[HUN] RGW-110 (Dynamit Nobel Defence)

Minek fizetnél akár 1 Eurót is szállításért, ha várpalotai üzembe is rakhatod a rakétagyárat?!?
Mi fenéért ne lehetne egy telephelyen a rakétagyár mint a robbanó anyaggyárt? Ennek a faék egyszerű logikáján mit kell ennyit rugózni?! A lőszergyár sem Nyírségbe kerül pedig arra is mondhatod, hogy "pár euró a szállítás lőszeremként"!
Erősebb légvédelmet kiépíteni is könnyebb egy üzem köré, mint ha szétszórod ide-oda...

Mindegy, hagyjuk!
Mondjuk azért nem, hogy ne a teljes technológiai lánc semmisüljön meg egy akármilyen ellenséges tevekenység következtében? o_O

Mondjuk azért nem, hogy ne a teljes technológiai lánc semmisüljön meg egy akármilyen ellenséges tevekenység következtében? o_O
mert 70 kilométerrel arrébb nem lesz szétlőve? :)
Amúgy ha szétlövik a robbanóanyag-gyárat, akkor tök mindegy hol készül a vetőcső: egy ilyen üzemet hónapok évek alatt lehet ismét működővé tenni...
ABM képesség mindenképp kelleni fog, mert SRBM lassan már mindenkinek lesz a régióban...

mert 70 kilométerrel arrébb nem lesz szétlőve? :)
Amúgy ha szétlövik a robbanóanyag-gyárat, akkor tök mindegy hol készül a vetőcső: egy ilyen üzemet hónapok évek alatt lehet ismét működővé tenni...
ABM képesség mindenképp kelleni fog, mert SRBM lassan már mindenkinek lesz a régióban...
Szabotázstevékenység? Baleset? Minek veszítenél el minden gyártósort egy eseményben?

Szabotázstevékenység? Baleset? Minek veszítenél el minden gyártósort egy eseményben?
Nyilván a csarnokok közé kell egy biztonsági távolság - de nem 70km! :D
Legvalószínűbb hogy lehet hogy ha cső máshol is készül, a végszerelés a robbanóanyag forrás közelében lesz.

Ha nem Várpalotán lesz az egész gyártási folyamat, akkor vélhtően Krisssnek van igaza és végszerelés (pl. robbanóanyag hozzáadása) lesz csak ott...vagy nem.

Ez honnan jött ki? Főleg Rapesz által írtak miatt kérdezem, mert a többiekkel csak találgatunk.

Nyilván a csarnokok közé kell egy biztonsági távolság - de nem 70km!

Ezzel a 70 km-rel kapcsolatban olvass vissza! Lehet nekem kéne, mert vagy én nem értem, amiről beszéltek, vagy nálad ment valami vakvágányra. Nem bántásból, csak tényleg nem tudom egyik mozaikot a másikhoz rakni, hogy mi miből következik. És tényleg lehet nálam van a hiba csak lusta vagyok ebben az esetben is visszaolvasni.
Én ott tartottam még, hogy ami 70 km-re van Várpalotától, az kizárt helyszínként.

Igy muzsikál az RGW-90 -es...! Nekem nagyon tetszik....!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Igy muzsikál az RGW-90 -es...! Nekem nagyon tetszik....!
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Mármint ellövik a BTR tetején a málházott lőszert és a BTR megy tovább? Lő a PKT a gépben végig lehet hallani.
Meg a videó végén még robbannak fel a lőszeresládák a gépen amiket meglőttek az RGW-vel. Ez biza fölé ment.

Mármint ellövik a BTR tetején a málházott lőszert és a BTR megy tovább? Lő a PKT a gépben végig lehet hallani.
Szerintem nem csak a málházott lőszert lehet vele begyújtani...! Nem hiszem hogy szivesen kocsikáznál benne ha telibevágnák vele...!De mond ha tévedek...!

Szerintem nem csak a málházott lőszert lehet vele begyújtani...! Nem hiszem hogy szivesen kocsikáznál benne ha telibevágnák vele...!De mond ha tévedek...!
Persze, de ez a videó pont nem jól reprezentálja a képességeit mivel sikerült nem eltalálni a célt vele. Egyébként
a kumulatív sugár simán szétvinné, hosszában az egész gépet ha telibeverik vele. Mondjuk a BTR-t páncéltörő tekintetében nincs olyan ami ne verne szét.

Persze, de ez a videó pont nem jól reprezentálja a képességeit mivel sikerült nem eltalálni a célt vele. Egyébként
a kumulatív sugár simán szétvinné, hosszában az egész gépet ha telibeverik vele.
Lényeg hogy nekünk jó lesz...!

• Vicces
Reactions: Negan
oké, de Gáspár szerint a 90 a páncél vastagságát jelenti... :p
(valójában a rakéta átmérőjét...)
Csak a 110-est van értelme rendszresíteni. A 90-es ugyazt tudja mint a 84 mm-es CG - semmivel nem lennénk előbbre az RGW90-nnel.
A CG-nek az új fejlesztés alatt álló gránátja meg bőven veri a 90-est.