ilyen a berendezés.Az orosz Szu-25-ös támadórepülőgépek a DPR-ben rendkívül alacsony magasságban érik el a célt. 2022. április 28.![]()
ANNA NEWS
Русские штурмовики Су-25 идут на цель на предельно малой высоте в ДНР. 28 апреля 2022 года.t.me
Meg lenne jelölve erre, egy konkrét helyszín? Például, ez egyik, ahol teljesítették. Tessék ennek örülni, az bizonyos oldalnak!Már csak lassítani tudják? Nem azért kapják a fegyvereket nyugattól hogy megállítsák őket? Zavart érzek az erőben!![]()
Mondjuk olyanok ezek a kis dronok, mint a PO-2 ejjeli zavarogepek voltak a II. VH-ban. Nyugtalanitjak, farasztjak az ellenseget, mikozben kellemetlen vesztesegeket is okoznak, az idegek felorlese mellett...Sztem nemsokára alapfelszerelés lesz valami "zümi-érzékelő" berendezés.![]()
Ez a videó kevesebb vágással mutatja be az esetet. Hogy úgy mondjam, realistább. A sebesültet mentik, használnak füstgránátot, valamint jön egy BTR erősítésnek. (Amúgy hibáztak. Az elején azt kérdezi a "hang"; "Fedeztek?" válasz a rádióból: "Igen, igen".Ezek nem ismerik a füstgránátot? Legalább dobnának ki kettőt az utcán történő átfutás előtt, hogy ezzel is gátolják az ukránokat a célzott tűzvezetésben. Ha nem lépnek túl ezen a balfaszkodáson, ez a kis kaland nagyon sokba fáj majd a végelszámolásnál az orosz haderőnek.
Túl. Igen,az.Ennél, jóval komolyabb indoka van, ennek a háborúnak. A kiváltó generátor, a túl-civilizálódásunk!
@paul64 Bővebben, ha már, így reagáltál rá:Ennél, jóval komolyabb indoka van, ennek a háborúnak. A kiváltó generátor, a túl-civilizálódásunk!
Béke poraira, ideje a saját lábunkra állnunk a másokhoz dörgölőzés helyett. A sors/történelem rászorít minket a helyes lépésre.A V4-ben több lehetett volna, de nyilván sok erő dolgozott ellene... szerintem ezzel a háborúval megszünt létezni. Ennyit ért.
Civil, mi, meg az apjafaxa!Nézzétek végig a szálat a vége érdekes lesz!
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..