Társadalmi folyamatok

"Ahol kudarcot vallottak az oltási útlevelek, az élelmiszer-útleveleket most már szívesen elfogadják az éhezők, akik nem engedhetik meg maguknak az élelmiszerárak rohamos növekedését. Ez a Rockefeller/UN/WEF közönség régóta fennálló programjának megvalósítása, hogy – ahogy Kissinger fogalmazott – „ellenőrizzék az ételt és irányítsák az embereket”."......
.... "

Élelmiszer-fedezetű helyi hitel pénzként

Egy 2014-es „ The Truth Is Out: Money Is Just an IOU, and the Banks Are Rolling in It ” című cikkében a néhai David Graeber hangsúlyozta, hogy a pénz alapvetően csak hitel. Cikkét az váltotta ki, hogy a Bank of England az első negyedéves jelentésében elismerte, hogy gyakorlatilag az összes pénz, amelyet a kereskedelemben használunk, egyszerűen a bankok könyveiben keletkezik, amikor hiteleket adnak. Ez egy olyan hitel, amelyet a bank a hitelfelvevő visszafizetési ígérete ellenében előlegezett meg, lehetőleg valamilyen biztosítékkal. A helyi valuták és a kriptovaluták ugyanúgy működhetnek."

A minap olvasom, hogy Szlovénia lebontja a határkerítést (Index), mert "A migráció a modern társadalmak része, ezért a leghatékonyabb migrációs politika a biztonságos és legális migráció biztosítása ", valamint "a menedékkérőket rendszeresen integrálni kell a társadalomba és a munkaerőpiacra, lehetőséget kell nekik adni a nyelvtanulásra, és egyúttal meg kell akadályozni, hogy a munkavállalók kizsákmányolhassák őket."

Most az, hogy Szlovéniába honnan és ki akar jelenleg bemenni, azt hagyjuk, ha Horvátország zárja (és zárja) a Szerb-Horvát határt, akkor esetleg egy két őrült Olaszország felől. Tehát könnyű nekik. Viszont az indoklás szenzációs. A menekülteket (sic!) integrálni kell, ami még soha senkinek, sehol nem sikerült a világon, de majd Szlovénia megoldja, valamint a migráció a modern társadalmak része, ami meg nem igaz. Sok sikert Szlovénia az új kormányotokhoz. Lesz ott még előrehozott választás. Az már csak hab a tortán, hogy ezen "menekültek" nem is akarnak legális menekültek lenni. Arra lenne mód most is akár Magyarországon is. Nem, ők a keresztül a zöldhatáron, fel Németországba és Svédországba, mert ott sok a segély mozgalom részesei.
És mit csinálnának a menekültek, a Tátrában ennék a sztrapacskát és innák a Kofolát?

• Tetszik
Reactions: Kim Philby
Tátra Szlovéniában?
Tanultam valami újat...
Mert nem nézel Elszabadult Hajóágyút.
Hát ugye Ausztria-Ausztrália analógia, csak még sőőőttebbb kiadásban. Ezeknek még a zászlójuk is orosz. Mindkettőben csehül beszélnek, csak az egyikbe dél-csehül. Meg mindkettő "szakadár köztársaság". Hát ki tudja ezeket megkülönböztetni?

szloven.png

Mert nem nézel Elszabadult Hajóágyút.
Hát ugye Ausztria-Ausztrália analógia, csak még sőőőttebbb kiadásban. Ezeknek még a zászlójuk is orosz. Mindkettőben csehül beszélnek, csak az egyikbe dél-csehül. Meg mindkettő "szakadár köztársaság". Hát ki tudja ezeket megkülönböztetni?

szloven.png
Budapest, Bukarest... egykutya!
:)

Hiába, jó is az, ha a, új miniszterelnök egy energiaspekulans, ő csak nyerhet ezen... :D

"a kontinens északi részén lévő szelet össze lehetne kötni a déli térség napsütésével. Ezzel nemcsak „zöld fordulatot” idézhetnének elő Európában − fogalmazott a szlovén kormányfő −, hanem „stabil és egységes európai rendszert hozhatnánk létre” az energiatermelés terén." Hiába na, ha egyszer a zsenik agya beindul.

Nekem még lennének ötleteim. Például ha Szlovénia, mint tengeri hatalom elfoglalná Japánt, Kínát és Brazíliát, akkor gyakorlatilag soha nem menne le a nap a birodalom felett, és már nem is kellene foglalkozni, holmi északi széllel, elég lenne az örök nap heve.

"a kontinens északi részén lévő szelet össze lehetne kötni a déli térség napsütésével. Ezzel nemcsak „zöld fordulatot” idézhetnének elő Európában − fogalmazott a szlovén kormányfő −, hanem „stabil és egységes európai rendszert hozhatnánk létre” az energiatermelés terén." Hiába na, ha egyszer a zsenik agya beindul.

Nekem még lennének ötleteim. Például ha Szlovénia, mint tengeri hatalom elfoglalná Japánt, Kínát és Brazíliát, akkor gyakorlatilag soha nem menne le a nap a birodalom felett, és már nem is kellene foglalkozni, holmi északi széllel, elég lenne az örök nap heve.
az ezer éves napsütésnek semmi se állhat az útjába !!!

Vajon mi zajlott le a szlovén agyakban, ami miatt a jelen helyzetben úgy gondoltáķ, hogy ezek lesznek a jó választás az ország élére? Mi kell ehhez, látva a folyamatos ámokfutó migriket és a sikeres energiapolitikát? Ezek megőrültek mind?

Ez ugyanaz az elmeroggyant, aki lebontatja most a keritesuket es udvozli a bevandorlokat, sot, kulon odafigyelnek, nehogy kevesebbet fizessenek nekik stb...

...szerinted mekkorat fog bukni ez a woke orultek kormanya Szloveniaban? :D

Vajon mi zajlott le a szlovén agyakban, ami miatt a jelen helyzetben úgy gondoltáķ, hogy ezek lesznek a jó választás az ország élére? Mi kell ehhez, látva a folyamatos ámokfutó migriket és a sikeres energiapolitikát? Ezek megőrültek mind?

Szokasos. Az ottani NEResek tulloptak magukat, azt meg jobban gyulolik az emberek, mint az orulteket...

Nem őrültek meg mind, de csak az őrülteket hagyták nyerni.

Vártam, hogy a piros pólós srác kiüti a végén. Sajnos nem történt meg...
Szerencsére, biztos meghurcolták volna érte. Öcsém amikor VISSZAÜTÖTT a cigányoknak, intőt és szívatást kapott a TANÁROKTÓL, hiába mondta minden gyerek, hogy nem ő kezdte, önvédelem volt... többen egy ellen... Aztán el kellett mennie pszichológshoz, meg családsegítőbe, mert a tanárok "beutalták"...

Egyesek azt hiszik, hogy nekem úgy általában bajom van a tanárokkal... és igazuk van! Ugyanis a legtöbb kártékony féreg, élősködő a társadalmunkon.

Szerencsére, biztos meghurcolták volna érte. Öcsém amikor VISSZAÜTÖTT a cigányoknak, intőt és szívatást kapott a TANÁROKTÓL, hiába mondta minden gyerek, hogy nem ő kezdte, önvédelem volt... többen egy ellen... Aztán el kellett mennie pszichológshoz, meg családsegítőbe, mert a tanárok "beutalták"...

Egyesek azt hiszik, hogy nekem úgy általában bajom van a tanárokkal... és igazuk van! Ugyanis a legtöbb kártékony féreg, élősködő a társadalmunkon.
Még középiskolában belém kötött pár osztálytárs a nagy semmi miatt kb. Összeszólalkoztunk de én le is szartam a dolgot. Szünetben mikor mentem kifelé mondta, hogy menjek oda és beszéljük meg. Mondtam, hogy nincs akadálya a dolognak. Mikor odaléptem repült a parasztlengő ami kicsit lecsúszott a fejemről. Mivel a mozdulatot látva rámentem közel és könyök térd kombó után felnyomtam a falra és ment a harc. Tanár és kb 40 diák látta a sztorit. Engem elővettek érte és ültem az igazgató helyettesnél ahol elhangzott, hogy a srác védett ember és nem bánthatom mert a szülei ők meg ők. és ha bármi sérülése lesz akkor kicsapnak a suliból. Visszamentem a további órákra a srác lelépett. Suli végén megvártak kint 6-8 fő társaságában, hogy beszéljük meg és rendezzük le egymást között férfiként :D Mondtam ha így lenne nem lennének itt ezek az emberek hanem csak ő. Plusz engem most fenyegettek meg kicsapással. Nekem nem ért ennyit a dolog. Ő tudomásul vette és mindenki ment a dolgára. Következő években meg már kártyáztunk is együtt. Őt semmilyen szinten nem vették elő a tanárok, csak engem...
Még volt pár verekedésem azokban az időkben, de úgy ítéltem meg, hogy jobb kiállni magadért mint hagyni, hogy rád szálljanak.

Ideje lenne egy Magyar Nemzeti Egyháznak.
A G-Ras effektus máshol is megfigyelhető :D

Kíváncsi vagyok, @Negan vagy @molnibalage, mikor fog elnézést kérni a NERes gengszterektől.
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.
Nincsak a provokateur...Az ilyenek miért nem a tárgyi tudásukkal alázzák meg az uncoloured társukat? A fény hiánya szemmel érzékelhető... sötétség kint is meg bent is. Javasolnék a black&deckernek egy érzékenyítő kúrát a Szahalin-szigeten.