Az lehet. De ez évek óta probléma, nem csak Pesten hanem mindenhol máshol is olvass utánna picit neten mennyi hasonló eset volt az országban, ahol több napos dínom dánom után átmegy szólni a szomszéd a cigók meg félhotra verik ezért. Tapasztalatból mondom, hogy a rendőr leszarja valamint teljesen tehetetlen is. Ha ki is jön ezek a rendőrt is elküldik olyan stílusban a francba, hogy az behúzza fülét farkát, és igazándiból nem is tehet semmit mert nincsenek visszatartó csendrendeletek, szóval szépen beül a járőr kocsiba és elhajt. 16 év alatt igencsak lehetett volna törvényt hozni, hogy mondjuk este 10 után nincs hangos zene lakóterületen. Csendháborítás vagy valami.. komoly pénzbüntetéssel eszközök, hangfalak lefoglalása ilyesmi. De leszarják. Ezt csak akkor érzed át mikor megtapasztalod… én sem akartam elhinni hogy ez mekkora probléma míg nem szembesültem vele feleségem falujában. A falu fele már cigó, mivel pesthez kb közel van települnek be Szabolcsból, Borsodból is elemek. Ami ott megy mikor elballag a gyerek általánosból vagy akár csak oviból az hihetetlen. 2-3 napig éjjel nappal full hangerőn üvölt a zene, azok meg totál beállva csápolnak a kertben. De tényleg 0-24-ben napokon át. Kb minden hétvégén esemény van… aki tud inkább lelép. Lehetetlen velük együtt élni. Mi Hazánknak van esze felkapja a témát.