A finn-svéd dolog is átment (várható is volt sztem).Hát, azért ez egy picivel komplikáltabb téma, szerintem.
Ha a törökök beengednék őket, akkor annak 1 oka lehet szerintem, ismerve a törököket:
Valamilyen érdekük fűződne hozzá. De mi? Ötletem sincs.
Viszont, ha be is engedik őket valamilyen ok folytán, akkor a török-orosz kapcsolat drasztikusan romlana, beláthatatlan következményekkel (itt most nem puffogtatásra gondolok)
Szerintem a jelenlegi helyzetben semmi indukoo a torokoknek arra, hogy bármi terrorszervezet (nato) vasat beengedjenek.
Ezt mint tökhülye paraszt ész írom/gondolom.
Egyedül egy emberen múlik egy diktatúrában, megjósolhatatlan, de az ellenkezője is, hogy Erdogan mit lép.
Szvsz biztos van az, amit ha lepakolnak elé az asztalra, örömmel a leglelkesebb tagország lesznek a NATO-ban.
Itt meg megint az jön elő, hogy annak a kva sok gabonának az exportja mennyire triggereli a fő NATO állaomkat és az EU-t.
Meglátjuk.
Számon lehet engem kérni, hogy mivel viszik a Kígyóra az ezt+azt, de fogalmam sincs, arról sem, hogy a légvédelmét hogyan oldják meg. De biztos tudja, akinek tudnia kell. Ahogy sok mindenről ki is derült, amiről itt polemizálunk Feb. óta, hogy így-meg- úgy nem lehet, következő napokban meg már jöttek az infók, hogy már pl. csapatnál van, amit vitattunk.