Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Arra azért kíváncsi lennék hogy ezek a lények, miért mindíg a női retyóba, öltőzöbe akarnak bejutni? ( Meg a bölcsibe-oviba....)
Új-Zéland
Minor Attracted Persons volt a legutolsó píszí megnevezésük, ha jól emlékszem.Arra azért kíváncsi lennék hogy ezek a lények, miért mindíg a női retyóba, öltőzöbe akarnak bejutni? ( Meg a bölcsibe-oviba....)
Mert elmebetegek, potenciális erőszaktevők, pedofilok.Arra azért kíváncsi lennék hogy ezek a lények, miért mindíg a női retyóba, öltőzöbe akarnak bejutni? ( Meg a bölcsibe-oviba....)
Azt is fel kéne kötni, aki kitalálta a MAP kifejezést rájuk.Minor Attracted Persons volt a legutolsó píszí megnevezésük, ha jól emlékszem.
Ez a magyar háztáji halála. Nekem van mindhárom. Tyúk, kecske, nyúl.Gyerekkoromban voltak nyulaink.Most viszon nem tudok senkiről,ki környékünkön tartana.....Ott tartunk,hogy már egy kósza tyúk is ritkaságszámba megy a környékbeli falvakban.20+ éve tejet is vettem háztol,még kecsketejet is,otthon csináltam túrot és a tejfelt.Még sajtgyártással is kisérleteztem,nem valami sok sikerrel (oyan macisajt szerűséget sikerűlt ősszehoznom).Tudtam hozzá házi tejet venni.
Hát adisznyó?Kacsa,liba,gyöngyös,galamb,páva?(merthogy volt,ki tartott pávát is.Tényleg egész jó sütve.De én nem tartanák,marha hangos,sok baj van vele).De volt ki fácánt tartott (diszt és pecsenyét).Ez a magyar háztáji halála. Nekem van mindhárom. Tyúk, kecske, nyúl.
Egyelőre nincs hol. De rajta vagyok...Hát adisznyó?Kacsa,liba,gyöngyös,galamb,páva?(merthogy volt,ki tartott pávát is.Tényleg egész jó sütve.De én nem tartanák,marha hangos,sok baj van vele).De volt ki fácánt tartott (diszt és pecsenyét).
Szándékosan szétverték,bedöntötték.Úgy alakitották a szabályzókat,hogy ne érje meg.Szégyen.
Miért mindig csak a szabályzókat emlegeted? a kényes orrú, fülű balfasz szomszédokat soha. Pedig a legtöbb esetben bizony a szomszéd tesz bejelentést, mert ugat a kutyád, odahugyozik a macskád a füvére, füstöl a parázs a bográcsod alatt és így tovább. Budapest pedig libsi vezetésű, tehát a szabályzók is.Hát adisznyó?Kacsa,liba,gyöngyös,galamb,páva?(merthogy volt,ki tartott pávát is.Tényleg egész jó sütve.De én nem tartanák,marha hangos,sok baj van vele).De volt ki fácánt tartott (diszt és pecsenyét).
Szándékosan szétverték,bedöntötték.Úgy alakitották a szabályzókat,hogy ne érje meg.Szégyen.
Te tényleg ennyire taplógomba vagy?Miért mindig csak a szabályzókat emlegeted? a kényes orrú, fülű balfasz szomszédokat soha. Pedig a legtöbb esetben bizony a szomszéd tesz bejelentést, mert ugat a kutyád, odahugyozik a macskád a füvére, füstöl a parázs a bográcsod alatt és így tovább. Budapest pedig libsi vezetésű, tehát a szabályzók is.
Azért ez szimbolikus, és inkább előremutató, mint a 9. hónapig legyen legál az abortusz amivel a másik országukban házalnak egyes politikai körök...A kiváló génállomány egyetlen cseppje sem veszhet kárba.
Izraelben engedélyezték az elesett katonák spermájának kinyerését, és már több gyerek született belőlük
A katonák özvegyei vagy szülei is kérvényezhetik, hogy elhunyt szerettük spermáját a halál beállta után legfeljebb 72 órán belül kinyerjék, és így még gyereke születhessen.qubit.hu
Azért ez szimbolikus, és inkább előremutató, mint a 9. hónapig legyen legál az abortusz amivel a másik országukban házalnak egyes politikai körök...
Mennyivel hitelesebb, mint felénk! Itt nem merne beleinni egy miniszter, miután mindenkit megnyugtatott!Indiai tudós-agysebészek:
Szennyezett folyóvízből ivott, kórházba került az indiai miniszter - videó - ORIGO
Friss hírek Magyarországról és a nagyvilágból, sport, technika, szórakozás, tudomány, kultúra. Az ORIGO a legfrissebb hazai és nemzetközi hírekkel szolgál olvasói számára.www.origo.hu