Egyedül a manpads-k és az ATGM, voltak modernek a lengyel és szlovák T-72-k nem múltak felül az orosz harceszközöket, csak most kaptak modern tüzérségi eszközöket és kamikaze drónokat, úgy, hogy a megállapítások vagy a tárgyi tudást nélkülözi, vagy csak szokás szerint ferdítesz.
Akkor a közel 100+ db Bayraktar az már smafu? (első naptól ott voltak) Ezzel egyetemben pár ezer darab civil drón felajánlások, digitális híradástechnika, több száz starlink műholdas internet eszköz (közel 200 db átirányított műholddal csak a kedvükért).
A kamikaze drónokat hagyjuk is, azok már a sokadikak voltak a sorban.
"Egyedül a manpads-k és az ATGM," persze meg 50.000+ kézi fegyver, lőszer, és pár apróság amikről nemes egyszerűséggel megfeledkezel. Egymásnak adták a kilincset a fegyvert szállító nemzetek, az első napoktól kezdve, némelyik már előtte is hetekkel,
és naponta landoltak a teherszállító gépek Ukrajnában a tonnányi felszerelésekkel.
Wilson ezt kell végre megértened, ez az ami nem túlzás, ezt már mind megkapták, hónapokkal ezelőtt. Abban igazad van, hogy a nehéztüzérség "ismert" része most érkezett, azonban már előtte is kaptak bőven felszerelést. Az amcsi már felkészítette őket, volt rá 8 éve.
A tudást Te valójában nem nélkülözöd, csak elferdíted minden esetben az aktuális eseményeknek megfelelően, de minden esetben az ukránok javára. Valójában bármit írunk, 2 nap múlva ismét rázendítessz ugyanarra a narratívára.
Megint félrebeszélsz olyan alapon én mondhatnám,hogy megszólalásaidat figyelembevéve te pedig a TASS-l dolgozol.
Mint mindig elmondom Neked, nem védem az oroszt, de ne ferdítsünk már állandóan a nyugat érdekében. A tények magukért beszélnek.
Általában akkor szólok a témához, mikor elkezded nyomni a mainstream-et, és nem lehet lelőni.
És semmi ilyen nem történt én csak helyesbítettem néhány fórumtag ledegradaló lekicsinylő megjegyzését a beérkező nyugati haditechnikával kapcsolatban.Úgyhogy légy szíves ne ferdíts
Én nem degradáltam le soha az érkező segítséget a nyugatról. Nem ferdítek, az a Te szokásod. Ahogyan az is, hogy az ukránokat hazafias honvédőknek állítod be, és az Ukrajnai konfliktust nem proxyháborúként látod . A "a nackó hazafiak", már elbuktak Mariupolban és most az orosz büntetőtáborokban heverhetik ki fáradalmaikat.
Olvasd vissza miket ferdítesz, köztudott és nagy részben elismert ukrán nehézségeket, Te mindig letudod annyival, "majd a nyugat megoldja". Nem oldja meg Wilson, nem tudja, ez volt a maximum segítség amit nyújtani tudott a nyugat. Kifogytak a raktárak, a pénzeszközök. Túlbecsülöd folyamatosan a nyugati segítség nyújtás lehetőségeinek kereteit.