a tények nem szoktak zavarni ?
de várj meddig szeretnél visszamenni a történelemben hogy ki ,kinek szállított fegyvert a részükről ?
gyenyiszovai ember adott-e valakinek szakócát ?
kijevi ruszból küldtek-e valakinek kardot ?
Vietnam esetén kijelentette-e a Szovjetunió,hogy nem fogja támogatni őket ?
Szíria .. itt hangosan felnevettem,mert államközi megegyezéseket firtatsz
Hafez al-Asszad ( a jelenlegi elnök apja) kötötte meg az ex.Szovjetunióval azt a szerződést,aminek kapcsán elkezdték a fegyverexportot,ennek alapján létesült hadikikötő Tartuszban,ezt hosszabbította meg Putyin további 50 évre,illetve elengedte a szír kormány államadósságának 70%-át,aminek folyamán új szerződések megkötésére nyilt lehetőségük fegyverimportra.
nem mondták azt az szovjetek/oroszok,hogy nem avatkoznak bele,de azt sem hogy nem küldenek fegyvert . ha nem érzed a kettő között a különbséget az nem az én problémám
és ha már képmutató baromságot emlegetsz ..
(nagyon jó és itt szerintem felemlegethető példa lehet Afganisztán,ahová a szovjet invázió idején az amerikaiak röhögve küldözgették a fegyvereket, .. aztán mikor fordult a kocka,és az oroszok kezdték el ellátni az afgánokat némi felszereléssel,akkor ez az addig röhögő száj hirtelen sírásra görbült,és a nagy napközis Amerika elkezdett panaszkodni a világ előtt,hogy bezzeg ezek a csúnya oroszok már megint .. !!! )
hát a kurva anyjukat azt,ezeknek a képmutató szarháziaknak .. nem baj eszik amit főztek,most olvastam épp a neten hogy drágul náluk is minden