Off: van is egy ilyen nóta: ..."magyar ként a fehér borba Badacsonyba...stb"Te "Magyar ként" ???![]()
![]()
![]()

Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Off: van is egy ilyen nóta: ..."magyar ként a fehér borba Badacsonyba...stb"Te "Magyar ként" ???![]()
![]()
![]()
Meg nem beszélve arról, hogy a legénység szakmai felkészültsége is -khm- hagyott némi kívánnivalót maga után...Ember! Ennek a hajónak azt a 2 (?) szubszonikus rakétât simân el kellett volna fognia, ha csak kicsit is odafigyelnek.
A jelentések mást mondanak, mutatnak, de ezt te is nyilván tudod ....Én ezt nem gondolnám, hogy így lenne, az ukrán hadsereg irányítása az ukrán hadvezetés feladata.
1. Jó meglátás ember vagyok.Ember! Ennek a hajónak azt a 2 (?) szubszonikus rakétât simân el kellett volna fognia, ha csak kicsit is odafigyelnek.
Nem akarlak megbántani de ők a többség. Bocs,hogy így leírtam.Akkor ezek szerint nem tudod konkrét tényekkel forrásokkal megcáfolni az állításaimat,végül is erre voltam kíváncsi, nincsen a hozzászólásaid mögött tények és források.Csak ilyen vérpistikes színvonalú kommentre telik tőled.
És soha nem volt a célom, hogy bármivel is össznépi egyetértést és sikert arassak, ha valakinek nem tetszenek a hozzaszólásaim az az ő dolga engem nem nagyon érdekel.
Roni, lecci ne nyalj be mar minden ukran fake videot. Nem nezem ki beloled hogy direkt csinalod. M777 miota nez ki igy? Lovegpajzzsal?
Engem nem tudsz megbántani, és abszolút nem érdekel az sem ha senkinek sem tetszenek a hozzászólásaim nem a lájk vadászat miatt vagyok fenn a fórumon, vagy hogy bárki is egyetértsen az én véleményemmel.Nem akarlak megbántani de ők a többség. Bocs,hogy így leírtam.
Budapesti Memorandum,amiben az ukrán területen maradt exszovjet atomfegyverzetért cserében Oo garantálta Ukrajna területi integritását és függetlenségét.
Igen,érvényes-belügy,hogy egy népfelkelés elzavarja az oroszpárti bábkormányt.
Az USA nem rugott fel semmiféle nemzetközi egyezményt.Mondvacsinált ürüggyel támadta meg 2003ban Irakot,de nem rugott fel semmiféle egyezményt.Oroszok viszont igen.
Ezen az eseten nincs mit magyarâzni. Ez inkompetencia a köbön.1. Jó meglátás ember vagyok.
2. És, ha el kellett volna fognia akkor miért is nem sikerült?
Épp csak nincs. Ahogy mincs T-14 sem, T-15 sem, Szu-57 sem, célzókonténer sincs, TV bomba sincs, egyáltalán semmi sincs, amit a szovjetunió után kellett volna gyártani.Erre azért nagy szüksége van az orosz tüzérségnek, amúgy nagyon potens tüzérségi eszköz.
Mindenhez képest rosszul sikerült.Az nem harci gáz volt, (orvosi altatógáz) ráadásul terrorellenes művelet volt és a lehetőségekhez (!!!) mérten jól sikerült. Ne keverjük össze a szarin, VX stb.-vel.
Majd visszaadják, ha visszakapják az ellopott pénzüket. Ezt a játékot ketten játsszák.![]()
Ellopott európai repülÅgépek visszaszolgáltatását követelik Oroszországtól
Az Európai Parlament (EP) strasbourgi plenáris ülésén elfogadott állásfoglalásában üdvözölte, hogy az európai közlekedési és turisztikai ágazat segÃti az ukrajnai háború elÅl menekülÅket, valamint azt követelte, hogy Oroszország adja vissza az ellopott, azaz az...www.portfolio.hu
Hogy mik vannak.Putyin kér bocsánatot a Izraeltől,Lavrov szavai miatt...
Putyin bocsánatot kér izraeli miniszterelnöktől Lavrovnak Hitler zsidó gyökereivel kapcsolatos szavaiért
Naftali Bennett irodája azt mondta , hogy elfogadta a bocsánatkérést, és "köszönöm a felvilágosítást".
Mert rengeteg ember halt meg fölöslegesen. Mert inkompetens, buta emberek tervezték ész nélkül. (Ahogy ezt az inváziót is.)
Ahogyan az USA, UK, Franciaország is.....Hiszen fegyveres erővel garantálták az Ukrán határokat...
Hol is vannak?
A stílus maga az ember.Ezen az eseten nincs mit magyarâzni. Ez inkompetencia a köbön.
Ha részletek érdekelnek, nézz bele a megfelelö topikba.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..