Humor

A regebbi evfolyamoknak (7x) talan erthetobbek lesznek :D
293223943_177224924760010_3685715392562172949_n.jpg

291954086_5174892325879420_5672660200727077243_n.jpg

Azért ezt annyira ne erőltesd inkább. :D ;)

Persze poénnak szántam
...vagy nem.

Én igen.

Nekem úgy tűnik, mindketten helyén értettük, nem volt bántó szándék, és fórumozunk, ahogy szoktunk, nincs mit eröltetni.
...ha lenne, arra a privátban van rendezési mód, OFF nélkül.

Bizalmas infó, de elmondható: nem kaptam privátot, nem vagyok félreértve.

....ha nem-szándékosan mégis megesett volna a "félre-értődés", rendelkezem az "Elnézés-kérés" képességével.

.

Én igen.

Nekem úgy tűnik, mindketten helyén értettük, nem volt bántó szándék, és fórumozunk, ahogy szoktunk, nincs mit eröltetni.
...ha lenne, arra a privátban van rendezési mód, OFF nélkül.

Bizalmas infó, de elmondható: nem kaptam privátot, nem vagyok félreértve.

....ha nem-szándékosan mégis megesett volna a "félre-értődés", rendelkezem az "Elnézés-kérés" képességével.

.
Jajhát nem érted a viccet. :)

• Vicces
Reactions: LMzek 2.0
Pfff.....
Én is telóztam "Bélás"-al, tudom mi az a kv daráló, a pénztárgépek mögött....( Napokban találtam azt a pici karton kártyát amivel kevergetni kelett a piros papír csomagos Omnia kv-t a daráló tölcsérében....Jesszusom.)
És egy 10-el mentem suliba ( Acél 10-es, szabadságszobor volt rajta, gyerekként kb akkorának tünt mint egy Kossuth 5-ös.), mert annyi volt 10dkg gépsonka, és 2 dupla sós kifli....
De "Szofit" vettem belőle, a pénztárnál 8 forintért , és egy kis "Diana"-t ( Sósborszesz).
Kék volt a busz jegy, sárga a villamos, miért, nem tudom , mindkettő 80 fillér volt :rolleyes:
150-ért kajáltam 3x-or suliban havonta...Már ha nem lett a pénzből Szofi és Diana...
Kupakos "Aranyalma" megvan valakinek? :D
Nesze neked retró, meg nyuggerkedés:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Én még csak 6x-ben vagyok. 10 Ft-os Petőfi Sándor, 20 Ft-os Dózsa György, az 50 Ft-os II. Rákóczi Ferenc, húsvétkor ezek voltak a menők, amikor locsolkodtunk. Én még a 6 Ft-os Symphoniá-t szívtam, (az első hónapban 100 éves-t). Miskolc, P.Mobil kéthetente a görömbölyi műv. házban!!! Az utcán a járda mellé letettünk 2 követ (az volt a két kapu), aztán ment a foci ezerrel. Akinek bőr döngője volt, az volt a "király". Az utcánkban ha elment naponta öt autó, az már csúcs forgalom volt.
diszno.jpg

ba01a715ed312fc41bdfb87390b2c1d7.jpg

Valaki emlékszik Lánchid cigarettára abban a kék luxusdobozában, meg a Sportra, ami fele hosszú volt csak :), és az illatos Tulipánra?

• Vicces
Reactions: Kim Philby
Tanulj te is macskául Dashától, aki egy furry, és bemutatja hogyan kommunikálnak a furryk egymás közt:
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.