M
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján házirendet kapott a topic.
Ezen témában - a fórumon rendhagyó módon - az oldal üzemeltetője saját álláspontja, meggyőződése alapján nem enged bizonyos véleményeket, mivel meglátása szerint az káros a járványhelyzet enyhítését célzó törekvésekre.
Kérünk, hogy a vírus veszélyességét kétségbe vonó, oltásellenes véleményed más platformon fejtsd ki. Nálunk ennek nincs helye. Az ilyen hozzászólásokért 1 alkalommal figyelmeztetés jár, majd folytatása esetén a témáról letiltás. Arra is kérünk, hogy a fórum más témáiba ne vigyétek át, mert azért viszont már a fórum egészéről letiltás járhat hosszabb-rövidebb időre.
Az elmúlt időszak tapasztalatai alapján frissített házirendet kapott a topic.
--- VÁLTOZÁS A MODERÁLÁSBAN ---
A források, hírek preferáltak. Azoknak, akik veszik a fáradságot és összegyűjtik ezeket a főként harcokkal, a háború jelenlegi állásával és haditechnika szempontjából érdekes híreket, (mindegy milyen oldali) forrásokkal alátámasztják és bonuszként legalább a címet egy google fordítóba berakják, azoknak ismételten köszönjük az áldozatos munkáját és további kitartást kívánunk nekik!
Ami nem a topik témájába vág vagy akár csak erősebb hangnemben is kerül megfogalmazásra, az valamilyen formában szankcionálva lesz
Minden olyan hozzászólásért ami nem hír, vagy szorosan a konfliktushoz kapcsolódó vélemény / elemzés azért instant 3 nap topic letiltás jár. Aki pedig ezzel trükközne és folytatná másik topicban annak 2 hónap fórum ban a jussa.
Nesze neked retró, meg nyuggerkedés:Pfff.....
Én is telóztam "Bélás"-al, tudom mi az a kv daráló, a pénztárgépek mögött....( Napokban találtam azt a pici karton kártyát amivel kevergetni kelett a piros papír csomagos Omnia kv-t a daráló tölcsérében....Jesszusom.)
És egy 10-el mentem suliba ( Acél 10-es, szabadságszobor volt rajta, gyerekként kb akkorának tünt mint egy Kossuth 5-ös.), mert annyi volt 10dkg gépsonka, és 2 dupla sós kifli....
De "Szofit" vettem belőle, a pénztárnál 8 forintért , és egy kis "Diana"-t ( Sósborszesz).
Kék volt a busz jegy, sárga a villamos, miért, nem tudom , mindkettő 80 fillér volt
150-ért kajáltam 3x-or suliban havonta...Már ha nem lett a pénzből Szofi és Diana...
Kupakos "Aranyalma" megvan valakinek?
Itthon is, ajjaj...Ú
Úgy látom, igen erős a HTKA-n a miskolci arcvonal!
Akkor te nem vagy miskolci...Mi az a MIK?
Tök jó amit írsz, de fogalmam sincs miről beszélsz.Tanulj te is macskául Dashától, aki egy furry, és bemutatja hogyan kommunikálnak a furryk egymás közt:
Az anyját is megkeresném és megverném annak aki ezt kitalálta.
Megkövezték. Aszonta, hogy Jehova!Összetörted magad ?
Fondollatos kéldés...te kis pogány latol!Jól sikelült a nyalalás?
Jehova! Jehova!Dulván ledobták a padlóla.
Ez már önhordó/önvezető.A procurator gyaloghintón jár, nem?
Csak nem gladiátorképzőbe küldted a hordozóidat már megint?!
DHL?GLS?FOX?Arra nem gondoltál, hogy erre az időpontra rendeltük?
A PZH2000 alá iszom magamat...Hàt lőve augusztusban lesz vele, az átvételi tesztek kb 2 hét.
Szóval július végén beeshet.
"a farkam kunkorodik merészen,Tanulj te is macskául Dashától, aki egy furry, és bemutatja hogyan kommunikálnak a furryk egymás közt:
Ez egy ilyen szub”kultúra” az USÁból. Felnőtt emberek beöltöznek rajzfilmes (antropomorfizált) állatfiguráknak, és naphosszat szerepjátszanak. Emiatt büdösek lesznek.Amúgy miazaz, hogy "furry"? A "fura" angolul?