P
.. és mi legyen a neve? Salakdomb?Nem kellene lassan egy É-Eu - Balti topic?
Lipótmezei Első Királyi Tébolyda: Történelmi kisebbrendűségi komplexusokkal és kollektív szuicid hajlammal foglalkozó alosztály.. és mi legyen a neve? Salakdomb?
Jonestown.Lipótmezei Első Királyi Tébolyda: Történelmi kisebbrendűségi komplexusokkal és kollektív szuicid hajlammal foglalkozó alosztály

Ez se rossz:
Azt tudod, h ez egy mesekönyvíró?![]()
A német alkancellár szerint Putyin megtámadta Németországot
„A Németországba szállított földgáz mennyiségének csökkentése azt jelenti, hogy az orosz elnök támadást indított Németország ellen” – fogalmazott Robert Habeck.mandiner.hu
Az normális, hogy beszélt is hozzám, vagy az az LSD-től van?Az orrán lévőt kell nézni.
![]()
Nálam működött. Este csináltam, nem volt sok zavaró fény.
Láttam a nő arcát nem negatívként.
És még a vicc is szar. Duplán mondjon le. (Egyébként hihetetlen, hogy egyes közszereplők, ráadásul liberális társaság színeiben leledző jobbágy ilyen stílust megenged magának. Én vagyok a hülye, hogy én meg egy majdhogynem anonim fórumon is igyekszem normális stílusban, nem trágárkodva, nem full vállalhatatlan dolgokat írni? )![]()
Melegviccet posztolt az újpesti momentumos polgármester
A hvg.hu megkeresésére Déri megmagyarázta a vicc fogalmát, és közölte, kiáll az LMBTQ jogok mellett. A Momentumot vezető Gelencsér Ferenc lapunknak azt mondta, Déri posztjahvg.hu
![]()
Egyezzünk ki Cayen Borsch -ban.Úgy érted “Borsche”, nem?![]()
Ember a földön hever, kérdezik tőle:Az normális, hogy beszélt is hozzám, vagy az az LSD-től van?
...
Egyezzünk ki Cayen Borsch -ban.

A működés biztosítása érdekében a fórum alapvető, illetve opcionális sütiket használ..