[BIZTPOL] Magyarország

  • Ha nem vagy kibékülve az alapértelmezettnek beállított sötét sablonnal, akkor a korábbi ígéretnek megfelelően bármikor átválthatsz a korábbi világos színekkel dolgozó kinézetre.

    Ehhez görgess a lap aljára és a baloldalon keresd a HTKA Dark feliratú gombot. Kattints rá, majd a megnyíló ablakban válaszd a HTKA Light lehetőséget. Választásod a böngésződ elmenti cookie-ba, így amikor legközelebb érkezel ezt a műveletsort nem kell megismételned.
  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.

    Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.

    Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.

  • Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.

    --- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---

    A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!

    Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz

    Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.

    Az új szabályzat teljes szövege itt olvasható el.

  • Az elmúlt évek tapasztalatai alapján, és a kialakult helyzet kapcsán szeretnénk elkerülni a (többek között az ukrán topikban is tapasztalható) információs zajt, amit részben a hazai sajtóorgánumok hozzá nem értő cikkei által okozott visszhang gerjeszt. Mivel kizárható, hogy a hazai sajtó, vagy mainstream szakértők többletinformációval rendelkezzenek a fórumhoz képest a Wagner katonai magánvállalat oroszországi műveletével kapcsolatban, így kiegészítő szabály lép érvénybe a topik színvonalának megőrzése, javítása érdekében:

    • a magyar orgánumok, közösségi média oldalak, egyéb felületek hírei és elemzései (beleértve az utóbbi időkben elhíresült szakértőket is) nem támogatottak, kérjük kerülésüket.
    • a külföldi fősodratú elemzések, hírek közül az új információt nem hordozók szintén kerülendők

    Ezen tartalmak az oldal tulajdonosának és moderátorainak belátása szerint egyéb szabálysértés hiányában is törölhetők, a törlés minden esetben (az erőforrások megőrzése érdekében) külön indoklás nélkül történik.

    Preferáltak az elsődleges és másodlagos források, pl. a résztvevő felekhez köthető Telegram chat-ek, illetve az ezeket közvetlenül szemléző szakmai felületek, felhasználók.

Shed

Well-Known Member
2016. október 7.
816
4 126
93
Azt meg hogy? Ennyi idő alatt már biztosan kiderült volna, ha kamuznának. Hogyan tudnák becsapni ennyi ideig egyszerre a szakszervezeteket, a ksh-t, az újságírókat, stb. Meg miért is tennék?
Egy rakat üres státuszt megszüntettek. Tehát a létszámhiány százalékos aránya rögtön csökkent. Másrészt a közalkalmazottakat RIASZ állományba vették.

Maradjunk annyiban, hogy pesten minden kerület erősen létszámhiányos, konkrétan vannak olyan kerületek, ahonnan csaknem a teljes egyenruhás állomány eltünt.

Vidéken az átlag a 10%os hiány, de van ahol több, és ráadásul ez is főként az utcai egyenruhás állományt érinti, de egyébként a bűnügyest is.

A KR sincs feltöltve, ott is durva leszerelési hullám van/volt. Én azt látom, hogy már kihalásos alapon megszerezhető beosztások is között is van üres.

A szakszervezeteket szerintem engedjük el.

Szerintem kb 5000 hivatásos hiányzik a rendszerből. Kb legalább 100 minden megyéből, pestről meg a maradék.
 

cirqle

Well-Known Member
2021. december 5.
8 904
48 422
113
Orbán nem csinált hülyeséget. Ezzel lekötelezte az ukránokat, miközben a tényleges tagfelvételhez továbbra is követeléseket támaszthat, mivel szomszédként vétójoga van. Ezzel szépen bepalizta Zelenszkijt, aki mostantól nem ugathat, hogy nem támogatjuk őket, ellenben méginkább megszorongathatjuk.
Pontosan mivel is fog járni az a nagy leköteleződés ukrán oldalon?
Eddig is bármilyen ürüggyel belénk rúgtak, teljesen függetlenül attól, hogy mit csináltunk, miben segítettünk. Ha az érdekük úgy kívánta, adhattunk bármennyi humanitárius segítséget, fogadhattunk be akármennyi menekültet, semmi se volt elég.

Nem, itt az egyetlen helyes út az lett volna, hogy már most rámutatunk az EU kettős mércéjére, és azt mondjuk, hogy ukrajna várja ki szépen a sorát, előbb vizsgáljuk meg Törökországot majd Grúziát.
De szívem szerint egyszerűen azt kellett volna mondani, hogy amíg OV van hatalmon, ez a pusztulatgettó (hoholisztán) nem lesz EU tagjelölt SEM. Ennyike.
 

milagro

Well-Known Member
2019. szeptember 28.
11 781
25 331
113
Antony Cyril Sutton


Nem véletlenül!
Ezek az évek, évtizedek a királyságra való "felkészülésről" szólnak!
Karmelita kolostor sem véletlen...

Nézd, Szent Korona tan esetén hús-vér király nem is kell, ergo ez a része egy virtuális, légies intézmény lesz! Ilymódon passzol a Vízöntő Eonhoz is, így "korszerű" lesz.
Na meg eszeveszett vitákat sem kell majd lefolytatni, hogy ki legyen a király, ki ne. Plusz, a Habsburgot sem kell visszaengedni!
..
Az országlakosok közössége, és az államvagyon fogja alkotni együtt a Magyar Királyságot a Szent Koronában egyesítve! Bankárék lába alól is ki van húzva a szőnyeg, mivel az ország vagyona a Szent Korona tulajdona, amit bank nem tulajdonolhat el!
(Ha jól tudom Kínában is hasonló van, 99 évre "kapja" az ember a vagyont a vállalkozásához.)
..
"Nemesség" meg most is van csak nem lehet annak nevezni, mert "nemtelen újgazdag" a neve jelenleg és nem tartozik katonai szolgálattal!
Ezt meg kell változtatni! Állami vagyonnal az gazdálkodhasson, aki leszolgált, kiképzett katona!

Na, ki mit gondol, ez a húzás miért szükséges?
..
"Egészen ambiciózus célra alapíthat a kormány egy új alapítványt, amelynek feladata a közép-európai régió egyes műemléki vagy műemléki védelemben nem részesülő, de kulturális, történelmi, művészeti, építészeti értékkel rendelkező és magyar vonatkozású múltja miatt jelentőséggel bíró épületek tulajdonjogának megszerzése, majd felújítása és fenntartása lesz. Az erről szóló törvényjavaslatot Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes kedden nyújtotta be a parlamentnek. Az alapítvány neve tükrözi is a nemes célt: Közép-európai Épített Örökség Megőrző Alapítvány, amit konkrétan Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszternek kell létrehoznia."
https://privatbankar.hu/cikkek/inga...zep-europaban-aminek-magyar-kotodese-van.html
..
A Budai Vár felújítása, csinosítása is gőzerővel halad...
Vitán felül áll, hogy itt az egykori Magyar Királyság királyi és uradalmi javainak összegereblyézése folyik!
Kész kell lennie szépen mindennek, ha bekopogtat a történelem, akkor lépni lehessen!
Hajrá!

Tulajdonképpen mindannyian ugyanazt mondjuk! Én ugye többször kifejtettem már, hogy az elvesztett területek visszaszerzése legalább részben, csak úgy lehetséges majd, ha a Szent Korona-tan alapján újralétrehozzuk a Magyar Királyságot, azokból a területekből, amelyek egykor a részesei voltak.
Nyilván ez egy XXI. századi formáció kell legyen, nem valamilyen atavisztikus próbálkozás, ugyanúgy megtartva benne a parlamenti választásokat, meg a benne részt vevő területek nagy fokú önkormányzatiságát stb.!
..
Az elnevezése az új Kárpát-medencei államnak meg nyugodtan utalhat akár a közös földrajzi bölcsőre; Kárpáti Királyság, Kárpátia Államszövetség, Visegrádi Föderáció vagy valami hasonló... Kárpátalja, Kárpát-Ruténia egy ilyennek már részese lehetne. (itt csak fantázáltam, mielőtt erre lőnétek!) :D
..
Ami köré szervezni kellene a formációt és ami értelmet és létjogosultságot adna neki az egy közös pénz, és a közös külpolitika!
Ezt a történelem "könnyen megoldhatja", mert ha kirobban a nyugat-európai intifáda, akkor az euró kiesik, illetve évtizedekre közös lesz a fő kül- és geopolitikai vonal, azaz együttes küzdelem az iszlámmal! Ez a nagy történelmi birkózás lehet az, amely még jobban "összehozza" a közép-európai államokat, amelyek összeállva tényezők lehetnek, teljesen külön utakon viszont nem. (a három délszláv ország, +szlovákok, +Észak-Erdély)!
..
Ahogy a folyamatok jelenleg állnak tőlünk nyugatra, simán lehet, hogy az évszázad közepére ez lesz az egyedüli járható út!
..
Csehország a földrajzi közelség miatt is nagyon Új-Germánia érdekkörébe kerülhet, ezt én is így látom.

Nem marhaság! És nem mondtam, hogy ne kellene új alkotmányos alap majd ehhez!
A funkciót a Szent Korona tan tölti be, nem egy húsvér személy, aki időről időre meghalna és a helyébe lépne aztán az utódja!
Ha beleásod magad akkor rájössz, hogy ez a megoldás!
..
A konszociális demokráciának meg egy hasonló formáját kell megvalósítani, mint Svájcban! A közigazgatási rendszerünket is át kellene majd idővel alakítani!
Fixen rögzíteni a minisztériumok számát (államtitkárságokkal lehetne variálni ezen belül természetesen), és a mindenkori ellenzéket is bevonni a kormányzati döntéshozatalba egy bizonyos fokig. Ez feloldana egy csomó feszültséget és egyfajta kontinuitást kölcsönözne a kormányváltásokkor, a vesztes sosem lenne totális vesztes, hiszen egy pár minisztériumot irányíthatna.
..
Minden szereplőnek kiképeződhetne idővel egy olyan apparátusa, amely alkalmas az adminisztráció vitelére. Váltáskor zökkenőmentes lenne az átadás-átvétel. Nyilván alkotmányos szinten rögzíteni szükséges, hogy a miniszteri rendeleti szintű jogalkotást mely területek esetében végezhetné a mindenkori ellenzék, nyilván kancellária, külügy, igazságügy, honvédelem, belügy nem átadható. De környezetvédelem, egészségügy stb. megoldható! Persze a kormányzati döntések határozzák meg az irányt, érdemi mozgástere csak azon belül lenne az ilyen tárcáknak!
..
https://hu.wikipedia.org/wiki/Szövetségi_Tanács_(Svájc)
..
Dióhéjban ennyi.
Talán egyszer kifejtem...
Az előkészítés egy újabb fázisa! ;)
------
"Átnevezné a kormány a megyéket vármegyére.
..
„A magyar közigazgatás alapvető területi egységei az államalapítástól kezdődően egészen 1949-ig a vármegyék voltak. A vármegye szó használatát a korábbi magyar alkotmányos és államigazgatási rendszerrel teljesen szakítani kívánó diktatórikus kommunista rendszer szüntette meg. A vármegye szó használatának visszaállítása a mai magyar jogrendbe biztosítja, hogy az ezeréves magyar államiság alkotmányos hagyományai e formában is továbbéljenek. Emellett a vármegye szó használata a nemzeti összetartozás eszméjét, közös történelmi emlékeink megőrzését és egyben a magyar demokrácia nemzeti karakterét is erősíti. A vármegye kifejezés használatával jobban hangsúlyozható, hogy a magyar államszervezés és államszerkezet központi gondolati motívuma a nemzeti szuverenitás és ezen keresztül az európai civilizáció sarokköveinek megvédése”.
..
Vagyis a kormánymegbízottak helyébe lépő főispánok, 2023. január 1-től a vármegyei kormányhivatalokat fogják vezetni."
 

hózentróger

Well-Known Member
2022. február 25.
680
2 677
93
Az előkészítés egy újabb fázisa! ;)
------
"Átnevezné a kormány a megyéket vármegyére.
..
„A magyar közigazgatás alapvető területi egységei az államalapítástól kezdődően egészen 1949-ig a vármegyék voltak. A vármegye szó használatát a korábbi magyar alkotmányos és államigazgatási rendszerrel teljesen szakítani kívánó diktatórikus kommunista rendszer szüntette meg. A vármegye szó használatának visszaállítása a mai magyar jogrendbe biztosítja, hogy az ezeréves magyar államiság alkotmányos hagyományai e formában is továbbéljenek. Emellett a vármegye szó használata a nemzeti összetartozás eszméjét, közös történelmi emlékeink megőrzését és egyben a magyar demokrácia nemzeti karakterét is erősíti. A vármegye kifejezés használatával jobban hangsúlyozható, hogy a magyar államszervezés és államszerkezet központi gondolati motívuma a nemzeti szuverenitás és ezen keresztül az európai civilizáció sarokköveinek megvédése”.
..
Vagyis a kormánymegbízottak helyébe lépő főispánok, 2023. január 1-től a vármegyei kormányhivatalokat fogják vezetni."
Nna, ki a király? :D
 

jOkA

Well-Known Member
2017. november 7.
402
635
93
Azt meg hogy? Ennyi idő alatt már biztosan kiderült volna, ha kamuznának. Hogyan tudnák becsapni ennyi ideig egyszerre a szakszervezeteket, a ksh-t, az újságírókat, stb. Meg miért is tennék?
A BÁH-t rendőrségbe szervezték ìgy lett OIF. A közalkamazottaktból illetve az FBŐ-ből RIASZ-isokat csináltak ( akinek volt érettségije és el is fogadta ), lényeg, hogy ők is beleszámítanak a létszámba.
Nálunk a kapitányságokon illetve a KR-nél is kb 40-50%-os a feltöltöttség úgy átlagban. Tudok olyan osztályról a KR-nél ahol 180 helyből 60-an vannak abból 45 kb. az utcai állomány a többi tiszt.
Nálunk a kis kapitányságon tele vagyunk,de a szomszéd nagyvárosban a 12 fős szakok helyett 5-6 fők vannak. Ez kb. 50 ÷ feltöltöttség és számold bele, hogy járunk a déli határra illetve szomszéd megyébe migrációs megerősítőnek a csempészek miatt, mivel napi 10 csempésszel számolhatsz csak arra.
Mivel van olyan megyei fogda ami létszámhiány miat bezárt ezért van úgy, hogy több szám km-re lévő fogdára viszünk vkit mert csak ott van hely, illetve szabad napokon óránkét 90 Ft-ért keszenlétet adtunk, mivel nem volt aki szállítsa a fogva tartottakat, csörgött a teló és menhetsz be.
Egy bizonyos típusú rendőrautóval nem mehettünk már többször mivel nem volt kifizetve a szervíz így nem is lett megjavítva, karbantartva valamint a lőtéren térdig érő fűben kellett lőni mivel nem volt pénz damilra a fükaszába.
Heti 70-80 munkaóra, évente akár 400 is összejön ( az a max. de a migrációs hullámnál nem volt max határ volt akinek 1500 óra is összejött egy évben ) A kezdő járőr fizu az 180. :)
Lényeg, hogy a feltöltöttség 90% kb. hivatalosan, de az utcai állománynál kb 40-50 % úgy hogy a 100% sem elég arra már amennyi mindent csinálunk.
 

L.O.B

Well-Known Member
2020. július 8.
1 926
6 896
113
nincs elég, és csak egyre kevesebb lesz :(
több, mint 10%-os felmondás csak ebben a hónapban

mi marad? mi is létrehozunk egy Nemzeti Gárdát? Ukrán módra?
Csendőrség, sokkal nagyobb hatáskörrel
Az előkészítés egy újabb fázisa! ;)
------
"Átnevezné a kormány a megyéket vármegyére.
..
„A magyar közigazgatás alapvető területi egységei az államalapítástól kezdődően egészen 1949-ig a vármegyék voltak. A vármegye szó használatát a korábbi magyar alkotmányos és államigazgatási rendszerrel teljesen szakítani kívánó diktatórikus kommunista rendszer szüntette meg. A vármegye szó használatának visszaállítása a mai magyar jogrendbe biztosítja, hogy az ezeréves magyar államiság alkotmányos hagyományai e formában is továbbéljenek. Emellett a vármegye szó használata a nemzeti összetartozás eszméjét, közös történelmi emlékeink megőrzését és egyben a magyar demokrácia nemzeti karakterét is erősíti. A vármegye kifejezés használatával jobban hangsúlyozható, hogy a magyar államszervezés és államszerkezet központi gondolati motívuma a nemzeti szuverenitás és ezen keresztül az európai civilizáció sarokköveinek megvédése”.
..
Vagyis a kormánymegbízottak helyébe lépő főispánok, 2023. január 1-től a vármegyei kormányhivatalokat fogják vezetni."
már csak a mini antant népek hisztije miatt is megéri....már veszem is a pattogatott kukoricát.
 
K

kamm

Guest
Pontosan mivel is fog járni az a nagy leköteleződés ukrán oldalon?
Eddig is bármilyen ürüggyel belénk rúgtak, teljesen függetlenül attól, hogy mit csináltunk, miben segítettünk. Ha az érdekük úgy kívánta, adhattunk bármennyi humanitárius segítséget, fogadhattunk be akármennyi menekültet, semmi se volt elég.

Nem, itt az egyetlen helyes út az lett volna, hogy már most rámutatunk az EU kettős mércéjére, és azt mondjuk, hogy ukrajna várja ki szépen a sorát, előbb vizsgáljuk meg Törökországot majd Grúziát.
De szívem szerint egyszerűen azt kellett volna mondani, hogy amíg OV van hatalmon, ez a pusztulatgettó (hoholisztán) nem lesz EU tagjelölt SEM. Ennyike.
Semmit nem ertesz az egeszbol. :cool: Amikor ez eloszor felmerult, akkor Orban azonnal ravagta, hogy persze hogy tamogatjuk, oket is, Boszniat, Gruziat, akarkit - ti. tokeletesen tudta, hogy az egesz EUnak borsozik a hata meg az otlettol is, hogy egy ilyen teljesen elrothadt, mukodeskeptelen, velejeig korrupt es pofatlan csodtomeget, mint Ukrajna, a nevere vegyen.
Orban gyakorlatilag szarra trollkodja az EU-t es azok tehetetlenul nezik, mert a sajat idiota lozungjaik csapdajaba estek, es most nekik kell valahogyan legkevesbe kinosan megoldani, hogy az ukran egyparti (!) mafiaallam nehogy az EU-ban kosson ki. :D
 

Raszputyin

Well-Known Member
2022. február 20.
1 587
4 826
113
Az előkészítés egy újabb fázisa! ;)
------
"Átnevezné a kormány a megyéket vármegyére.
..
„A magyar közigazgatás alapvető területi egységei az államalapítástól kezdődően egészen 1949-ig a vármegyék voltak. A vármegye szó használatát a korábbi magyar alkotmányos és államigazgatási rendszerrel teljesen szakítani kívánó diktatórikus kommunista rendszer szüntette meg. A vármegye szó használatának visszaállítása a mai magyar jogrendbe biztosítja, hogy az ezeréves magyar államiság alkotmányos hagyományai e formában is továbbéljenek. Emellett a vármegye szó használata a nemzeti összetartozás eszméjét, közös történelmi emlékeink megőrzését és egyben a magyar demokrácia nemzeti karakterét is erősíti. A vármegye kifejezés használatával jobban hangsúlyozható, hogy a magyar államszervezés és államszerkezet központi gondolati motívuma a nemzeti szuverenitás és ezen keresztül az európai civilizáció sarokköveinek megvédése”.
..
Vagyis a kormánymegbízottak helyébe lépő főispánok, 2023. január 1-től a vármegyei kormányhivatalokat fogják vezetni."

Ennek azért ne örüljél nagyon, mert az egésznek anti-szovjet motivációja van, amibe bele van kódolva a (közel)jövőbeli háborús konfliktusunk szovjet-Oroszországgal. Ez a vármegyésítés-főispánosítás előkészítése annak, hogy Ukrajna eleste után Magyarországból csinálnak náci-revizionista államot ugyanazok, akik ezt Ukrajnával tették meg!
Kifejezetten rossz, amit a kormány ezzel csinál!!
Újabb Horthy rendszer, újabb világháború, újabb 1949, újabb Rákosi! Nehéz ezt megérteni? Miért kell megismételni a hibákat?
 

Raszputyin

Well-Known Member
2022. február 20.
1 587
4 826
113
Csendőrség, sokkal nagyobb hatáskörrel

már csak a mini antant népek hisztije miatt is megéri....már veszem is a pattogatott kukoricát.

Aha, és egyszercsak egy Azov-os náci-fasiszta Magyarországon ébredünk, amit Ukrajna eleste után élesítenek Oroszország ellen ugyanazok, akik Ukrajnát is benácították! Szuper-fasza!
 
  • Tetszik
Reactions: Dalco Olmo
K

kamm

Guest
Ennek azért ne örüljél nagyon, mert az egésznek anti-szovjet motivációja van, amibe bele van kódolva a (közel)jövőbeli háborús konfliktusunk szovjet-Oroszországgal. Ez a vármegyésítés-főispánosítás előkészítése annak, hogy Ukrajna eleste után Magyarországból csinálnak náci-revizionista államot ugyanazok, akik ezt Ukrajnával tették meg!
Kifejezetten rossz, amit a kormány ezzel csinál!!
Újabb Horthy rendszer, újabb világháború, újabb 1949, újabb Rákosi! Nehéz ezt megérteni? Miért kell megismételni a hibákat?
Neked tenyleg az agyadra ment a sok higito, baszki.

Egyreszt, kit erdekel a szovjet-orosz-azsiai pritimiv caratyuskas felfeudalis vilag? Orulnek, ha lyuk lesz a valagukon ezutan a cirkusz utan.

Masreszt ki nem szarja le, mit gondol errol a failed mafia state a szomszedban? (Es nem, nem kellett naci allamot csinalni Ukrajnabol senkinek, mert konkretan toluk ijedt meg a zsido Zelenszkij es csinalt hatraarcot a megvalasztasa utan, vilagossa tettek neki, hogy ha beket mer kotni, megolik ot is, meg az egesz pereputtyat. Ugyanolyan primitiv orszag, mint az oroszok, csak ok teljesen kultura nelkuli mesterseges entitas, mindent elloptak es szetbarmoltak.)

Aha, és egyszercsak egy Azov-os náci-fasiszta Magyarországon ébredünk, amit Ukrajna eleste után élesítenek Oroszország ellen ugyanazok, akik Ukrajnát is benácították! Szuper-fasza!
Hat, az elmeallapotodtol eltekintve, inkabb azt, mint megint a sok primitiv-felmuvelt posztkomcsi, mert senki nem kivancsi tovabb a Tanacskoztarsasag ota orszagot-nepet-mindent rothaszto orosz hatteru ateista-kommunista elmeroggyant internacionalistakra, az Apro-Dobrevekre, a Kohn Belakra, az Eisenberger Peterekre, a Rosenfeld Matyasokra, Singer Ernokre, Schwartz "John Pepper" Jozsefekre, Rosenthal Zoltanokra, Schmuel-Szamuel Tiborokra, Klein Ottokra, Hollender Imrekre, Lowingerekre, Landlerekre, Schreiberekre, Schlesinger "Szabo Ervin" Sámuel Árminokra, Weisz Belakra, Erdos Peterekre, Bauerekre, Niedermullerekre stb stb.
 

tarzaan

Well-Known Member
2014. március 25.
11 489
14 279
113
Ennek azért ne örüljél nagyon, mert az egésznek anti-szovjet motivációja van, amibe bele van kódolva a (közel)jövőbeli háborús konfliktusunk szovjet-Oroszországgal. Ez a vármegyésítés-főispánosítás előkészítése annak, hogy Ukrajna eleste után Magyarországból csinálnak náci-revizionista államot ugyanazok, akik ezt Ukrajnával tették meg!
Kifejezetten rossz, amit a kormány ezzel csinál!!
Újabb Horthy rendszer, újabb világháború, újabb 1949, újabb Rákosi! Nehéz ezt megérteni? Miért kell megismételni a hibákat?

Én is egy teljesen fölösleges baromságnak tartom.
 

zsolti

Well-Known Member
2015. augusztus 8.
16 423
44 116
113
Azt meg hogy? Ennyi idő alatt már biztosan kiderült volna, ha kamuznának. Hogyan tudnák becsapni ennyi ideig egyszerre a szakszervezeteket, a ksh-t, az újságírókat, stb. Meg miért is tennék?
Mert kudarc, és azt mindig mindenki rejteni próbálja. Nem tréfa dolog a létszámhiány mostanra sehol a BM-en belül.
 

zeal

Well-Known Member
2014. április 9.
8 064
23 139
113
Mert kudarc, és azt mindig mindenki rejteni próbálja. Nem tréfa dolog a létszámhiány mostanra sehol a BM-en belül.
10 év alatt 33-ról majdnem 40 ezerre emelték a rendőrök létszámát. Kábé így indultunk neki a járványnak. Hogy azóta ebből mennyi maradt, vagy mit trükköztek a számokkal, arról csak pletyka szinten hallani, az meg nekem kevés, mert amióta az eszemet tudom, csak a panaszkodás megy, hogy nincs elég ember. Ha komoly a baj, akkor úgyis utána fog menni pár ellenzéki a témának, de addig még nem temetem a rendőrséget.
 

L.O.B

Well-Known Member
2020. július 8.
1 926
6 896
113
Aha, és egyszercsak egy Azov-os náci-fasiszta Magyarországon ébredünk, amit Ukrajna eleste után élesítenek Oroszország ellen ugyanazok, akik Ukrajnát is benácították! Szuper-fasza!
mert hogy a magyar csendőrség, ami rendbe rakta az országot annak idején az azov-náci vólt.... hogy lehetsz ekkora idióta hapsikám... tőlem lehet nem csendőrnek nevezni őket de akkor a rendőrnek kell megadni azt a szabadságot ami miatt nem fog maga alá hugyozni ha be kell menni egy cigány sorra letartóztatni a bűnözőt...na meg bezárni minden kiskaput amit eddig kihasználtak a cigók.. P.S na már látom mi a bajod a csendőrökkel...azon logika nem segít
 

tong djagbu

Well-Known Member
2019. november 9.
2 942
19 451
113
De ezt csak a turbómagyar kurucos ex-lyobbikosoknak volt nehéz elsőre felfogni?

Sose értik meg, hogy nem az van, mint a lyobbik esetében volt, hogy mondtak valamit, aztán annak a totális ellenkezőjét, majd kikötöttek Gyurcsány mellett, hanem kimondják:
  • nincs lótifuti Ukrajnába Magyarországon át
  • nincs fegyverszállítás
  • nincs állomásoztatás, mint 1945-1991 között ideiglenesen SE

stb.

Ők komolyan azt látják bele, amit a kurucon bele akarnak láttattatni. Ez nem olyan, hogy Orbán azt mondja nincsenek a felsoroltak, majd elmegy baráti tvbe és azt mondja, hogy mégis szállítunk fegyvert, mégis engedélyezve van minden amit nem engedtünk. Ezt pont azok nem értik vagy nem AKARJÁK soha megérteni, akik mindig magukból indulnak ki, mármint a politikusok, aztán jön a kuruc, és egymás nyálát törölgetik egymásról olyan heves a vita azon, ami egyértelműen ki lett mondva febr24 óta. Egyszerűen egyeseknek kellenek a százalékok, mert kevés az a 6. Mindezt azért, hogy elbizonytalanítsanak embereket: ugye, megmondtuk, mégis szállít, állomásoztat meg a többi baromság, ugye meg. Pedig a nagy lóf.szt!

Ha van valami amiben ez a kormány következetes és nem véletlen, hogy nekik van kétharmaduk, nem másnak, akkor az az ukrán háború.

Most volt Gulyás a kormányinfón, mindent tökéletesen elmondott. Csak aki hülye, vagy aki mást akar belehallani, az nem fogja fel.
Nem mindenkinek veszi be a gyomra OV két kulacsos politikáját! Nem mindenki boldog, hogy ismét a nyilvánvaló ellenségeinkkel vagyunk egy szövetségi rendszerben, amelyet azon globalistak körök irányítanak amelyek végső célja a nemzetek felszámolása és a világállam létrehozása! Független, szabad és semleges Magyarországot!
 

L.O.B

Well-Known Member
2020. július 8.
1 926
6 896
113
Hat, az elmeallapotodtol eltekintve, inkabb azt, mint megint a sok primitiv-felmuvelt posztkomcsi, mert senki nem kivancsi tovabb a Tanacskoztarsasag ota orszagot-nepet-mindent rothaszto orosz hatteru ateista-kommunista elmeroggyant internacionalistakra, az Apro-Dobrevekre, a Kohn Belakra, az Eisenberger Peterekre, a Rosenfeld Matyasokra, Singer Ernokre, Schwartz "John Pepper" Jozsefekre, Rosenthal Zoltanokra, Schmuel-Szamuel Tiborokra, Klein Ottokra, Hollender Imrekre, Lowingerekre, Landlerekre, Schreiberekre, Schlesinger "Szabo Ervin" Sámuel Árminokra, Weisz Belakra, Erdos Peterekre, Bauerekre, Niedermullerekre stb stb.
erger, berger, sozberger..... :oops:
 

Ember

Well-Known Member
2022. április 21.
975
8 224
93
Ennek azért ne örüljél nagyon, mert az egésznek anti-szovjet motivációja van, amibe bele van kódolva a (közel)jövőbeli háborús konfliktusunk szovjet-Oroszországgal. Ez a vármegyésítés-főispánosítás előkészítése annak, hogy Ukrajna eleste után Magyarországból csinálnak náci-revizionista államot ugyanazok, akik ezt Ukrajnával tették meg!
Kifejezetten rossz, amit a kormány ezzel csinál!!
Újabb Horthy rendszer, újabb világháború, újabb 1949, újabb Rákosi! Nehéz ezt megérteni? Miért kell megismételni a hibákat?
Éppen a hibákat nem szabad még egyszer megismételni. De ez nem úgy történik, hogy fekve maradunk, hogy ne essünk el újra. Meg kell érteni végre, hogy a Szent Korona tan nem valami atavisztikus historizálás, hanem az időtlen államalkotó elveink kifejeződése, és nem a múzeumban a helye! Ez olyan mintha a családneved helyett csak szimplán "Petinek" hívnád magad, csak hogy nehogy megismételd apád hibáit. Nincs anti-orosz motivációja, ez már látható! A Horthy-rendszer hibája az volt, hogy kiszolgáltatott helyzetbe hozott minket. Revizionizmus támogatásáért német alárendeltség, szovjet megtámadása, angolszászokban való bizalom a végén. Most éppenhogy egy függetlenséget hangsúlyozó irányvonal van és kimondottan a történelmi tapasztalatokra építve. Ez többször el is hangzik. És tegyük hozzá Orbánnak klasszisokkal több stratégiai érzéke van a politikában, mint Horthynak volt. Mellesleg én személy szerint a náci befolyást bánom, és nem azt hogy a szovjet ellen harcoltunk. Ez utóbbi politikailag hiba volt, de erkölcsileg nem. Az előbbi mindkét szempontból hiba volt. A lényeg, hogy most revizionista álmokért cserébe ne adjuk fel az elveinket és a kibontakozó szuverenitásunkat.