Lipótmezei Első Királyi Tébolyda: Történelmi kisebbrendűségi komplexusokkal és kollektív szuicid hajlammal foglalkozó alosztály.. és mi legyen a neve? Salakdomb?
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Lipótmezei Első Királyi Tébolyda: Történelmi kisebbrendűségi komplexusokkal és kollektív szuicid hajlammal foglalkozó alosztály.. és mi legyen a neve? Salakdomb?
Jonestown.Lipótmezei Első Királyi Tébolyda: Történelmi kisebbrendűségi komplexusokkal és kollektív szuicid hajlammal foglalkozó alosztály
Azt tudod, h ez egy mesekönyvíró?Mandiner
mandiner.hu
Az normális, hogy beszélt is hozzám, vagy az az LSD-től van?Az orrán lévőt kell nézni.
Nálam működött. Este csináltam, nem volt sok zavaró fény.
Láttam a nő arcát nem negatívként.
És még a vicc is szar. Duplán mondjon le. (Egyébként hihetetlen, hogy egyes közszereplők, ráadásul liberális társaság színeiben leledző jobbágy ilyen stílust megenged magának. Én vagyok a hülye, hogy én meg egy majdhogynem anonim fórumon is igyekszem normális stílusban, nem trágárkodva, nem full vállalhatatlan dolgokat írni? )Melegviccet posztolt az újpesti momentumos polgármester
A hvg.hu megkeresésére Déri megmagyarázta a vicc fogalmát, és közölte, kiáll az LMBTQ jogok mellett. A Momentumot vezető Gelencsér Ferenc lapunknak azt mondta, Déri posztja "semennyire" nem összeegyeztethető a párt értékeivel.hvg.hu
Egyezzünk ki Cayen Borsch -ban.Úgy érted “Borsche”, nem?
Ember a földön hever, kérdezik tőle:Az normális, hogy beszélt is hozzám, vagy az az LSD-től van?
...
Egyezzünk ki Cayen Borsch -ban.
Én születésemtől fogva tudom, hogy nem is bors.Azt hiszem az ebben rejlő lehetőségeket kiaknáztuk, ennél már nincs feljebb.
Cayenne Borsch.
Minden elismerésem.
No offense, de ugye ezt a “Hogyan magyarázzunk túl egy poént” c. könyvből tanultad?Én születésemtől fogva tudom, hogy nem is bors.
Tudtad, hogy a Cayenne-bors nem is bors? De mi ez, és mire lehet használni?
Bármennyire is meglepő, a Cayenne-bors nem egy borsfajta - a magyar elnevezése valószínűleg egy félrefordításból született. De mi is akkor ez a fűszer és miért érdemes fogyasztani?sobors.hu
Jól van na, jól van na. Nem kell azért levenned a fejem.No offense, de ugye ezt a “Hogyan magyarázzunk túl egy poént” c. könyvből tanultad?