Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Zselének küldenék egy kartonnal
A helikopterek döntő többségét irányított páncéltörő rakétával lőtték le az utóbbi időben, ez ellen jelenleg sehol sem létezik védelem. A SZU-25-re meg nem csak nem irányított rakétát de VIKHR irányított rakétát is szerelnek. Hát meg (feltételezem) fékezett légibomba, KMGU konténer stb.
Azért az SM korszerűsítés sokat lendített, az SM3-mal meg léptek előre. Egyet értek veled, kéne a terepkövető radar, de szerintem az A-10 sem alkalmazza. Ezt a gépet (az A-10-et is) "húsdarálónak" és "konzervnyitónak" tervezték, arra megfelelő. Az ukránoknak nagyon kéne a GEPARD légvédelmi gépágyú, az lezárná a 0-200 m magasságot. SHILKA-t nem nagyon láttam, A ZU-2-23 meg elavult ha nem kapott mély korszerűsítést. A 25-ösökről mostanában csak párba láttam videót. Talán eszükbe jutott az anno Afganisztánban alkalmazott technika: egy támad, egy biztosít. Csak működik a vas, amennyi MANPAD az ukránoknál van...
Szerintem is teljesen téves, bántani nem akartam Kelét, de csodálkozom rajta én is erősen hogy ilyeneket leírt, mert látszik hogy komolyan gondolja!
Mekkora egy szr videó ez,Wilson ezt kín volt feltenned!Három orosz Grad (Szeverodonyecket lövő) megsemmisítése ukrán M777-el....
ez hol van? tudna nekem valaki pár palackkal betárazni? ha igen írjon rám PM
Amerikának nagyon kényelmes ez a helyzet. Pénzük és fegyverük van dögivel, bőven megéri nekik felfegyverezni az ukránokat hogy ezzel szívjanak az oroszok.En igazabol egy dologra vagyok nagyon kivancsi. @meszike91 , @adam.bertok , @Wilson es a bubanat tudja meg kicsodak akkor mit irkalnak majd, amikor az amerikaiak kifarolnak az ukranok mogul, amit pedig mar pedzegetnek azzal tenylegesen arcul basszak oket es teruletekrol kell lemondaniuk? Meghozza a sajat „barataik“ keresere.![]()
Napi ~90hsz sebességgel nyomta csak a Wili....En igazabol egy dologra vagyok nagyon kivancsi. @meszike91 , @adam.bertok , @Wilson es a bubanat tudja meg kicsodak akkor mit irkalnak majd, amikor az amerikaiak kifarolnak az ukranok mogul, amit pedig mar pedzegetnek azzal tenylegesen arcul basszak oket es teruletekrol kell lemondaniuk? Meghozza a sajat „barataik“ keresere.![]()
Biden kicsit máshogy értelmezi a kényelmeset, mint te, emiatt magyarázkodik otthon, de hát nem vagyunk egyformák. Időbe telt, amíg megtaláltam a képet ehhez a kommenthez, mert tudtam, hogy láttam, csak nem tudtam hol.Amerikának nagyon kényelmes ez a helyzet. Pénzük és fegyverük van dögivel, bőven megéri nekik felfegyverezni az ukránokat hogy ezzel szívjanak az oroszok.
Az M777 hol volt a filmen? Lehet, hogy csak én nem láttam?Három orosz Grad (Szeverodonyecket lövő) megsemmisítése ukrán M777-el....
Mekkora egy szr hozzászólás volt ezt kín volt feltenned!Mekkora egy szr videó ez,Wilson ezt kín volt feltenned!
Rohadtul nem értem,hogy ilyenkor mi a francért nem tudnak az oroszok porrá lőni Kijevben egy rakás kormányzati épületet?Videó a Szevasztopoli Tengerészgyalogság kiváló parancsnokáról a "String" hívójellel.
A hoholok tüzérsége órák óta lövi Donyeck lakónegyedeit. Ez vajon benne lesz a híradóban ?
Szabad a gazda!Felismeri-e valaki a díszes V patch feletti jelképet az operátor karján?
![]()
Specnaz Kupjanszkban amúgy.
A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..